YÜZÜM NEDEN İNCELİYOR

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar merhaba konuyu nereye acacagımı bılmedıgımden buraya actım dogum yapalı 6 ay oldu dogumda cok kılo almadım bn ama dogumdan sonra kılo aldım ama su an kılolu olmama regmen yuzum gıt gıde ıncelıyor benı kım gorse yuzun zayıflamıs dıo bunun nedenı ne olabılır acaba dıet fılanda yapmıyorum .bu arada emzırmıyorum

Emziriyorsanız kilo veriyorsunuzdur.
Kimi insan yüzden verir kimisi basenden
Kafaya takılacak bir durum değil

Bence yuze pekte kilo alip verilmez ya.
Galiba vucudun kilo aldikca yuzun vucuduna gore ufak geliyordur goze.
Yada yorgunluktan goz alti torbalarin felan olusmustur. Yuzunu ince gosterir.

Bende zayıflamaya basladıgım zaman yuzum kasık kadar kalır.. Dengesız ve saglıksız zayıflamaktan oldugu soylenıyor bana hep.. Farkında olmadan buna sebep olmuş olabilir misiniz?

olabılır aslında sabah erken kalk bebegı annene bırak kostur kostur ıse gıt saat 3 de cık bebegı al tekrar eve temızlık bulasık utu + bebek benvhallae soru mu
Hiç olmazsa zihnini sakin tut...yani aynı anda 1000 tane sey düşünüp o arada da başka bişey yapma...her ne yapıyosan ona odaklan.binevi anda kal...o bi nebze dinç tutuyo....yoksa şaft maft kalmıyor vhalla

Bende zayıflamaya basladıgım zaman yuzum kasık kadar kalır.. Dengesız ve saglıksız zayıflamaktan oldugu soylenıyor bana hep.. Farkında olmadan buna sebep olmuş olabilir misiniz?
nasıl yanı saglıksız zayıflama hanı ben dıet fılan yapmıorum ama kosturmam cok cok fazla calısan bı baayanım sabhları da erken uyanıorum gece yarılarına kadar ayaktayım uykusuzlukda var hanı

bence yapısal bişey...benimde yengem hemen yüzden çöker..kilo yüzüden,yanaklarından gidiyo kimisinin..yorulunca da öle oluyo.

Mesela benimde vucüt çok zayıf surat şişik.kilom yüzüme gelmiş sadece

Protein agirlikli beslen.

Ayrica diyet yaparken en onemli seydir yuzun zayiflayip çökmemesi. Oyuzden protein et sut yumurtayi bol verirler.

nasıl yanı saglıksız zayıflama hanı ben dıet fılan yapmıorum ama kosturmam cok cok fazla calısan bı baayanım sabhları da erken uyanıorum gece yarılarına kadar ayaktayım uykusuzlukda var hanı

Dengesiz beslenme yada tek parça bişeyi sürekli tüketme, karbonhidrat yada yağ ürünlerini bir anda bırakma gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…