Yüzümde çok kıl var yardımcı olun ..

Ben duymuştum ama sanırım cihaza bağlı. Ben mesela enseye diot yaptrdm cok etkili oldu bitirdi, ama alex falan arttırıyormus yüze önermiyorlar diye biliyorum
Ben de tüy artışı olmadi, tüyler tamamen bitmedi ama koltukaltimda iz kaldi. Şu kil tüy işleri insanın canını çok sıkıyor.

Iz kalma sebebi sürekli jilet vurup gittiniz üstüne de ateş eee olur ama siz bırakın sonra geçer bende de kararma yaptı onuda unutmuşum demeyi genital veya koltuk altı kapkara yapar ama bıraktım geçti çok şükür lazer tamamen yalancılar para uğruna vallahi en iyisi evde agda deneyim en azindna biter

Ama ipl arttirir zaten normal bi lazer degilki o. Ince tüyleri kalinlastirir, modern ağda gibi bir şey o. Diot lazer arastrin. Ben bacak, genital ense ve favorideki küçük bir bölgeye yaptırdım. Baya memnunum. Kalın tüyleri inceltiyor bitirmese bile. Ki benim genital hariç baya bitti orasi da bitmeyenler haric ayva tuye dönüştü. Ipl yuze yapilmaz ya keske araştırsaydiniz

Girerken yaşım 17 18 civarında ben cahilim dim ne bilebildirdimki şuan da bilmesem o güzelik merkezindeki çalışanlar yapmamasiydi ama iste Allah korkusu yokki para para

İgneli epilasyon tek ve kesin çözüm. Bende yakin zamanda baslayacagim lazer magduru olarak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…