- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorum
Lazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan
Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer?
İz kalacak diye çok korkuyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yaptırdığınız yeri hemen şikayet edin... Yanık izinin geçeceğini sanmıyorum. Başka Sessizada lar yanmasınAğlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan
![]()
hametan surun her gun en az uc kez ve aslakabugu yolmayın bır sure de mumkunse gunese falan cıkmayın ve tabı en onemlısı acılen bır cıldıye uzmanına gıdın sıze onarıcı baska bır krem daha versın..Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan
![]()
Geçmez mi gerçekten offfBence yaptırdığınız yeri hemen şikayet edin... Yanık izinin geçeceğini sanmıyorum. Başka Sessizada lar yanmasın
Hayır hastanede yaptırdımKendiniz evde mi yaptiniz?
Sonradan farkettim Eve geldiğimde birşey yoktuNasil yandi yani?
Konusmadiniz mi yapan kisiyle?
E o zaman sikayet edinHayır hastanede yaptırdım![]()
Cildin hassas olabilir. Cildine uygun bir yontem kullanmalilardi.Sonradan farkettim Eve geldiğimde birşey yoktuYavaş yavaş kızarıp iz çıktı ve şimdi kabuk bağladı
O kadar kötü hissediyorum ki dışarı bile çııkmıyorum .İnşallah geçerGeçmiş olsun ..
Iz kalcagini sanmıyorum..
Kantoran yağı çok etkili ..
Benim elim çok feci yanmisti..
Kömür yanında beyaz kalır..
Ama şu an hiç birşey kalmadı..
Zamanla gecicek..
Fakat doktora git.
Güneş kremi kullan.
Şapka tak dışarı çıkar iken.
Hayır güneşte kalmadım.Lazerden sonra guneste mı kaldınız
Doktor hatası olsa daha hastaneden cıkmadan yanmış olurduHayır güneşte kalmadım.Neden böyle oldu bilmiyorum. Galiba derecesi çok yülsekti
![]()