Lekeler, Çiller Yüzüm rengarenk :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nurkarli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
69
31
18
33
Yüzümde her ton var ne oldu anlayamadım yüzümde bazı küçük kırışıklıklar var cihazlar araştırdım şuan bazı ünlüler videolar paylaşmış içime sindi Cilt bakımı düşünüyorum . İstanbul da baby face beauty uygulaması yapırabilceğim bir yer var mı? İşlemi yaptıran sonuçlanan var mı dekoltem de de bazı ton kaymaları var bakım yaptırmak istiyorum.

bende haftaya başlıyorum cilt bakımına. toplam 5 seans 600 tl. Benım cildimde yağlı ,sivilce güneş lekeleri ve renk karmaşası var. Fondöten kullansam kusuyor cilt. Bakalım memnun kalırsam öneririm ama ne zamana kadar sürer bilmiyorum :)

bende haftaya başlıyorum cilt bakımına. toplam 5 seans 600 tl. Benım cildimde yağlı ,sivilce güneş lekeleri ve renk karmaşası var. Fondöten kullansam kusuyor cilt. Bakalım memnun kalırsam öneririm ama ne zamana kadar sürer bilmiyorum :)
Riskli degilmi yazin leke tedavisi

Baby face beauty uygulamasını eskişehirde oğuz bey'e yaptırdım istanbulda da Mustafa Karataş var biliyorum git bir görüş istersen son uygulama için bende gidicem mustafa beye

Arkadaşlar hiç gidip güzellik merkezlerine bi ton para vermeyin. Ben LR ile tanıştıktan sonra bakış açım değişti resmen. Zeitgard yüz temizleme cihazları çok iyi. YouTube tan izleyebilirsiniz. Hassas ve normal ciltler için ayrı fırçaları var. 32 yıllık firma. Bir çok güzellik salonunda kullanılıyor. Ayrıca LR nin cilt bakımı, sivilceler , lekeler , kırışıklıklar için de bir çok ürünü var ve sağlıklı, Aloe Vera yüksek oranda içeriyor. Dermatest ve sağlık bakanlığı onaylı. Ürünleri eczanelerde satılabiliyor. Üye olduğunuzda satış fiyatlarından çok daha uyguna alabiliyorsunuz. Detaylı bilgi isterseniz yazın , telefonla verebilirim.

Aslında bunu düşündüm ama ağırlık olarak işlem cildin nemini kazanmasına yönelik olacak. Karbon peelingle leke tedavisine başlamıcam henüz
Aslinda once lekenin derinligine bakilmali
Mesela benim lekem yuzeyselmis.
Lazer olmaz bu lekeye dedi doktor
Karbonpeeling yapalim dedi sonbaharda
Ben kararsiz kaldim
Lekem dahada derinlesirse psikolojim alt ust olur.
Korktum acikcasi ama arastiriyorum.

Arkadaşlar hiç gidip güzellik merkezlerine bi ton para vermeyin. Ben LR ile tanıştıktan sonra bakış açım değişti resmen. Zeitgard yüz temizleme cihazları çok iyi. YouTube tan izleyebilirsiniz. Hassas ve normal ciltler için ayrı fırçaları var. 32 yıllık firma. Bir çok güzellik salonunda kullanılıyor. Ayrıca LR nin cilt bakımı, sivilceler , lekeler , kırışıklıklar için de bir çok ürünü var ve sağlıklı, Aloe Vera yüksek oranda içeriyor. Dermatest ve sağlık bakanlığı onaylı. Ürünleri eczanelerde satılabiliyor. Üye olduğunuzda satış fiyatlarından çok daha uyguna alabiliyorsunuz. Detaylı bilgi isterseniz yazın , telefonla verebilirim.
Reklam, satış, üye toplamak, alt kadro oluşturmak, telefon numarası, referans numarası, mail vermek, satış sitesine yönlendirmek vb yasaktır.

Aslinda once lekenin derinligine bakilmali
Mesela benim lekem yuzeyselmis.
Lazer olmaz bu lekeye dedi doktor
Karbonpeeling yapalim dedi sonbaharda
Ben kararsiz kaldim
Lekem dahada derinlesirse psikolojim alt ust olur.
Korktum acikcasi ama arastiriyorum.

Kararsız kalınacak bir durum yok doktor ne derse o :) Bende İlk seansıma gittim pazar günü. yogun bir buhar uygulandı cildime ve ardından siyah noktalar temızlendi. Gözeneklerde genişleme varmış. Tüm işlemler bittikten sonra cildimi ilk defa bu kadar yumoş hissettim :)

Lr çok hoş ama çok pahalı bi arkadaşım kullandı bi süre ordan biliyorum.

Back
X