Yüzüm yandı resmen lütfen bir fikir verin bana :((

O kadar kötü hissediyorum ki dışarı bile çııkmıyorum .İnşallah geçer :KK43:
Kaçıncı derece bu önemli..
Böyle aglayip uzulmekle olmaz..
Lütfen.
Gecicek o .
Ne kadar bir bölge de ?
Küçük bir alan mi ?
Krem sür.
Üzeri sürekli nemli kalsin..
Gerilmesin..
Kabuk dustugunde altından pespembe yeni deri gelcek...
Onu da kantoran yağı ve iz için kremler var kullanirsin..

Kaçıncı derece bu önemli..
Böyle aglayip uzulmekle olmaz..
Lütfen.
Gecicek o .
Ne kadar bir bölge de ?
Küçük bir alan mi ?
Krem sür.
Üzeri sürekli nemli kalsin..
Gerilmesin..
Kabuk dustugunde altından pespembe yeni deri gelcek...
Onu da kantoran yağı ve iz için kremler var kullanirsin..
Çok teşekkür ederim .Morel oldu bana gerçekten . :KK200:Yani öyşe bir karamsarlığa düşmüştüm ki sanki ne yaparsam yapayım hep böyle kalıcam gibi hissediyordum:KK43:

Benim yüzüm de lazerden değil ama ağdadan öyle olmuştu kadın sımsıcak ağdayı yüzüme sürdü sonra çekti benim ağdayla beraber yüzüm kalktı resmen alttn pembe pembe derim görünüyordu ama dediklerimi yaptım çok kalın bir kabuk tuttu kabuğa hiç dokunmadım ve şimdi yüzümde iz bile yok

Ha bir de orayı çok temiz tut lütfen sabah aksam sadece suyla yıka bi müddet sabun yüz jeli vs değdirme ve gün içerisinde elini oraya götürme krem sürmeden önce de mutlaka ellerini yıka hametanı kalınca bi katman sür bikaç saat sonra o katmn kurumuş olursa ıslak bi pamukla alır üstüne yeniden kalın bir katman sürersin

Güneşe çok çok çok dikkat edin. Hastaneden çıktıktan sonra arabada yolda falan yüzünüzün o tarafına güneş değdiyse öyle olmuş olabilir. cihazdan yansa o an orda acı hissederdiniz diye biliyorum. Derimin koyu olduğu bi yerde parmak ucu kadar bi bölge yanmıştı ve sızısı farkedilmeyecek gibi değildi. Ama yine de doktora görünün. Çok geçmiş olsun. İz kalmaz sadece dikkatli bakımını yapın.

Benim yüzüm değil de genital bolgem kabul bağlamıştı lazerden.
Silverdin krem çok iyi gelmişti bana iz bırakmadı.
Tavsiye ederim.Hametanla karıştır istersen eczaneye danis tabi ki.

Epilasyon dan sonra güneşe maruz kalmak yada su dokunfurmak zarar veriyor. Bı gün boyunca ben su degdirmezdim. Şu değince kızarır di. Hametan gerçekten çok iyi gelir
Geçmiş olsun iz felan kalmaz

Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorum:KK43::KK43:Lazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan :KK43:Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? :KK43:İz kalacak diye çok korkuyorum.:KK42::KK42:
bence korkma lazer kıl köklerini yakarken cildini de yakıyo bi erkek tanıdığım göğüs bölgesine yaptırıyo kabul tutmadı ama yanık oluyo her yaptırışında kıl kökleri o yüzden bephantene kullanıyo inşallah geçer üzülme lütfen

Back
X