Yüzük takmayan erkek

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Geçen ay nişanlandık ve nisanlim kesinlikle yüzük takmıyor. Gerekcesi ise alışık olmamasıymış. Ben de yüzükle doğmadığımı, bunun alısılabilir bir sey olduğunu soyledim. Sonuç olarak bunun icin surat yapiyorum diye aynini görüyorum suan. O kadar söylediğim halde evinden bile getirmemis yüzüğünü kayinvalidemin evinden yaşadığı şehre. orda aliriz bı tane onu takarım diyor. Evde dursun diye mi alındı o yüzük anlamadim. Hevesli olmasini beklemiyorum tabi ki , kendi değerimi yüzük takip takmamasiyla da belirlemiyorum , beni ilgilendirmeyen hiçbir şeyine de karışmam normal olarak ama madem bi anlamı yok neden nisanlandik, ben mi fazla anlam yüklüyorum anlamadım. 400km yolu hiç konuşmadan geldik..

esimde aliskin olmadigini pek takmayacagini soylemisti nisanlandigimizda. ‘olabilir sen bilirsin, bende takmam ozaman. bekar gibi takiliriz’ demistim.
bekarken ben ilgimi ceken bi erkegi gordugumde ilk yaptigim yuzugunu kontrol etmek olurdu. yani gerekli bir durum bence.

Ben yüzük takmıyorum. Bazen unutuyorum haftalarca, bazen aklıma geliyor takıyorum. Eşim ise evlendiğimizden beri bir kez bile çıkarmadı parmağından. Ne ben ona takması için ısrar ettim ne o bana tak diye baskı yaptı. İkimiz de içimizden nasıl geliyorsa öyle yapıyoruz.

Ben sadakat konusunun yüzükle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden çok da mühim değil takıp takmamak.

Benim eşim asansör işiyle uğraşırken nişanlandık .
Sürekli ısrarlarım üzerine taktı .
Alışık olmağını öne sürüyordu ..
Asasör metalleri arasına parmakla birlikte yüzük sıkışmış çıkartamadılar parmağı kopucaktı neredeyse .
Eli sargıya alındı vs baya üzüldüm ..
Ve bir hafta bir geldi parmağına ismimi yazdırmış işte biryerede sıkışmaz bir yerde de unutmam dedi .
En iyi çözüm gibi

Benim ex de takmazdı, ben de takmayacağım o zaman dedim. Olmazmış aynı şey miymiş bilmem ne. Bir sürü baskı yaptı ama bana zorla birşey yaptıramazdı elbette, takmadım sonradan da kayboldu zaten, pahalı da bir yüzüktü. Üzülürdüm ama böyle yapmasına, ben önem veriyorum yüzük takmaya. Herkesin anlayışı farklı ama çiftler bu konuda aynı düşünmeli bence.

Sende takma.bakalim o zaman ne dicek?

Tuttum tuttum kendimi en sonunda tektasi da alyansi da çıkarıp arabanin on tarafina koydum. Ben de takmayacağım , madem gereksiz.. altın bu kadar ucmusken keşke boşa para vermeseymisiz, onun deyimiyle sahtesini alıp takardik Nişanda.

Takıya düşkün olmama rağmen ben bile alyansımı habire o elden bu ele geçiriyorum bazen kolyeme takıyorum filan. Ömrü boyunca takı takmamış erkeğin alışamaması çok normal ve art niyetsiz. Benim eşimde gizli bi kokoşluk var herhalde taktı hiç çıkarmadı ama benim yüzük sağ el sol el boyun geziyor valla

Söz, nişandan sonra yüzük takılmasını önemserim.
Evlendikten 1 sene sonra takıp takmaması umrumda olmadı.

Söz, nişandan sonra yüzük takılmasını önemserim.
Evlendikten 1 sene sonra takıp takmaması umrumda olmadı.

Tam bir ay bile olmadi. O bana almisti ben ona. Yahu anlami da gectim sirf bana aldi diye bile takarim, taşırım yanımda. Ama benim almamin önemi yok sanirim

Yanında getirmemesi ilginç

Onun dışında takmaması olağan

Nişandan sonra eşim iş arkadaşları ile Antalya ya tatile gidecekti nişanda evde annem ve Kv nin yanında parmağındaki yüzüğünü aldım ve çantama koydum kaybolmasın dedim

Hiç aklıma gelmedi beni Rus'larla aldatır diye zira aldatacak olan yüzüğü çıkarır zaten

Bu arada eşim ilk evlendiğimizde arada evde benim yüzüğüm nerede diye arardı

Ofise bekar kadınlar gelecek olduğunda rahatsız olmasınlar evli olduğumu fark etsinler diye takardı sadece

Boş verin tadınızı kaçırmayın ama annesinden istesin yüzüğünü koysun evine

Bu hikayede en sevmediğim bölüm annesinde kalması oldu yüzüğünün

Eşyalarını sahiplenmeyi ailesinden ayrı hayatı olmasını öğrenmesi lazım evlilik öncesi

Tam bir ay bile olmadi. O bana almisti ben ona. Yahu anlami da gectim sirf bana aldi diye bile takarim, taşırım yanımda. Ama benim almamin önemi yok sanirim
Ben de olsam gücenirim.
Alışkın değilsin ama alışacaksın demiştim eşime.
O takmasa ben de takmazdım.

Bnm esim hic cikarmaz parmagindan. Bende takmiyorum, cunku aliskin degilim bileklik kolye felanda hic bir takiyi takamiyorum zaten altina alerjim var, esim problem etmiyor. Isyerinde sosyal hayatimda herkes evli oldugumu biliyor zaten. Bir yuzukle bunu kanitlamama gerek yok.

Yüzük bir kere parmagima oturdu. Bildiğiniz deriyi siyirdi takmıyorum o zamandan beri. Hamileyken de takmiyordum parmaklar sisiyor malum. Eşim de hiç çıkarmaz parmağından. Yani yüzük bir kıstas değil. Ama gönül ister ki yeni nisanlanmisken hevesini bari alıp taksin. Evliyken bir yerden sonra bir anlamı kalmıyor ama taze nisanliyken de taksin ya.

Alyansı çok önemsiyorum ben ayrıca erkeklere de alyans çok yakışıyor
Eşim benden daha çok takmıştır alyansını
Takmasa kırılırmıyım kırılırım o takmıyorsa bende takmam olayına da kesin getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…