- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Ah o küt sesi varya esim yataktaacBen emzik değil parmak emiyordum. 6 yaşıma kadar emdim. Sonrasında fotoğraflarda fark etmeye başladık sizin ki gibi benimde sağa kayık yani sanki ki kısmi felç geçirmişim gibi duruyorve çenemi açamıyorum bazen küt diye ses geliyor
benimle gata daki birçok doktor ilgilendi 6 sene ortodonti tedavisi gördüm ama etkisini göremedim doktorum son olarak ameliyat önerdi estetik plastik cerrahi ile konuştuk ama çok ağır bir ameliyattı bende olmak istemedim çünkü 19yaşındaydım o zamanlar doktorum son işlemleri yaptı telleri çıkarttık bilmiyorum biraz pişmanlık var gibi geçti artık.
yüz yüze konuştuğum zaman insanlar hiç fark etmiyor kilo aldıkça yüzüm toparlandı bu durum biraz düzeldi. Fotoğraflarda da kafanızı hafif sağa doğru Eğin belli olmasın :)
Adam curuk ciktin diyo yoksa ameliyatvolucam yani :)) sabah cenemden gelen caaat sesi yataktan kosarak kacan kocam.Ben emzik değil parmak emiyordum. 6 yaşıma kadar emdim. Sonrasında fotoğraflarda fark etmeye başladık sizin ki gibi benimde sağa kayık yani sanki ki kısmi felç geçirmişim gibi duruyorve çenemi açamıyorum bazen küt diye ses geliyor
benimle gata daki birçok doktor ilgilendi 6 sene ortodonti tedavisi gördüm ama etkisini göremedim doktorum son olarak ameliyat önerdi estetik plastik cerrahi ile konuştuk ama çok ağır bir ameliyattı bende olmak istemedim çünkü 19yaşındaydım o zamanlar doktorum son işlemleri yaptı telleri çıkarttık bilmiyorum biraz pişmanlık var gibi geçti artık.
yüz yüze konuştuğum zaman insanlar hiç fark etmiyor kilo aldıkça yüzüm toparlandı bu durum biraz düzeldi. Fotoğraflarda da kafanızı hafif sağa doğru Eğin belli olmasın :)
Dislerimde azdır agzimda bebek agzi :) herkeste 32 bende 22 dis belki de.Gecen dis rontgeni cektirdim ust iki disim etin damagin icinde uyuyor cikmamis hic farketmemisiz herhalde azi disleri rontgeni bulup aticam mailimde duruyor :)