• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzumdeki asimetri canımı çok sıkıyor

Ben emzik değil parmak emiyordum. 6 yaşıma kadar emdim. Sonrasında fotoğraflarda fark etmeye başladık sizin ki gibi benimde sağa kayık yani sanki ki kısmi felç geçirmişim gibi duruyor :KK43: ve çenemi açamıyorum bazen küt diye ses geliyor :KK70: benimle gata daki birçok doktor ilgilendi 6 sene ortodonti tedavisi gördüm ama etkisini göremedim doktorum son olarak ameliyat önerdi estetik plastik cerrahi ile konuştuk ama çok ağır bir ameliyattı bende olmak istemedim çünkü 19yaşındaydım o zamanlar doktorum son işlemleri yaptı telleri çıkarttık bilmiyorum biraz pişmanlık var gibi geçti artık.
yüz yüze konuştuğum zaman insanlar hiç fark etmiyor kilo aldıkça yüzüm toparlandı bu durum biraz düzeldi. Fotoğraflarda da kafanızı hafif sağa doğru Eğin belli olmasın :)
Ah o küt sesi varya esim yataktaac
Ben emzik değil parmak emiyordum. 6 yaşıma kadar emdim. Sonrasında fotoğraflarda fark etmeye başladık sizin ki gibi benimde sağa kayık yani sanki ki kısmi felç geçirmişim gibi duruyor :KK43: ve çenemi açamıyorum bazen küt diye ses geliyor :KK70: benimle gata daki birçok doktor ilgilendi 6 sene ortodonti tedavisi gördüm ama etkisini göremedim doktorum son olarak ameliyat önerdi estetik plastik cerrahi ile konuştuk ama çok ağır bir ameliyattı bende olmak istemedim çünkü 19yaşındaydım o zamanlar doktorum son işlemleri yaptı telleri çıkarttık bilmiyorum biraz pişmanlık var gibi geçti artık.
yüz yüze konuştuğum zaman insanlar hiç fark etmiyor kilo aldıkça yüzüm toparlandı bu durum biraz düzeldi. Fotoğraflarda da kafanızı hafif sağa doğru Eğin belli olmasın :)
Adam curuk ciktin diyo yoksa ameliyatvolucam yani :)) sabah cenemden gelen caaat sesi yataktan kosarak kacan kocam.

Dislerimde azdır agzimda bebek agzi :) herkeste 32 bende 22 dis belki de.Gecen dis rontgeni cektirdim ust iki disim etin damagin icinde uyuyor cikmamis hic farketmemisiz herhalde azi disleri rontgeni bulup aticam mailimde duruyor :)

Takip ettigim cok iyi bir cene cerrahı prof var fakat cesaretim cok yok.Sabahlari cenem cıtlıyor cok zor gercekten.Agzim bebek gibi tam acamiyorum bile.Discide dis cektirmeye gitmistim zor actik agzimi.Benimde saga kayiyor.Fotolarda tebessum ettigimde yamuk agzim ama ciddi boyutta degil inceleyen anliyor.Yasta 30 u gecti ne bileyim

Dislerim de ust uste oturmuyor birlestirdigimde.Emzik emmenin bedeli.Aman emdirtmeyin o plastikleri.
Emziğin zararı olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Doktordan eminseniz yaptırın bence, estetik kaygılardan ziyade hayat kalitenizi düşürüyordur

Ben konu sahibi siz oldugunuz icin "yine kafaya takacak bir konu bulmus" diye düşündüm
Herkesin yüzünde asimetriler mevcut diye biliyorum simetrik yuz yani altin orana sahip insan sayisi da cok degil diye animsiyorum sanki. :KK64:
Ben de burnuma takmistim bir ara, estetik durmuyor diye. Sonra bir ara hastalandim kbbye burun tıkanıklığı icin gittigimde doktor bana öğrencilerinin yaninda "burnunuz cok guzel " dedi😃 sonra yanlış anlamayin bir uzman olarak söylüyorum dedi tesekkur ettim ama burun tıkanıklığından konusamiyordum:KK70:
Yani kisi kusur ararsa bulur, bence sizin dusunmek icin cok vaktiniz var ve bunu da bir seye takmak icin kullaniyorsunuz gibi geldi bana.
Hic disaridan da yuzun yamuk gibi yorumlar alıyor musunuz?

Ben konu sahibi siz oldugunuz icin "yine kafaya takacak bir konu bulmus" diye düşündüm
Herkesin yüzünde asimetriler mevcut diye biliyorum simetrik yuz yani altin orana sahip insan sayisi da cok degil diye animsiyorum sanki. :KK64:
Ben de burnuma takmistim bir ara, estetik durmuyor diye. Sonra bir ara hastalandim kbbye burun tıkanıklığı icin gittigimde doktor bana öğrencilerinin yaninda "burnunuz cok guzel " dedi😃 sonra yanlış anlamayin bir uzman olarak söylüyorum dedi tesekkur ettim ama burun tıkanıklığından konusamiyordum:KK70:
Yani kisi kusur ararsa bulur, bence sizin dusunmek icin cok vaktiniz var ve bunu da bir seye takmak icin kullaniyorsunuz gibi geldi bana.
Hic disaridan da yuzun yamuk gibi yorumlar alıyor musunuz?

Doktor teşhis koydu asimetri var diye

Dis doktoruydu o teşhis koyan estetik cerrahi degil
Anladim o zaman genel cerrahi ya da estetik gibi bir alandan randevu alıp detaylı muayeneden gecin doktorlar sizi daha doğru yonlendirir simdi biz ne desek boş. Şahsen doktor olmadigim icin sizi yanlis yonlendirmek istemem belki doktor arkadaslar varsa yorum yaparlar gecmis olsun

Anladim o zaman genel cerrahi ya da estetik gibi bir alandan randevu alıp detaylı muayeneden gecin doktorlar sizi daha doğru yonlendirir simdi biz ne desek boş. Şahsen doktor olmadigim icin sizi yanlis yonlendirmek istemem belki doktor arkadaslar varsa yorum yaparlar gecmis olsun

Teşekkür ederim

Surebilirsiniz hatta ben ruj markasini bile verebilirm cok guzel kapatiyor😂 aslinda bitkisel ve eczane markasinin guzellik uzmanydim uzun sure calistm ve ayrildim. Cok enteresandirki bakim urunleri harika iken ben makyaj urunelrini kullanmiyordum kendi markamizin. Cunku bitkisel.urunler tamamen kapaticilik ozelligi yok. Ben zaten cok.organik bitkisel seyleri tercih etmiyorum madem yuzum3 bisey surecegim saglam kapatacak o sekilde dusunuuorum.yani yaoiyosam guzel olsun kkafasindayim
O yuzden true match fondotenden cok memnunum. Altina yves rocherin nemlendiricisi. Cildim cok guzel parliyo. Isil isil. Goznaltina surulen ruju yotubda cok makyaj onerilerini dinliyorum orda gordum deniyeyim.dedim vallahi oldu
Ruj yağlı bi ürün, gözaltında asla kullanılmaz, ılerde göz altında yağ bezeleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsin

Bende de öyle😞 burnumu ameliyat ettirmek icin görüsmem vardi ama doktor cene yamuk sag ve sol yüz taraflari ayni degil degince ben cok ama cok üzüldüm.. gece uyuyamadim bile😞😞😞 burnum yaptirimmmi yaptirmimmi kararsiz kaldim.. yaptirirsam yüzümün asimetrik olmasi belki dahada ortaya cikar😢

Emziğin zararı olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Doktordan eminseniz yaptırın bence, estetik kaygılardan ziyade hayat kalitenizi düşürüyordur
Yok kafama hic takmiyorum aslinda konu olunca anlatmak istedim.Yani biraz cesaret isi ben bu ameliyati kismen izledim kendimi o masada oyle dusunemedim.

Dolguyu ben de düşündüm ama o bir yere kadar. Eriyecek sonucta. Ailem de ameliyat ol bi kere dolguyla falan uğraşma dediler. Haklilar da.
benim de cenemde asimetrilik var. Cene ameliyati oldukca zor bir ameliyat oldugu icin ben düzenli olarak cene dolgusu yapmaya karar verdim. Yalnizca hangi yöntemi tercih edecegime karar vermedim. Siz de dolguyu bir düsünün derim. Neticesinde islem en fazla 15 dk sürüyor, acisiz ve direkt sonuc elde edilyor.

Bende de öyle😞 burnumu ameliyat ettirmek icin görüsmem vardi ama doktor cene yamuk sag ve sol yüz taraflari ayni degil degince ben cok ama cok üzüldüm.. gece uyuyamadim bile😞😞😞 burnum yaptirimmmi yaptirmimmi kararsiz kaldim.. yaptirirsam yüzümün asimetrik olmasi belki dahada ortaya cikar😢
bence ameliyat ol. Asimetri daha cok ortaya cikarsa dolgu yaptirirsin

Üniversitedeyken sınıfımızda bir kız vardı çenesi bayağı bir dışarıda tel tedavisi görüyor burnuda yamuktu
Bir ameliyat olduki sormayın fiziği güzeldi zaten yüzüde bebek gibi oldu
Ama bayağı bozuktu yüzü hayatı boyunca çok sıkıntı çektiği belliydi
Yani o kız o hale geldiyse sizde yapabilirsiniz bence

Dikkatli bakınca herkeste vardır bir asimetri. Kaş olsun diş olsun, çiller, yara izi, benler, nostriller, saçların oluşturduğu alın çizgisi vs.

Kendini sev lafı artik çok basit geliyor. Küçüklüğümden beri çirkin olduğum için dışlandım sevilmedim. Kimse anlamıyor bunu. Lütfen bana bu tarz tavsiyelerle değil. Doktor hastane tavsiyeleriyle gelin. Çünkü teselli edilmek beni avutmuyor.

Özele gücüm yetmez.

Dis teli taktirdim ama dislerim tekrar yamuldu. Hatta konu da açtım. Sol yanağı çökük. Doktor da teşhis koydu. Yani takıntı değil benimkisi
Tekrar neden yamuluyor acaba ya?

Back
X