- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Yasin kaçemzirmiyorumda ben
vucut sısıyo yuz gıdıyo yaa
25 yasındaymYasin kaç
ya vucutla orantılı olmuyo ama vucut sısıo yuz kafa kucuck kalıo yuz ıncelmesı cok kotu ya yaslanmıs hıssedıyorum kendımıKeşke yüzüm küçük olsa...
olabılır aslında sabah erken kalk bebegı annene bırak kostur kostur ıse gıt saat 3 de cık bebegı al tekrar eve temızlık bulasık utu + bebekYorgunluk o...3 gün iç dış dinlensen bebek gibi olur yüzün
cok mantıklıbence vücudunuz kilo aldığı için yüzünüz küçük görünüyordur..yani göz yanılması aslında..
Hiç olmazsa zihnini sakin tut...yani aynı anda 1000 tane sey düşünüp o arada da başka bişey yapma...her ne yapıyosan ona odaklan.binevi anda kal...o bi nebze dinç tutuyo....yoksa şaft maft kalmıyor vhallaolabılır aslında sabah erken kalk bebegı annene bırak kostur kostur ıse gıt saat 3 de cık bebegı al tekrar eve temızlık bulasık utu + bebekbenvhallae soru mu
nasıl yanı saglıksız zayıflama hanı ben dıet fılan yapmıorum ama kosturmam cok cok fazla calısan bı baayanım sabhları da erken uyanıorum gece yarılarına kadar ayaktayım uykusuzlukda var hanıBende zayıflamaya basladıgım zaman yuzum kasık kadar kalır.. Dengesız ve saglıksız zayıflamaktan oldugu soylenıyor bana hep.. Farkında olmadan buna sebep olmuş olabilir misiniz?
ayy cok sekersın cok guldum cnm :)Hiç olmazsa zihnini sakin tut...yani aynı anda 1000 tane sey düşünüp o arada da başka bişey yapma...her ne yapıyosan ona odaklan.binevi anda kal...o bi nebze dinç tutuyo....yoksa şaft maft kalmıyor vhalla
nasıl yanı saglıksız zayıflama hanı ben dıet fılan yapmıorum ama kosturmam cok cok fazla calısan bı baayanım sabhları da erken uyanıorum gece yarılarına kadar ayaktayım uykusuzlukda var hanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?