Cilt Bakımı Ürünleri Yüzüm kirli duruyor.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
Merhaba herkese :)

Danışmak istediğim bir şey var size. Beyaz tenliyim dönemsel sivilceler dışında cilt sorunum yoktur sanıyordum fakat sanki eskisi gibi durmuyor yüzüm. Kirli gibi geliyor.

Ağız çevremde soyulmalar oluyor ve hafif burun üstünde gözenekler oluşmuş.
Temizleyicim yok. Az makyaj yaparım onu da bebek şampuanı ile temizliyordum (gözlerimde ufak bi sorun olmuştu doktor tavsiyesiyle yıkamaya başladım onunla)
Fakat yetersiz kalıyor sanırım ve temizleyici almak istiyorum.

La roche ürünleri nasıldır ondan almayı planlıyorum kullananların birçoğu memnun kalmış. Sizin fikriniz nedir ? Yüzümü ferahlatacak ve temizleyecek güzel bir ürün tavsiyesinde bulunur musunuz bana ?

Teşekkür ederim şimdiden :)

bende beyaz tenlıyım
fazlasıyla beyaz
en ufak bırsey cok dıkkat cektıgınden cok dıkkat edıyorum
benım annem estetısyen babamda saf zeytınyaglı sabun ımalatı yapıyor
annemın ve babamın tavsıyesıyle bıldıgın gercek zeytınyaglı sabunla her gece yıkıyorum
bepantan su bazlı kremle de nemlendırıyorum
2 haftada 1 de beyaz kil maskesı yapıyorum
bukadar

Mineaderma yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum fiyatı uygun tonik ve temizleme haline 48 tl verdim yuzumu kurutmutmuyor yaglandirmiyorda netten araştır istersen

limon ile silin. limonun açıcı özelliği var. lekelerin rengini açıyor.

Haftada bir kez su kaynatip tencereye dokup kafanin ustune bir havlu tutarak yuzunu o sicak sudan cikan buhara dogru tut. Gozenekleri aciyor. Sonrada soguk su vur yuzune. Boylece kan dolasimi hizlaniyor. Surekli yaparsan buyul faydasinu gorucen. Ayrica alerji vs yapmaz yani hassas ten icin cok iyi. :)

Bioderma'nın temizleyicileri hassas ciltler için önerilir,benim de bu zamana kadar en memnun kaldığım üründür muhtemelen sensibio h2o.

la roche possay kullanıyorum daha önce clinique kullandım ikisinden de memnundum lakin şu ara ota çöpe sardım thalia keçi sütü sabunu aldım temizleyici olarak, tonik olarak doa lavanta suyu nemlendirici olarakta baobab yağı kullanıcam

thalia pirinç sabunu cilt tonunu dengeliyomuş bu amaçla bi sabun daha yapmışlar adını unuttum

Ben eczaneden topicrem markasinin urunlerinden aliyorum. Cilt temizleyicisinden memnunum. Anlasmali oldugu eczanelerde satiliyor.

Alternatif olarak gül suyu kullaniyorum.

La roche 'un nemlendiricisini doktor kardeşime vermişti. Onunla birlikte de Bioderma Sebium Arındırıcı Foaming Gel vermişti temizlemesi için. Umarım sana da iyi gelir ;)

Bioderma sensibio h2o. muhteşem bir temizleyici. Ama ben makyaj yaptığım için beraberinde jel ya da köpük tarzı bir şeyler de gerekiyor.

Konu sahibine önerim... Öncelikle dermokozmetikleri tercih edin. Ve mutlaka içeriklerini okuyun. Paraben ve sülfatlı ürünlerden uzak durun

Son düzenleme:
la roche possay kullanıyorum daha önce clinique kullandım ikisinden de memnundum lakin şu ara ota çöpe sardım thalia keçi sütü sabunu aldım temizleyici olarak, tonik olarak doa lavanta suyu nemlendirici olarakta baobab yağı kullanıcam

thalia pirinç sabunu cilt tonunu dengeliyomuş bu amaçla bi sabun daha yapmışlar adını unuttum
Ben aldım biliyo musun sabunu, iki gündür yıkıyorum bakalım nolacak. Aktardaki kız keci sütlü olan pirinc sabunundan daha iyi dedi

Bnde beyaz tenliyim,makyaj hic yapmam yuzum icin dalan zeytinyagli sabun ve kremini kullaniyorum cok memnunum,yüzüm kuru olduğu icin bana iyi geliyor.

Tam bana gore bir konu. Daha dun dusunuyordum cildim kirli gibi duruyor ne yapsam diye.

Tek tek teşekkür ediyorum ilgilenenlere :)

Alternatif çok ürün söylemişsiniz hangisi bana iyi gelir bilemiyorum.
Zeytinyağ sabunu kullanıyordum fakat aşırı kurutuyordu resmen gülemiyordum geriliyordu suratım o sebeple 3-4 kez kullanıp bıraktım onu. Bebek şampuanıyla devam ediyorum ama yetersiz o da. Ölü deri varmış suratımda.
Güneş için de krem kullanmadım hiç o da lazım. Buna öneriniz nedir ?

Acaba diyorum hepsini derli toplu gidip la roche alsam memnun kalır mıyım ?
Ne kadar zor kendine uyan ürünü bulmak..

Back
X