Yüzüm yandı resmen lütfen bir fikir verin bana :((

epilasyon için lazer mi bu?ben yüzümdeki damarları yaktırdım hastahanede yanık olmadı ama kızarmıştı damarlar kabukda olabiliyormuş bazı durumlarda.bence doktora gidin hemen.lazer epilasyonda benim cildimde reaksiyon vermişti hassas ciltlerde olabilir.

Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorum:KK43::KK43:Lazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan :KK43:Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? :KK43:İz kalacak diye çok korkuyorum.:KK42::KK42:

benimde dudağımı şişirmişlerdi
şikayet etmedim bin pişmanım şuan geçti ama 1 hafta öyle gezdim
şikayet edinnn

Hemen bir cildiye uzmaniyla gorusun. Benimde bacaklarimda olmustu ilk seansimda ama krem falan kullandim gecti iz kalmadi ama yuzde olmasi farkli tabiki. O yuzden vakit kaybetmeden doktora gorunun

Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorum:KK43::KK43:Lazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan :KK43:Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? :KK43:İz kalacak diye çok korkuyorum.:KK42::KK42:
Dr gidin dr a erkenden onlemini alsinlarda iz kalmasin burada niye konu aciyorsunuz sonucta size yardim edecek olan cildiye vakit kaybetmeden gidin burada verilen krem isimleri olur ama hersey herkese ayni etkiyi gostermez en iyisini dr bilir

Lazer yaniginda ise yarar mi bilmem ama benim bilimum yanıklarıma eksi elma suyu iyi gelmistir. Iz falan kalmaz. Rendeleyip suyunu surun bir pamukla. Yanık kurur zaten. Kurudukça sürmüştüm ben.
Ilk duyduğumda kocakarı reçetesi diye ciddiye almadım doktoruma sordum. Onayladi. Her yıl bir yerini yakan biri olarak birçok izden kurtuldum diyebilirim. Tekrar ediyorum lazer yanığına iyi gelir mi bilmiyorum.

Bu nnevsimde yüzünüze lazer yaptırmamanuz gerekirdi.nasıl güneşten korucaz yüzümüzü nitekim de koruyamamışsınız. Gitsenize lazer yaptırdığınız kişilere

Benimde bacaklarım yanmıştı denizde bir ton güneş koruyucu sürerdim şuan baya azaldı..
Sana tavsiyem bepanthen plus krem sür kabuk düşene kadar güneşe asla çıkma...
Kabuk düştükten sonra çık dışarı yüksek koruma güneş kremi kullan mutlaka.
Kısacası kabukluyken güneşe sakın çıkma

Öncelikle geçmiş olsun. Geçiyor uzulmeyin. İki yıl önce benim de kolum yanmisti. soylediginiz gibi kabuk tuttu sonra düştü onlar. Hafif soluktu başlangıçta yaraların yeri sonra kendi rengimle eşitlendi. Benim gittiğim merkez madecassol önermişti ama siz muhakkak bir doktora danisin .

Benim de bacaklarım öyle yanmıştı dediğiniz gibi kabuk tutmuştu her tarafı. Çok şükür geçti ve hiçbir iz kalmadı, 1 ay falan sürdü ama. Doktora gttim ben, 3 ayrı kremi karıştırıp sürmüştüm sabah ve akşam.

Korkma, hemen doktora git iz kalacağını sanmıyorum

merak etme geçer bana da olmuştu daha önce ince ince kabuklar bağlamıştır sanırım düşüp yara olmuş gibi kalın bir kabuk değildir Hemetan kullan o kabuğu da kaldırma bikaç güne düşer zaten kabuk isterseniz bir de cildiye uzmanına görünün

Back
X