Yüzümde diode lazer epilasyon sonucu :(

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
402
47
643
Merhabalar, yüzümde şakaklar ve elmacık kemiği bölgesinde tüyler vardı. Lazer epilasyona gideyim dedim.
Önce araştırdım alexander olanların ince tüyleri kalınlaştırıdığını biliyorum, o yüzden diode lazer olduğundan emin olduktan sonra bir güzellik merkezimde diode lazer epilasyoma başladım.
Gel gör ki tüm yüzüm çene altım tüylerle doldu o kadar pişman oldum ki .
Sizce ben ne yapayım şimdi , çok rahatsızım…aynı durumu yaşayanlar var mı?

Benzer durumu yaşamadım. Yüzüme disarda lazer yaptırmaya çekindim. Philips lumea aldim. Uzun bir süre düzenli kullandım . Şuan çok memnunum hayatımı kurtardı. Ayda 1-2 kullandırdım gebelik öncesi. Boynumdaki tüyler için her zaman sarartıcı kullanıyorum almadım.

Bu sorunu yaşayan çok kişi duymuştum çevrede, bir kısmı iğneli ile sonuç alıyordu, araştır istersen

Ya bu bahsettiğiniz aleti ben de araştırıyorum,üst kolum ve üst bacağımdaki kıllar gözle bile zor görülüyor onları da halleder mi yoksa yine siyah mı olması lazım? Aslında rahatsız değilim normalde ama tatildeyken rahatsız oluyorum yinede.

Yavaş bir makine olduğu için sadece yüzümde denedim. Vücudumda da denedim de sabır istiyor biraz

Ben sahte lazer cihazı mağduruyum. Ben de diode diye başlamıştım ama değilmiş tüyler geçici olarak uyumuş. Lazer bitince hepsi olduğu gibi çıktı ve çoğu tüy artık saç kılı gibi uzuyor. Yüz bölgesinde seanslarınız devam ediyorsa artık iptal edin. Orjinal cihaz bile olsa yüz bölgesine önerilmiyor çünkü yüzümüzdeki çok küçük beyaz-sarı ayva tüyü dediğimiz tüyleri de tetikliyor. Tüylerle doldu dediğiniz aslında o ayva tüyleri kalınlaşmış maalesef. Yüze iğneli harici lazer yöntemi uygulamanızı tavsiye etmiyorum

Tüyler inceyse hiç
Girmeyin bu işe , kalınlaştıroyor …

Kesinlikle katılıyorum çok pişman oldum.

sahte bir cihaza gittin sanırım hemen bırak seansları daha kötü olmasın. FDA onaylı cihazlara ve merkezleri araştır. Bir de bu diode ve alexandrite diyoruz ya bu dalga boylarını kullanan cihaz markaları da cok önemli çocu sahte marka. Ben falcon 4 lazere gittim allah bin kere razı olsun tavsiye edenden gerçekten kurtuldum tüylerimden çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…