Yüzüm yandı resmen lütfen bir fikir verin bana :((

Hemen doktora gidin bide burda daha once yazanlar vardi gormustum bi kac defa o yazilari okuyun gecmismi gorursunuz... bide kimyasal hicbirsey suremeyin yuzunuze illa bisey kullancaksaniz kanteron yagi sürün dogal en azindan

Aslinda bir sey diyeyim mi yanmasi iyi.: ))
Tabi diode degil alex ise cihaz.
Diode izleri gecmez asla asla
Alex ise gecer ve gecerkende o yanan yerlerde bir daha cikmaz.
Bir defa seans aramda solaryuma girdim ve soylemedim diye ust bacaklarim yuzlerce sigara basilmis sekilde yandi.1 daha yanan yerlerde cikmadi.iz falanda kalmadi : ))

Sonradan farkettim Eve geldiğimde birşey yoktu:KK43:Yavaş yavaş kızarıp iz çıktı ve şimdi kabuk bağladı
Derhal bir dermatoloğa gitmelisiniz, yüz derisi ince olduğundan iz kalma ihtimali biraz daha yüksek, lazeri yaptırdığınız uzmanla da görüşün, sanırım böyle olması pek normal bir durum değil, belki cildiniz çok hassas, lazere reaksiyon gösterdi.

İlaç vb tavsiye edemem ama doğal olduğu ve yanık izlerini geçirdiğinden size kantaron yağını tavsiye edebilirim sanırım, doktorun vereceği ilacın yanısıra kantaron yağını da kullanın isterseniz.

Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorum:KK43::KK43:Lazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan :KK43:Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? :KK43:İz kalacak diye çok korkuyorum.:KK42::KK42:
duzenli olarak her aksam yatmadan once aloevera bitkisinden kucuk parcalar kesio yanan bolume surun. benim gunes lekelerimi hafifletti. yanigada iyi gelecektir

Benim de kolum yandi advantan fito ve hametan kullandim ama cildiye uzmani yazdi bana ve güneşe çıkmasın dedi o bolge yuksek spf krem kullandim 5 6 ay kadar iz vardi sonra kayboldu şuan iz filan yok bi cildiye uzmani görmeli

Aslinda bir sey diyeyim mi yanmasi iyi.: ))
Tabi diode degil alex ise cihaz.
Diode izleri gecmez asla asla
Alex ise gecer ve gecerkende o yanan yerlerde bir daha cikmaz.
Bir defa seans aramda solaryuma girdim ve soylemedim diye ust bacaklarim yuzlerce sigara basilmis sekilde yandi.1 daha yanan yerlerde cikmadi.iz falanda kalmadi : ))
Alexander benim yüzümü yakan cihaz:KK57: aynen benimde sigara basılmış gibi duruyor:KK34:

Back
X