- Konu Sahibi fatmahatun
geçmiş olsun. doktora görünün önce bence de.
bepanten plus etkili evet.
bepanten plus etkili evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfakta iş yaparken kazayla sıcak su dök,ldü yüzüme. açık eczane bulamadım yüzümde buzla 1 saat dolastım durdum. açık bir eczaneden an... ve sil... diye iki krem aldım. yüzüne sür dediler. buz tut dediler. buz tutunca krem dağılıyor. çenem şu an morardı. yüzümde iz kalır mı bu kremleri nasıl kullancam buz kremi dağıtıyor çünkü. lütfen yardım edin
yüz çok önemli... sakın tavsiyelere göre iş yapma,i hemen bir hastaneye git ve iz kalmaması için ne yapman gerektiğini sor.. kısa bir süre önce kayınvalidemin kolu yandı 1.5 aydır pansumanı devam ediyor ( hergün ) anestol, furacin ve rifocin kullandık.ara sıra madecassol kullandık.. dktora gitmeni tavsiye ederim.
mutfakta iş yaparken kazayla sıcak su dök,ldü yüzüme. açık eczane bulamadım yüzümde buzla 1 saat dolastım durdum. açık bir eczaneden an... ve sil... diye iki krem aldım. yüzüne sür dediler. buz tut dediler. buz tutunca krem dağılıyor. çenem şu an morardı. yüzümde iz kalır mı bu kremleri nasıl kullancam buz kremi dağıtıyor çünkü. lütfen yardım edin
Merhaba Fatmahatun,
Ben senin talihsizligini simdi okudum. Insallah iyilesmissindir. Insan ne kadar cagresiz kaliyor böyle bir durumda. Eli ayagina dolasiyor. Bende buna benzer bir sorunla karsi karsiyayim. 10 gün önce yüzümü krem dökme kremiyle yaktim, acit gibi isledi yüzüme. Simdi ise üstü yaralarla dolu yani kabuk bagladi. Seninde kabuk bagladimi? Bagladiysa eger kalktiktan sonra curur oldumu? Inan kolum yada buna benzer bir yerimde olsa bu kadar yakinmazdim ama yüzden bahsediyoruz. Dedigim gibi seni cok cok iyi anliyorum ve insallah hic bir hasar kalmamistir yüzünde...
Allaha emanet ol,
seda
Merhaba Fatmahatun,
Ben senin talihsizligini simdi okudum. Insallah iyilesmissindir. Insan ne kadar cagresiz kaliyor böyle bir durumda. Eli ayagina dolasiyor. Bende buna benzer bir sorunla karsi karsiyayim. 10 gün önce yüzümü krem dökme kremiyle yaktim, acit gibi isledi yüzüme. Simdi ise üstü yaralarla dolu yani kabuk bagladi. Seninde kabuk bagladimi? Bagladiysa eger kalktiktan sonra curur oldumu? Inan kolum yada buna benzer bir yerimde olsa bu kadar yakinmazdim ama yüzden bahsediyoruz. Dedigim gibi seni cok cok iyi anliyorum ve insallah hic bir hasar kalmamistir yüzünde...
Allaha emanet ol,
seda
Tavsiyen icin tesekkürler ama malesef türkiyede yasamiyorum. Yarin özel doktora gidecegim, belki özel oldugu icin biraz daha ilgilenirler. Yoksa hic adamdan saymiyorlar. Kendimi sorunumla cok yanliz hissediyorum, kimse tinmiyo, gittigim Doktor yalandan bi bakti uzaktan sonrada basindan saldi. Ama Türkiye de olsaydim tavsiyen cok isime yarardi, tesekkürler.cerrahpaşada yanık merkezi var. bu konuda uzmanlaşmiş bi yere git. hangi ildesin bilmiyorum Tıp Fakültesi Yanık Merkezi diye arat googledan çıkar biyer