- Konu Sahibi archhmyr2254
-
Anlamadigim evlenmek icin senin aciliyetin ne? Babani dinleMerhaba ben 23 yaşındayım.Üniversite okuyorum ama okulumun bitmesine 2-5 yıl daha var.Annem vefat etti 1.5 yıl önce.Anne tarafım okulumu bırakip bir an önce evlenmemi istiyorlar.Yaşadiklarimdan dolayi uzadi okulum.Babam ise okulimu bitirdikten sonra istiyor evlenmemi.Bem anne tarafima karsi ciktim.Once okulumu bitircem dedim.Gorustuğüm biri yok.Hiç istediģim gibi biri çıkmadı karşıma.Anne tarafımın bana nasıl biri bulacağı da bilemiyorum yani.Ben önce okulumi bitirmek istiyorum.Ama şöyle bir durum var.Cinsel istegim çok çok fazla.Ve hep sevgiye ihtiyaç duyuyorum.Bazen bu duygu çok yoğun oluyor.Babama göre 30 yaşında bile evlenebilirim.Ama o kadar da geç olsun istemiyorum.Keşke sevgilim olsa.Nasıl sevgilim olabilir?Bir de ben evlenmesem bile okulu bitirene kadar yüzük takılabilir ya da söz nişan olabilir diye düşünmeye basladim.Önceden okulim bitmeden bunlara bile asla diyordum.Ama simdi böyle.Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.Babama göre de önce isimi iyice ilerletmeliy.Bu kadar da bekleyemem gibi geliyor.Bir de benim annem hocaydı.Babamın babası da hoca.Benim pantolon giymem bile onlar icin buyuk sorun.Biriyle gorusmem bile diger insanlar tarafindan ayiplanabilir,hoca kizi,hoca torunu diye.Ben mimarlik okuyorum.Keske ust siniflardan biriyle gorusebilsem.Ama nasil olmali.Ya da bir inşaat mühendisi sevgilim olsa.Cunku meslegimi tek basima yapacak guvenim yok.Bana yardimci olabilecek,birlikte calisabilecegimiz biri olsa keske.Aslinda meslek onemli degil benim icin,ama kendime guvenim yok mimarlik yapabilmek icin.Babam sen bitir okulunu ben sana bulurum diyor.Ya ben sizce ne yapmaliyim,benim karsima biri cikmiyor,iki kisi oldu benimle sevgili olmak isteyen,onlara da hiç ısınamadım,sanal alemde yazanlara cevap vermiyorum doğru bulmadigim icin.Ama o da olabilir artik.Gorustuğüm olsa ayiplayanlar da olabilir,olmayinca da ısınmadığım biriyle olsun istemiyorum.Bu arada kapalıyım.Bir de yüzük takılabilir,söz,nisan olabilir konuşmalarini nasil yapmaliyim.Siz benim buyugum olarak beni yönlendirir misiniz.Ya da okulumu bitirdikten sonra mi bu konulari dusunmeliyim.Dedigim gibi annemi kaybettigimden cok buyuk bir bosluk var ve sevgiye ihtiyac duyuyorum.Bir de engel olamadigim sekilde cinsel istek var
Yüz değildir o, yüz olsa duramazsın.Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.
Baban sana iş mi bulacak okulun bitince eşmi. Birde niye bu kadar birini bulmaya takıntılisinki. Üst sınıfımdan olsa diye yazmışsın sürekli aranarak gezersen okulda enteresan olarak anılmaya başlarsın.Merhaba ben 23 yaşındayım.Üniversite okuyorum ama okulumun bitmesine 2-5 yıl daha var.Annem vefat etti 1.5 yıl önce.Anne tarafım okulumu bırakip bir an önce evlenmemi istiyorlar.Yaşadiklarimdan dolayi uzadi okulum.Babam ise okulimu bitirdikten sonra istiyor evlenmemi.Bem anne tarafima karsi ciktim.Once okulumu bitircem dedim.Gorustuğüm biri yok.Hiç istediģim gibi biri çıkmadı karşıma.Anne tarafımın bana nasıl biri bulacağı da bilemiyorum yani.Ben önce okulumi bitirmek istiyorum.Ama şöyle bir durum var.Cinsel istegim çok çok fazla.Ve hep sevgiye ihtiyaç duyuyorum.Bazen bu duygu çok yoğun oluyor.Babama göre 30 yaşında bile evlenebilirim.Ama o kadar da geç olsun istemiyorum.Keşke sevgilim olsa.Nasıl sevgilim olabilir?Bir de ben evlenmesem bile okulu bitirene kadar yüzük takılabilir ya da söz nişan olabilir diye düşünmeye basladim.Önceden okulim bitmeden bunlara bile asla diyordum.Ama simdi böyle.Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.Babama göre de önce isimi iyice ilerletmeliy.Bu kadar da bekleyemem gibi geliyor.Bir de benim annem hocaydı.Babamın babası da hoca.Benim pantolon giymem bile onlar icin buyuk sorun.Biriyle gorusmem bile diger insanlar tarafindan ayiplanabilir,hoca kizi,hoca torunu diye.Ben mimarlik okuyorum.Keske ust siniflardan biriyle gorusebilsem.Ama nasil olmali.Ya da bir inşaat mühendisi sevgilim olsa.Cunku meslegimi tek basima yapacak guvenim yok.Bana yardimci olabilecek,birlikte calisabilecegimiz biri olsa keske.Aslinda meslek onemli degil benim icin,ama kendime guvenim yok mimarlik yapabilmek icin.Babam sen bitir okulunu ben sana bulurum diyor.Ya ben sizce ne yapmaliyim,benim karsima biri cikmiyor,iki kisi oldu benimle sevgili olmak isteyen,onlara da hiç ısınamadım,sanal alemde yazanlara cevap vermiyorum doğru bulmadigim icin.Ama o da olabilir artik.Gorustuğüm olsa ayiplayanlar da olabilir,olmayinca da ısınmadığım biriyle olsun istemiyorum.Bu arada kapalıyım.Bir de yüzük takılabilir,söz,nisan olabilir konuşmalarini nasil yapmaliyim.Siz benim buyugum olarak beni yönlendirir misiniz.Ya da okulumu bitirdikten sonra mi bu konulari dusunmeliyim.Dedigim gibi annemi kaybettigimden cok buyuk bir bosluk var ve sevgiye ihtiyac duyuyorum.Bir de engel olamadigim sekilde cinsel istek var
Kısmetse olur diyin açık kapı kalsınMerhaba ben 23 yaşındayım.Üniversite okuyorum ama okulumun bitmesine 2-5 yıl daha var.Annem vefat etti 1.5 yıl önce.Anne tarafım okulumu bırakip bir an önce evlenmemi istiyorlar.Yaşadiklarimdan dolayi uzadi okulum.Babam ise okulimu bitirdikten sonra istiyor evlenmemi.Bem anne tarafima karsi ciktim.Once okulumu bitircem dedim.Gorustuğüm biri yok.Hiç istediģim gibi biri çıkmadı karşıma.Anne tarafımın bana nasıl biri bulacağı da bilemiyorum yani.Ben önce okulumi bitirmek istiyorum.Ama şöyle bir durum var.Cinsel istegim çok çok fazla.Ve hep sevgiye ihtiyaç duyuyorum.Bazen bu duygu çok yoğun oluyor.Babama göre 30 yaşında bile evlenebilirim.Ama o kadar da geç olsun istemiyorum.Keşke sevgilim olsa.Nasıl sevgilim olabilir?Bir de ben evlenmesem bile okulu bitirene kadar yüzük takılabilir ya da söz nişan olabilir diye düşünmeye basladim.Önceden okulim bitmeden bunlara bile asla diyordum.Ama simdi böyle.Anne tarafim bana birini bulsa sürekli yuzume kakabilir,biz bulduk ettik diye.Babama göre de önce isimi iyice ilerletmeliy.Bu kadar da bekleyemem gibi geliyor.Bir de benim annem hocaydı.Babamın babası da hoca.Benim pantolon giymem bile onlar icin buyuk sorun.Biriyle gorusmem bile diger insanlar tarafindan ayiplanabilir,hoca kizi,hoca torunu diye.Ben mimarlik okuyorum.Keske ust siniflardan biriyle gorusebilsem.Ama nasil olmali.Ya da bir inşaat mühendisi sevgilim olsa.Cunku meslegimi tek basima yapacak guvenim yok.Bana yardimci olabilecek,birlikte calisabilecegimiz biri olsa keske.Aslinda meslek onemli degil benim icin,ama kendime guvenim yok mimarlik yapabilmek icin.Babam sen bitir okulunu ben sana bulurum diyor.Ya ben sizce ne yapmaliyim,benim karsima biri cikmiyor,iki kisi oldu benimle sevgili olmak isteyen,onlara da hiç ısınamadım,sanal alemde yazanlara cevap vermiyorum doğru bulmadigim icin.Ama o da olabilir artik.Gorustuğüm olsa ayiplayanlar da olabilir,olmayinca da ısınmadığım biriyle olsun istemiyorum.Bu arada kapalıyım.Bir de yüzük takılabilir,söz,nisan olabilir konuşmalarini nasil yapmaliyim.Siz benim buyugum olarak beni yönlendirir misiniz.Ya da okulumu bitirdikten sonra mi bu konulari dusunmeliyim.Dedigim gibi annemi kaybettigimden cok buyuk bir bosluk var ve sevgiye ihtiyac duyuyorum.Bir de engel olamadigim sekilde cinsel istek var
ben anne tarafimla birlikte yasiyorum,bana ev verildi cunku.Of herkes ne salakca seyler yazmis.Biz teyzemin altinda oturuyorduk.Annem vefat edince babam kendine yeni bir ev acti.Anne tarafimla anlasamadiklari icin.Babam ve kucuk kardesim farkli evde.Ben ve buyuk kardesim teyzemlerin evinin altinda.Anneannemler de bize yakinEğer bu konu gerçekse, başınız sağolsun.
Başınızda babanız varken ve siz üniversite okuyorken annenizin akrabalarına ne oluyor?
Onların gazına geleceğinize 'ben okulumu bitirmeden bana bu tür tekliflerle gelmeyin' diyemiyor musunuz?
Yaşınız 23,farkındaysanız yetişkin bir bireysiniz yani kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz.
Yazdıklarınızı hayretler içerisinde okudum.
Muhtemelen annenizin kaybı nedeniyle psikolojik olarak iyi değilsiniz ve sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Lütfen psikolojik destek alın.
masturbashon yapiyorum zaten.Ama gerçeği daha güzel olur.Evlendikten sonra tabi.Cinsel istek için evlenilir mi. Masturbasyon diye bir gerçek var. Vucudunuzu keşfedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?