- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
Ya sevgilimle aramızda yüzük takıyoruz .Ben o yüzükle bütünleştim. Onsuz adım atmıyorum. Atmak da istemiyorum. Neyse. Biz bi kere tartıstığımızda ben de bu yüzüğü çıkarıyorum demiştim sinirle. Sevgilimde artık bu yüzük benim için bi anlam taşımıyo demişti. Ama yakıyodu. Bu gün bi fto attı baana. Elini kesmiş. Kestn mi dedm evet dedi. Needen yüzük mü aşkım dedim. Yüzüğü takmamıstım eve cıkartmıstm unutmuşum. Ama valla keserken hiç aklıma gelmedi dedi. Neyse niye takmadın dedm. Hesap mı vericem şart mı dedi. Verme tabi kimim ki ben dedim bnde. Ne halin varsa gör dedm. O da senin gibi her tartışmada kurtulur gibi çıkarıcağıma anlam yüklemem daha iyi dedi. Cevap yazmadım. Yazmıycam. Sinir oldum ya. Napıcam napmalıyım Allah aşkına? Bi akıl verin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgililerin kendi aralarında taktıkları yüzüklere ben anlam veremiyorum
bı anlam yüklemeye de gerek görmüyorum açıkçası aileler hiçe sayılmış gibi geliyor ve adı üstünde sevgili,sözlü ya da nişanlı değil.
he diyolar ki biz kendı aramızda sözlendik o zaman ailen hiçe sayılmış oluyor bana göre.
resmiyetsiz ve samimiyetsiz geliyor.
her sevgilisiyle yüzük takanları da gördüm çok itici.
ama yıne de saygı duyuyorum herkesin kendi tercihi.
durumuna gelince sen bı tartışmada yüzüğünü çıkarıp takmıcam diyebiliyorsan senın için de çok önemli değil demek ki onun da buna karşılık artık takmaması bence normal değersizleşmiş biraz taktığınız yüzük. karşımdakı bana ben bu yüzüğü çıkarıyorum derse bende eskısı kadar anlam yüklemem artık.
Bizim ailelerimiz biliyo. Yüzüğü de. Ama bunun resmiyete dökülmesi için zaman gerekiyo malesef. Uzaktayız birbirimizden. O yüzden taktık.
kendi aranızda taktığınız için öyle dedim sonuçta aileler arası takılmış bir yüzük değil. yanlış anlama yargılamıyorum kesınlıkle tercıh meselesı zira çok yakın arkadaşlarım var kendı aralarında yüzük takan kımseyi yargılamıyorum ama benım tercih edeceğim birşey değil ya da ilerde kızımın ve ya oğlumun yapmasını isteyeceğim birşey değil. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama yine de bu konuda haksız olduğunuzu düşünüyorum sevgılın takmamakla artık anlam yüklemeyeceğini söylemekte haklı. emın ol sende söylerdın aynı seyı o yapsaydı. tek taraflı düşünme derim.
Ya sevgilimle aramızda yüzük takıyoruz .Ben o yüzükle bütünleştim. Onsuz adım atmıyorum. Atmak da istemiyorum. Neyse. Biz bi kere tartıstığımızda ben de bu yüzüğü çıkarıyorum demiştim sinirle. Sevgilimde artık bu yüzük benim için bi anlam taşımıyo demişti. Ama yakıyodu. Bu gün bi fto attı baana. Elini kesmiş. Kestn mi dedm evet dedi. Needen yüzük mü aşkım dedim. Yüzüğü takmamıstım eve cıkartmıstm unutmuşum. Ama valla keserken hiç aklıma gelmedi dedi. Neyse niye takmadın dedm. Hesap mı vericem şart mı dedi. Verme tabi kimim ki ben dedim bnde. Ne halin varsa gör dedm. O da senin gibi her tartışmada kurtulur gibi çıkarıcağıma anlam yüklemem daha iyi dedi. Cevap yazmadım. Yazmıycam. Sinir oldum ya. Napıcam napmalıyım Allah aşkına? Bi akıl verin lütfen
ben yüzük takmak istedim sevgilim takmadı zaten erkekte gümüş yüzük sevmem ince altın klasik alyans severm sadece yuzuk olarak benm tam tur taşlı ince bi yüzüğüm var aşkım aldı ama ne 2 yıldır çıkardım ne de bi kavgada çıkarmakla tehdit ettim ben istiyorum takıyorum onu bi kere bile zorlamadım nişan yüzüğü takıcam ben dedi tamam dedim şimdi ben takıyorum o takmıyo diye o aldatıyo ben aldatmıyo olmuyorum aramızda problem bile yapmıyorum hatta baş parmağıma dabaşka yuzuk takıyorum bazen hiç sevgilimn yuzuğu gibi durmuyor hiç karıştığıda yok çıkarsam bozulur çnkü ben istedim şimdi neden takmıyosun der 2 senedir taktım neden çıktı der sadece kafası karışır ben seviyorum yuzuğümü hatırasınıda seviyorum hiç çıkarmıycam nişanlansakta bu bizim ilk yüzüğümüz çünkü
Yüzüğümü ben de çok seviyorum. O zaman sinirle cktı ağzımdan. Yoksa çıkarmak istemem ben hiç. Hep takıyorum severek
benmde bu ara ağzımdan sinirle neler çıkıyor bi bilsen tatlım yüzüğün hala parmağında mı senin sen çıkarma eğer atmadıysan hoşuna gider o da takar inş.
Yok atar mıyım :) o çkarma olayı önceki olayda içine batmıs. Söyler durur :) o da takıyo zaten ama o sözüm ağırına gittiği için böyle yapıyo :) şimdi iyiyiz. Özür diledi sağolsun. Çemkirmedim bu sefer bende ona :)
bende senn gibiyim çemkiririm hemen o da kaldıramaz cevap verme bana bilmem ne kölen miyim ben senn diye bi başlarız öle de gideriz ayrılırız bi tırsıp konuşmaya başlarız hemen kıyamam ya yerim ben onu ayrılamazda
Bak benden sana tavsiye 21 yaşımdaym bu arada :) bi tartısmanızda sus tamam mı. Pek cevap verme alttan al. Ve sonucu gör tatlım. Onlar erkek. Onlara bizim kabadayılığımız sökmez :)
bende 21 yaşındayımsusabilsem susamıyorum askere gitmeden önce susar alttan alırdım tapar gibi seviyodu beni şimdi hiç dayanamıyorum asker yolu beklemek sinirleri çok geriyo bi susabilsem zaten onu üzmek istemiyorum hiç
Ben ne alyansim ne tektasimi takarim.
Bir kolyem var sevgilimin aldigi altin kibar birşey onu cikarmam hic o kadar.
Oda herseyle gidiyor çok zarif ondan takiyorum
Hiçte kotu hissetmiyordum takmayinca am a elim ariyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?