Yüzümde patates kızaracak kadar yağlanması?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Yüzüm bir kac aya kadar gayet normal, karma idi. Gun icinde t bolgem yaglanirdi evet ama bu kadar oldugunu hatirlamiyorum
Banyodan ciktiktan abartmiyorum 1 saat sonra burnuma dokunuyorum parmagim yag icinde. Alnimda ayni sekilde oyle. Cildiricam neden olur ki bu durduk yere ? Boyle degildi eskiden.

Bu tarz bir sorun yasayan var mi benden baska

Yüzüm bir kac aya kadar gayet normal, karma idi. Gun icinde t bolgem yaglanirdi evet ama bu kadar oldugunu hatirlamiyorum
Banyodan ciktiktan abartmiyorum 1 saat sonra burnuma dokunuyorum parmagim yag icinde. Alnimda ayni sekilde oyle. Cildiricam neden olur ki bu durduk yere ? Boyle degildi eskiden.

Benim de cildim çok değil ama az yağlı. Özellikle T bolgesi ve burun kenarlarim.
Her duşta yüzümü, ozellikle o bolgeleri, yüz kesesi ile keseliyorum nazikçe. Nerden bulursunuz bilmiyorum ama işe yariyor.
İlk kullanmaya basladigimda sivilce yapti. Sonradan öğrendim önce sivilce yapar içerdeki iltihabi kiri atar sonra tertemiz edermiş.
Maden suyu da deneyin cildi temizliyor.
Ayrica niveanın yagsiz yuz kremi var ben ondan kullanıyorum.

Gözeneklerin fazla açılıyor olabilir ya da yanlış temizleme vs vs bir çok sebebi vardır bunun

Aynen ya yok mu bunun bir çözümü :/ saçlarım da aynı

Benimde aynı gün içinde hep peçete ile alırım fazla yağını.

Benimde oyle dustan ciktigimda hic bir sey surmuyorum. T bolgesi 1 saat icinde yaglaniyor. Sabah aksam johhson bebe sampuaniyla yikiyorum.

YÜZDEKİ YAĞI TEMİZLEYEN İKİ MASKE

1 orta boy muz,1 tatlı kaşığı bal,bir çay kaşığı limon suyu. Öncelikle muzu püre haline getirin içerisine bal ve limon suyunu ekleyin. Cildinize sürerken ellerinizin temiz olmasına dikkat ediniz. 10_15 dakika bekletip bol su ile durulayın ve bu maskeyi haftada bir kez uygulayın.

Diğer maske ise :

1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı beyaz kil. Bu iki malzemeyi macun kıvamına gelene kadar güzelce karıştırın. Göz çevresi hariç yüzünüze bu maskeyi uygulayın 15 dakika bekledikten sonra bol su ile durulayın. Bu maskeyi özellikle gece yatmadan önce yapmanızı öneriyorum. Haftada 1 kez uygulamanız gerekiyor. Ve her sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra bir tane buz parçasını yüzünüzde dairesel şekilde gezdirin.

Yuzumde ve saçlarimda aşırı yaglanma vardi.

Öncelikle su tüketimini arttiracaksin.

Tecrubeyle sabittir. Uykusuz bir gecenin ardindan yüz ve cildim inanilmaz yağli oluyordu. Düzenli uyku şart.

Sebamed şampuan ı haftada bir kullanacaksin. Yuzunu ve saçını önce sabunla sonra su değdir. Soğuğa yakin su kullan. Sicak su cildi aşırı kurutuyor ve kuruyan cilt savunmaya gecip daha cok yağ üretiyor.
Salatalik ve domates bol tuket

Back
X