• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümde çok kıl var yardımcı olun ..

Yanlış iğne kullanımında çukur çukur izler kalır. Kıl tipine göre iğne seçen bir yer varsa helal olsun. Benim bildiklerim hep standartti.
Az önce de bir yerle konuştum garanti veriyurmusnuz diye evet demedi bakımı güzel yapsanız iz kalma riski yok diyur bende net cevap alamadığım için korkuyorum sizin bildiğiniz iyi yerler varmi

Az önce de bir yerle konuştum garanti veriyurmusnuz diye evet demedi bakımı güzel yapsanız iz kalma riski yok diyur bende net cevap alamadığım için korkuyorum sizin bildiğiniz iyi yerler varmi
Güzellik merkezleri hep böyle yuvarlak konuşur. Önereceğim bir yer yok.

Araştır canım duyarsın daha kaç kişi mağdur ettiler kız kardeşimi yaktılar artık tövbe ama şuan da yüzümde kıl cikiyur onlarla uğraşıyorum 😔
Kusura bakmayın eksik biliyorum sanırım ben de lazere gittim bacaklardaki ve koltukaltjndakj tüyler için. Tüyler bitmedi, azaldı ama koyu leke kaldı küçük bir bölümde ve koltukaltimda. Gerçekten sinir bozucu, yüzde iz kalması tüy artması daha kötü. İşlerini güzel yapsalar keşke. Şakaya gelmez bu iş. Çok üzgünüm.😔 ins bir çözüm bulabilirsiniz. Acaba dermatolog yada başka bir güzellik merkezinde çözüm bulunabilir mi

Back
X