- 26 Aralık 2016
- 25
- 97
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sena Sorkun
-
Canım bende 5-6 yıldır sivilce sorunu yaşıyorum ve bunun ne kadar rahatsız ettiğini biliyorum psikolojik olarakta bir cildiyeye gidip ciddi bir tedavi ve kremlerle geçmediğini söyle ama iyi bir hastaneye git ben çok gittim hep krem jel verip yolluyorlar bende Bir işe yaramadilar sende kurtulmak istiyosan git doktora bende şuan bir tedavi görüyorum 2. Ay ve şuan sonuç aliyorumArkadaşlar yüzümde sivilce izi çok var ve arada alnımda ve yanaklarımda sivilce çıkıyor bende sivilce sevmediğim için sivilce kremi aldım eczaneden ve gördüğüm sivilceyi patlatıyorum sizin önerdiğiniz ne var yardımcı olur musunuz?
Umarım canım doktora başvurmadan ilaç felan kullanmaTemizleme Jeli aldım şuanlık kullanıyorum biraz faydası oluyor kurutuyor sivilceleri biraz kullanıp cildiyeye giderim bu jelin sıkıntı yapacağını düşünmüyorum umarım yapmaz..
AHA/BHA içeren ürünler hangıleri ve nerelerden alabiliriz ?Doktora sormadan sivilce ilacı kullanmayın bence.
Bunun dışında yetişkin cilt sivilcesine en iyi gelen şey, içerisinde AHA/BHA asitleri barındıran ürünlerle cilt bakımı rutini.
Doğal maskeler-yumurta maskesi, maya maskesi gibi- bir şeyi yaramadığı gibi daha çok zarar veriyor, klasik, sebum dengeleyici cilt bakım ürünleri de yetişkin cilt sivilcesine bir etkisi olmuyor; o tür ürünler genelde çok yağlı cildin salgıladığı sebumdan kaynaklanan sivilceye faydası oluyor, ki o sivilceler de zaten küçük sivilceler oluyor. Ama bir de yetişkinlerde zaman zaman uç vermeyen, büyük kistik tarzı akneler oluyor, bu tür aknelere en etkili ürünler AHA/BHA asitleri içeren ürünlerdir.
Merhaba bu dediğiniz AHA/BHA içeren ürünü nereden bulabiliriz nasıl alabiliriz yardımcı olur musunuz?Doktora sormadan sivilce ilacı kullanmayın bence.
Bunun dışında yetişkin cilt sivilcesine en iyi gelen şey, içerisinde AHA/BHA asitleri barındıran ürünlerle cilt bakımı rutini.
Doğal maskeler-yumurta maskesi, maya maskesi gibi- bir şeyi yaramadığı gibi daha çok zarar veriyor, klasik, sebum dengeleyici cilt bakım ürünleri de yetişkin cilt sivilcesine bir etkisi olmuyor; o tür ürünler genelde çok yağlı cildin salgıladığı sebumdan kaynaklanan sivilceye faydası oluyor, ki o sivilceler de zaten küçük sivilceler oluyor. Ama bir de yetişkinlerde zaman zaman uç vermeyen, büyük kistik tarzı akneler oluyor, bu tür aknelere en etkili ürünler AHA/BHA asitleri içeren ürünlerdir.
Merhaba bu dediğiniz AHA/BHA içeren ürünü nereden bulabiliriz nasıl alabiliriz yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?