yüzük takmak

Bak şimdi ben de okulu yeni bitirdim. Ben kapalı bir kız değilim ama muhafazakar bir ailede buyudum. Çoğu kapalı kızlardan daha muhafazakarım. Bu arada kapalı ne kadar arkadaşïm varsa hepsinin sevgilisi var, benim hiç olmadı. Evet hormonlarimiz var ve hepinizde bahsettiğin o dürtüler var. Ama inançlı bir kızsın, sana o yüzden başka bir tip uyarım olacak, illa sevgilim olsun diye gezme, kendi inancına ve gorus biçimine ters bir şey yapma sonra çok üzülürsün, vicdanınla hesaplasirsin.

Esas demek istediğim şey, her şey erkek, sevgili, evlilik, yüzük demek değil. Babana helal olsun arkanda duruyor. İlk başta oku, ekmeğini al eline, erkek hep var. Acele etme, çok aşırı detaylı planlar yapma ve hayal kurma. Hiçbiri gerçekleşmeyecek çünkü, evlilik nasip kaderdir, bunu sen belirleyemezsin. Ama iş ve emeğini sen yaparsan mükâfatını Allah verir. Bak canım üniversitedeki en yakın arkadaşım da kapalıydı, annesi de vefat etti senin gibi. Sonra bir de sevgilisi vardı, sürekli evlenme baskısı yapan, çocuk kendisi gibi üniversite mezunu değildi(küçümsemek amacı ile yazmıyorum, okuduğu zaman bile arkadaşıma çok baskı yapmıştı, hiç sınavlarından halden anlamadı) o kadar kavga ettiler, arkadaşımın cocuga kör kütük aşık olmadığını biliyorum ama evlendi. Ve kız o başarılı kız evde oturuyor şu an. Annesi ölmeden onun okumasını çok istiyordu, babası da istemedi ama evlendi şu an ve pişman. Ben ise oturdum kpss çalıştım, derece yaptım, prestijli bir kamu kurumuna girdim, güvenlik soruşturması bekliyorum. Ki aramızda bir farkta yoktu okurken de. Erkek hep var. Bu şeyler planlandigi gibi olmaz, aniden çıkar. Belki ikinci evliliğinde aşırı mutlu olacaksın belki 40 yaşında evleneceksin nereden bileceksin. İlk önce lütfen okulunu bitir ve ise gir. Ve bu bulma işini düşünme. Ne kadar düşünürsen karşına cikmaz biri. Ekmeğini eline al ve paranı kazan, düşünce yapımda değişecek, olgunlaşacaksin.

Canım ben seni anladım. Kendini mesleğinde yeterli görmüyorsun, hayat arkadaşından önce buna yoğunlaşıp kendini geliştirmelisin. Gönül birlikteliği öyle çok düşünmekle, plan programla olacak bir şey değil. Üstelik yüzük takınca bitmiyor her şey. Okuyorsundur burda nişanlıların evlilerin dertlerini. Enerjini, vaktini kendini geliştirmek için sarfet, sosyalleş. Kariyer hayalin bile evleneceğin adama bağımlı, böyle olmamalı önce kendine yetebilmelisin.

derslerini çalış önceliğin onlar olsun. bu işler aradığın,istediğin zaman olmaz vakti gelince seni bulur. hocalık mevzusuna hiç girmeyeceğim anlamadığım, bilmediğim işler. anne tarafın istediğini desin baban seni destekledikten sonra kimse karışamaz. cinsel isteğin varsa ve bu seni rahatsız edecek seviyedeyse masturbasyon yapabilirsin. bela almazsın başına.
birde öyle sevgilim olsun, bu meslekten olsun diye enerji yollama evrene, bu işler meslekle olmuyor. kıymet bilsin, beni sevsin, dürüst güvenilir olsun de. bunlar önemli olmalı mutlu,huzurlu olmak için.

Anlamadigim evlenmek icin senin aciliyetin ne? Babani dinle

Ne guzel bir bölüm okuyorsun..önce okulunu bitir.arkadasim bakin böyle seyler bir plana programa gore olmaz..birini seversin,hoslanirsin,tanirsin...sonra evlenmeye karar verirsin...

Güzel güzel baştan sona okuyayım dedim, cinsel isteğinin artması, ve ortada aday yokken yüzük takma düşüncesinin ardından vazgeçtim. Neyse, arkadaşlar gereken cevabı vermiştir.

Eğer bu konu gerçekse, başınız sağolsun.
Başınızda babanız varken ve siz üniversite okuyorken annenizin akrabalarına ne oluyor?
Onların gazına geleceğinize 'ben okulumu bitirmeden bana bu tür tekliflerle gelmeyin' diyemiyor musunuz?
Yaşınız 23,farkındaysanız yetişkin bir bireysiniz yani kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz.
Yazdıklarınızı hayretler içerisinde okudum.
Muhtemelen annenizin kaybı nedeniyle psikolojik olarak iyi değilsiniz ve sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Lütfen psikolojik destek alın.

Baban başındayken “anne tarafına” mok yemek düşer. Kusura bakmasınlar. Onların isteğine göre mi evlenecekmişsin.

En önemlisi, size yardım etmesi için size sevgi göstermesi için bir erkeğe ihtiyaç duymayın. Kendinize güveninizi başka şekilde artırın. Ne demek inşaat mühendisi sevgilim olsa çünkü mimarlıkta kendime güvenmiyorum. Bu bakış açısıyla eş seçerseniz hata yaparsınız. Arkanızı bir erkeğe dayamayın, kendinize sahip çıkın, sonra yanınıza bir eş bulun yaslanacak birini değil.

Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.
Yüz değildir o, yüz olsa duramazsın.
Sevgili nasıl bulursun bilmiyorum ama cinsel isteğim fazla diye kendini dağa taşa vurduğunu fazla belli etme insanlara, iyi niyetini suistimal edebilirler. Kendini nasıl geliştirebilirsin, nasıl vizyon sahibi biri haline gelirsin, bunlara kafa yor. İyi ki başında baban var, aklıselim tek yakının o herhalde. Düzgün insanlarla karşılaşırsın inşallah.

Baban sana iş mi bulacak okulun bitince eşmi. Birde niye bu kadar birini bulmaya takıntılisinki. Üst sınıfımdan olsa diye yazmışsın sürekli aranarak gezersen okulda enteresan olarak anılmaya başlarsın.
Birde çok güzel bir bölümde okuyorsun düşüncelerinle olduğun yer farklj çok.

Cinsel istek için evlenilir mi. Masturbasyon diye bir gerçek var. Vucudunuzu keşfedin.

Bu nasil bir sorun. Okulun var seni zorladıkları için kafanda enazindan söz yapabilirim ama bi sevgilim bile yok diye gereksiz bir buhran in içine girmişsiniz.
Ne aceleniz var. Birileri bisey diyince bu kadar etkileniyorsanız işiniz zor o okul bitmez. Hayatta ilk siz8n ne istediğiniz önemli. Hayatiniza geri çekilip söyle bir 3. Gozle bakınız.

Kısmetse olur diyin açık kapı kalsın

ben anne tarafimla birlikte yasiyorum,bana ev verildi cunku.Of herkes ne salakca seyler yazmis.Biz teyzemin altinda oturuyorduk.Annem vefat edince babam kendine yeni bir ev acti.Anne tarafimla anlasamadiklari icin.Babam ve kucuk kardesim farkli evde.Ben ve buyuk kardesim teyzemlerin evinin altinda.Anneannemler de bize yakin

İlerde burda konular açmamak adına lütfen sadece evlenmek için evlenmeyin bir öküzle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…