- 1 Ocak 2017
- 763
- 289
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Oģlum 5.5 yaşında oğlumdada var tahlil yaptırdık vitamin eksikliği demişti doktor kilo alınca bişey yok zayıfladığı zaman ortaya çıkıyorYa arkadaşlar yüzümde bi kaç haftadır dikkati mi çeken beyaz bi leke var önce umursamadım ama şimdi korkmaya başladım fotoda çok net çıkmıyo ama etrafındada ufak ufak beyazlıklar var. Vitiligo olup olmadığı nasıl belli olur. Hastaneye sıra bulamadım cildiyeye. Gerçi vitiligoysa bir tedaviside yokmuş ama gerçekten panikletti beni. Birde vitiligonun birini kaybetme travmasından olduğunu okudum. Ben kürtaj oldum ve çok zor bi süreçti. Acaba onun yüzünden mi oldu diye düşünmeye başladımEki Görüntüle 3183784
Bugun Bende 2 aylik bebegimde fark ettimYa arkadaşlar yüzümde bi kaç haftadır dikkati mi çeken beyaz bi leke var önce umursamadım ama şimdi korkmaya başladım fotoda çok net çıkmıyo ama etrafındada ufak ufak beyazlıklar var. Vitiligo olup olmadığı nasıl belli olur. Hastaneye sıra bulamadım cildiyeye. Gerçi vitiligoysa bir tedaviside yokmuş ama gerçekten panikletti beni. Birde vitiligonun birini kaybetme travmasından olduğunu okudum. Ben kürtaj oldum ve çok zor bi süreçti. Acaba onun yüzünden mi oldu diye düşünmeye başladımEki Görüntüle 3183784
Bence siz bebeğinizi doktora götürün. Geçmiş olsun.Arkadaslar bebegimin boynunda beyaz lekeler var bilgisi olan yazsin lutfen aklim cikiyor
Kotu birsey duymak istemiyorumBence siz bebeğinizi doktora götürün. Geçmiş olsun.
Ama olmaz ki böyle. Belki de sandığınız gibi kötü bir şey değildir,doktora götürmeniz lazım.Kotu birsey duymak istemiyorum
Aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorum
Belki mantar nerden biliyorsunuz kötü bişey olacağınıKotu birsey duymak istemiyorum
Aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorum
Sali gunu randevum var insaallah doktordan sevindirici bir haber alirimBelki mantar nerden biliyorsunuz kötü bişey olacağını
Merhaba doktor ne dedi acabaSali gunu randevum var insaallah doktordan sevindirici bir haber alirim
Doktora goturdum Krem verdi kullanin bir bucuk ay sonra tekrar gelin dedi , cocuk Cok kucuk kesin birsey soylemek mumkun degil , alerjde olabilir baska birsey de oncelikle kreme verecegi cevap onemli dediSali gunu randevum var insaallah doktordan sevindirici bir haber alirim
İyi bir dermatoloğa gidin vitiligo ise Wood ışığında bakılıp teşhis koyulur ama Tinea versicolor diye bir mantar enfeksiyonu var o da böyle bir görüntüye sebep oluyor uygun tedavi verilince geçiyor. Sadece gideceğiniz doktoru iyi seçin. Ayrıca vitiligonun da tedavisi var sadece sonuçlar kişiden kişiye göre değişiyor.Ya arkadaşlar yüzümde bi kaç haftadır dikkati mi çeken beyaz bi leke var önce umursamadım ama şimdi korkmaya başladım fotoda çok net çıkmıyo ama etrafındada ufak ufak beyazlıklar var. Vitiligo olup olmadığı nasıl belli olur. Hastaneye sıra bulamadım cildiyeye. Gerçi vitiligoysa bir tedaviside yokmuş ama gerçekten panikletti beni. Birde vitiligonun birini kaybetme travmasından olduğunu okudum. Ben kürtaj oldum ve çok zor bi süreçti. Acaba onun yüzünden mi oldu diye düşünmeye başladımEki Görüntüle 3183784
Beyaz lekeleri bilmiyorum ama boynu pişik olmuş.pudra sürün birazArkadaslar bebegimin boynunda beyaz lekeler var bilgisi olan yazsin lutfen aklim cikiyor
Canım geçtimiYa arkadaşlar yüzümde bi kaç haftadır dikkati mi çeken beyaz bi leke var önce umursamadım ama şimdi korkmaya başladım fotoda çok net çıkmıyo ama etrafındada ufak ufak beyazlıklar var. Vitiligo olup olmadığı nasıl belli olur. Hastaneye sıra bulamadım cildiyeye. Gerçi vitiligoysa bir tedaviside yokmuş ama gerçekten panikletti beni. Birde vitiligonun birini kaybetme travmasından olduğunu okudum. Ben kürtaj oldum ve çok zor bi süreçti. Acaba onun yüzünden mi oldu diye düşünmeye başladımEki Görüntüle 3183784
Merhaba benim 5 buçuk aylık bebeğimde de bu renk lekeler var sizin durumunuz ne olduDoktora goturdum Krem verdi kullanin bir bucuk ay sonra tekrar gelin dedi , cocuk Cok kucuk kesin birsey soylemek mumkun degil , alerjde olabilir baska birsey de oncelikle kreme verecegi cevap onemli dedi
Sizinki vitiligo değil. Vitiligoda o bölge bembeyaz oluyor. Kan hücresi olmuyor orda.Ya arkadaşlar yüzümde bi kaç haftadır dikkati mi çeken beyaz bi leke var önce umursamadım ama şimdi korkmaya başladım fotoda çok net çıkmıyo ama etrafındada ufak ufak beyazlıklar var. Vitiligo olup olmadığı nasıl belli olur. Hastaneye sıra bulamadım cildiyeye. Gerçi vitiligoysa bir tedaviside yokmuş ama gerçekten panikletti beni. Birde vitiligonun birini kaybetme travmasından olduğunu okudum. Ben kürtaj oldum ve çok zor bi süreçti. Acaba onun yüzünden mi oldu diye düşünmeye başladımEki Görüntüle 3183784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?