Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce de bir yerle konuştum garanti veriyurmusnuz diye evet demedi bakımı güzel yapsanız iz kalma riski yok diyur bende net cevap alamadığım için korkuyorum sizin bildiğiniz iyi yerler varmiYanlış iğne kullanımında çukur çukur izler kalır. Kıl tipine göre iğne seçen bir yer varsa helal olsun. Benim bildiklerim hep standartti.
Güzellik merkezleri hep böyle yuvarlak konuşur. Önereceğim bir yer yok.Az önce de bir yerle konuştum garanti veriyurmusnuz diye evet demedi bakımı güzel yapsanız iz kalma riski yok diyur bende net cevap alamadığım için korkuyorum sizin bildiğiniz iyi yerler varmi
Malesef haklısınız güvenmiyorum hiç kimseye kalmışım öyle bakalimGüzellik merkezleri hep böyle yuvarlak konuşur. Önereceğim bir yer yok.
Doktor kliniklerinde gidin. İşlemi doktorun yapacağından emin olun. Her bakımdan daha güvenli olur.Malesef haklısınız güvenmiyorum hiç kimseye kalmışım öyle bakalim![]()
Tmm çok teşekkür ederizDoktor kliniklerinde gidin. İşlemi doktorun yapacağından emin olun. Her bakımdan daha güvenli olur.
Lazerden dolayi mi yuz tüyleriniz artti?Merhabalar hanımlar lazer magduru olan birisine yüz kılları için iğneli öneriliyor ama ignelide iz kaliyur diyurlar yapan varmı çok acil yardım edin lütfen
Evet malesef hormon testleri temiz çıktı zaten lazer girdim daha önce ama ters tepti bıraktımLazerden dolayi mi yuz tüyleriniz artti?
Evet malesef lazer güvenmiyorum artik mağduruyum artıkBen de çok merak ediyorum ama benim tüylerim malesef sarı. Bazen ağdayla aliyorum malesef hiç hoşlanmiyorum görüntüden.
Hangi lazerdi?ben de düşünüyordum daEvet malesef lazer güvenmiyorum artik mağduruyum artık
Ben duymuştum ama sanırım cihaza bağlı. Ben mesela enseye diot yaptrdm cok etkili oldu bitirdi, ama alex falan arttırıyormus yüze önermiyorlar diye biliyorumLazerle tüylerin arttığını ilk kez duyuyorum
Bana buz lazer denildi zaten gerçek bile değil analdim ama geç oldu malesef meğersem para için sadece uyutuyor kılları bi bıraktım maymun gibi oldum sonra son 2 yıldır agda anca düzeldiHangi lazerdi?ben de düşünüyordum da
Evet yüze lazer olmaz ama yemjn ederim ki demediler bana o işi yapan haram olsun onlara günleri paralarıBen duymuştum ama sanırım cihaza bağlı. Ben mesela enseye diot yaptrdm cok etkili oldu bitirdi, ama alex falan arttırıyormus yüze önermiyorlar diye biliyorum
Araştır canım duyarsın daha kaç kişi mağdur ettiler kız kardeşimi yaktılar artık tövbe ama şuan da yüzümde kıl cikiyur onlarla uğraşıyorumLazerle tüylerin arttığını ilk kez duyuyorum
Ipl olmasın bu?Bana buz lazer denildi zaten gerçek bile değil analdim ama geç oldu malesef meğersem para için sadece uyutuyor kılları bi bıraktım maymun gibi oldum sonra son 2 yıldır agda anca düzeldi
Kusura bakmayın eksik biliyorum sanırım ben de lazere gittim bacaklardaki ve koltukaltjndakj tüyler için. Tüyler bitmedi, azaldı ama koyu leke kaldı küçük bir bölümde ve koltukaltimda. Gerçekten sinir bozucu, yüzde iz kalması tüy artması daha kötü. İşlerini güzel yapsalar keşke. Şakaya gelmez bu iş. Çok üzgünüm.Araştır canım duyarsın daha kaç kişi mağdur ettiler kız kardeşimi yaktılar artık tövbe ama şuan da yüzümde kıl cikiyur onlarla uğraşıyorum![]()