Lekeler, Çiller Yuzumde gunes lekesi var

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Mrsbyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
6
0
36
32
Gecmek bilmedi o kadar ilaclar kullandim maskeler aynaa bakmak istemiyorum cok mutsuzum

Lazerle siliyorlarmis başka çare yok bence
(SOnrasinda sürekli güneş kremi kullan yaz kış )

Ayni sorun ben de var malesef.
Yaz kis 50 fak. Krem kullanirim ama bir kere olustu gecmiyor.kimyasal pling yaptiracaktim 1 ay hic bir sekilde gunese cik.ayacaksin dediler.
1gun degil 1 hafta degil cesaret edemedim.
Konuyu takipteyim

Bende de gecen yıl cıktı. Lekeden ziyade pütür pütür kırmızı minik kabarcıklar yanagımın kenarnda.
3 doktora göründüm 2si lazer dedi diğeri yanlıs teşhis koymuş. Lazere gidicem yakında mecburen.

Expigment %4 diye bir merhem var.Gece sürüyorsun.Gündüzde güneş kremi.Arkadaşım dermatalog o verdi.Ben kullanıyorum bayağı fark etti

Expigment kullandim ve o cildi incelttigi icin daha cok leke yap ti ve gecen hafta pervin dincere gittimn9.5 milyar istedi o kadar imkanim yok

Benimde eşimin güneş lekeleri vardı. LR ürünlerini kullandım sonuç harika. Cildide beyazlatmaya başladı. Tavsiye ederim. Bu konuda yardımcıda olabilirim. Gerçekten memnun kaldım. İlgilenmek isteyenler için öncesi sonrası fotolarıda var iletişime geçenler için onlarıda paylaşırım

cilt lekesi.webp

LR ürünleri 3 tane ayrı bakım kremi ve 1 tane toniği var. Ama çok amaçlı bu ürünler çeşitli birkaç şey içinde kullanabiliyorsun 210 tl toplamda ben sana temin edebilirim bunları hatta iletişime geçersek daha detaylı anlatabilirim. Birçok faktörü var çünkü. Birçok dalda kullanabiliyorsun ürünleri

Hangi ürünlerini kullandınız ve ne gibi sorunlar yaşadınız öğrenebilirmiyim

lekesi olanlara kesin çözümü bende isteyen arkadasa yardımcı olurumm seve seve özeşde yazabilirsibiz

Back
X