Yüzümde değişiklik yapmak istiyorum

diemydarling

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
4
1
23
Merhaba hanımlar... Ben öyle çok çirkin bir kız değilim. Ama çok güzel de değilim. Esmerim, hafif çekik, açık kahverengi gözlerim var, koyu kahverengi düz belimde saçlarım var, 52 kiloyum boyum 1.65.

Yüzümdeki tüyler canımı sıkıyordu, ağdayla aldım. Daha sonra yüzüm bir değişik oldu. Baby face birisiydim, yüzüm hep sivilce Doldu. Alnım değişik bir şekilde buruştu. Artık ağda sürmüyorum. Epilasyon aletiyle alıyorum. Ama şimdi de aldığım halde,evde kendi imkanlarımla alıyorum kuaföre gitmiyorum, hafif tüyler kalıyor. Bunları alamıyorum onların izi oluyor.

Kaşımın ortasını da alırken birazcık şeklini bozdum şimdi çok kötü duruyor.

Dokunmadan önce çok güzel kızdım nolur bir şeyler önerin:// hesabı da sırf bu yüzden açtım:)

Ya zaten aceleden yaşımı da 13 yapmışım akşam akşam moralim bozuldu daha değişmiyor :))

Yarına çok güzel bir kız olmak istiyorum. Okulda bir çocuk var hoşlanıyorum ondan o da benden hoşlanıyormuş yarın açılacakmış sanırım bana o yüzden güzel gözükmem lazım anlarsınız ya:)))

Ayrıca yüzümde sadece ten rengim olsun istiyorum, tüy gibi renkler var ama tüy yok. Bu neden oluyor bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim.

sakat değilsiniz haşa suratınıza bakılmayacak gibi değil bir yaranız olmayan bir uzvunuz yok.....direkt başlığa cevap yazayım vallahi Allahın gücüne gider:KK53:

Siyah noktalardan mı bahsediyorsun?
Yumurta akı maskesi var ya da bak ile tarçın karıştırılan bir maske.
Çok bakımlı biri değilimdir.
Birer kez yapmıştım.
İşe yaramıştı.
O zaman anladım ki böyle şeyler düzenli yapılırsa cidden fark yaratır.

Onun dışında fazla kurcalama yüzünü.
Eminim güzelsin ve abartıyorsundur :)

Siyah noktalardan mı bahsediyorsun?
Yumurta akı maskesi var ya da bak ile tarçın karıştırılan bir maske.
Çok bakımlı biri değilimdir.
Birer kez yapmıştım.
İşe yaramıştı.
O zaman anladım ki böyle şeyler düzenli yapılırsa cidden fark yaratır.

Onun dışında fazla kurcalama yüzünü.
Eminim güzelsin ve abartıyorsundur :)
Çok sağol canım aynen burnumda var siyah noktalar sanırım onlar:)

agdadan hemen sonra gunese ciktiysan o siyah lekeler ondan olur. bir gecede cok degismek istiyorsan saclarini kestir :) bu kadar kisa surede kasin da uzamaaaz lekeler de gezmez zira.

Yasin kaç bilmiyoruz ama bende lise öğrencisi izlenimi uyandırdın. Daha çok genç yaşta yüzünü kaşını başını alırsan cildini deforme edersin. Belli ki etmişsin de zaten. Cildini kendi haline bırak bir süre alma tüylerini. Sabah akşam temizle, tonikle ve nemlendir. 15 günde farkı göreceksin. Ne sivilce kalacak ne siyah nokta. Bunları hayatın boyunca uygula, günlük rutin haline getir ki cildin seni yarı yolda bırakmasın.

Tek diyeceğim şey çok takıntılısın anlattığın kadarıyla yüzünde abartılacak bir şey yok. Çok takıntı yapıp caaaanııım yüzünü batırma.

zaten senden hoşlanıyomuş extra bişey yapmana gerek yok insan kendiyle ne kadar ugraşırsa o kadar berbat eder doğal ol bence yarın :) kendinle çok ugraşma olurmu :)

X