Lekeler, Çiller Yüzümde ben

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Buseesmsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
29
2
1
26
Merhabalar yüzümde 10 tane ben var ama et beni değil dokunduğumda elime gelmiyo pürüzsüz bir cildim var gibi ama görüntüsü beni çok rahatsız ediyo. 18 yaşındayım tam da böyle şeyleri takma zamanımız bilirsiniz. Bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Devlet hastanesine gitsem alırlar mı ? Lütfen yardım edin.

10 tane olduğu için iz kalma ihtimali de artıyor. Devlet hastanelerinde alıyorlar elbette ama, sizinki et beni değilmiş. Gerek yok diyerek gönderebilirler. Gidin konuşun, iz kalma ihtimalini de sorun.

Çok gerek var çünkü ben çok takıyorum aynanın karşısına geçemiyorum arkadaşlarımın arasında rahat takılamıyorum sanki herkes benim yüzüme bakıyo gibi geliyo nefret ediyorum :( iz kalsın yada kalmasın ama yeter ki gitsin şunlar. Gidip konuşucam teşekkür ederim.

Çok gerek var çünkü ben çok takıyorum aynanın karşısına geçemiyorum arkadaşlarımın arasında rahat takılamıyorum sanki herkes benim yüzüme bakıyo gibi geliyo nefret ediyorum :KK43: iz kalsın yada kalmasın ama yeter ki gitsin şunlar. Gidip konuşucam teşekkür ederim.
İz kalınca daha çok yakacaksınız ama.

Kesin kalır demiyorum, kalabilir diyorum. Doktor daha aydınlatıcı bilgi verecektir.

Devlet hastanesindeki dr. Benlerde buyume vs yoksa pek ilgilenceklerini sanmiyorum.
Irsi olabiliyo ben yada günesle bile cikabiliyo.

benimde burnumda bir ben var ama benimki ele gelir bir yöntem biliyorsanız banada yardımcı olun lütfen

Back
X