- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Benimde yuzum yagli ama patates kizartmasindan sogudum suan
Aynısını yazmaya geldimBenimde yuzum yagli ama patates kizartmasindan sogudum suan
Bu arada ben caresini bulamadim.Tek iyi yonu yuzun kirişmiyor
Iyi oldu aslinda uzun bi sure yememAynısını yazmaya geldim
Benim de cildim çok değil ama az yağlı. Özellikle T bolgesi ve burun kenarlarim.Yüzüm bir kac aya kadar gayet normal, karma idi. Gun icinde t bolgem yaglanirdi evet ama bu kadar oldugunu hatirlamiyorum
Banyodan ciktiktan abartmiyorum 1 saat sonra burnuma dokunuyorum parmagim yag icinde. Alnimda ayni sekilde oyle. Cildiricam neden olur ki bu durduk yere ? Boyle degildi eskiden.
Bu tarz bir sorun yasayan var mi benden baska
Bana msj atar misin markayiMarka yazilabiliyormu?
Benimde oyle dustan ciktigimda hic bir sey surmuyorum. T bolgesi 1 saat icinde yaglaniyor. Sabah aksam johhson bebe sampuaniyla yikiyorum.Yüzüm bir kac aya kadar gayet normal, karma idi. Gun icinde t bolgem yaglanirdi evet ama bu kadar oldugunu hatirlamiyorum
Banyodan ciktiktan abartmiyorum 1 saat sonra burnuma dokunuyorum parmagim yag icinde. Alnimda ayni sekilde oyle. Cildiricam neden olur ki bu durduk yere ? Boyle degildi eskiden.
YÜZDEKİ YAĞI TEMİZLEYEN İKİ MASKEYüzüm bir kac aya kadar gayet normal, karma idi. Gun icinde t bolgem yaglanirdi evet ama bu kadar oldugunu hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?