Yuzumdeki asimetri canımı çok sıkıyor

Benim de ayrı ayrı her yerim simetrik, bir araya gelince asimetri olusuyor anlayamadıgım bir sekilde. Kafaya takıyor muyum? Hayır. Az cirkin sevenler gelsin beriye. Merak edene ozelden nude ay foti gönderirim. Kıps.

Benimde 6 yasa kadar emzik emmekten kaymam :)
Ankara Gata hastanesi ortodonti ana bilim dalında tedavi görmeni tavsiye ederim bana çok geç sıra gelmişti ama şu an sistem değişmiş olabilir. Doktorlar çok iyi ve alanında başarılı :) benim tam çenemi kapatırken sağa doğru kayıyor yani alt üst düzgün oturuyordu. Belki sende olumlu bir sonuç alınır.

Ankara Gata hastanesi ortodonti ana bilim dalında tedavi görmeni tavsiye ederim bana çok geç sıra gelmişti ama şu an sistem değişmiş olabilir. Doktorlar çok iyi ve alanında başarılı :) benim tam çenemi kapatırken sağa doğru kayıyor yani alt üst düzgün oturuyordu. Belki sende olumlu bir sonuç alınır.
Oturmuyordu pardon.

Siz benim yuzumu tipimi gorseniz varya gulmekten kendinize gelemessiniz. Babam dalga gecer kardeslerim dalga geceer esim dalga gecer. Ama dalga gecilmicek gibi degilki:KK53: dislerim on dislerim buyuk.dudaklarim kocaman dolgun bi ondan yana yuzum gulmus.goz altlarim esrarkeşler gibi mosmor. Burnum bir yamuk resmen yana yatiyor. Saclarim uzun sari sabahlar birbirne oyle bir giriyorki tarak gecmiyor. Bende kendimle dalga geciyorum napimm 😬 amaaaaa hepsi bir araya geliyo dalga gecseslerde bir dugunde bir yemektee ortaya bir cikiyorummm o burnumu makyajla duzeltiyorum yamuklugu yok ediyorum bu biiiirrr😬 saclarimaa fönü bir yapistirip yana atiyorum uzun uzun havali bu ikii 😬 dolgun dudaklarima hafif ruju suruyorum dislerimin buyullugunu kapatiyorumm bu 3. Goz altlarima fondoteni datiyorummm bembeyaz oluyoo budaa 4. Hicbir kusurum kalmiyo vallahi. Mutluyumm evet gonul isterki kalici olsun kusursuz olayim ama onada para lazim. Cok lazim. Hesaplarim en minimum 10 bin gerek benim kusurlarima. Istesem yaparim ama suan boylede mutluyum. Belki ilerde. Sende canini sikma. Benim bu halimle bile herkes begenir alimlisin der. Aura olayi var insanlarda o cok farkli bence
şimdi konuyla alakasız olacak ama göz altı için hangi fondöten ya da kapatıcıyı kullanıyorsunuz 😅 ben hep göz altıma aksine bir şey sürmekten çekinirim mor olunca daha bir kötü duruyor diye baya da ürün kullandım ama en son olduğu gibi bıraktım artık

İstanbul da Abdulkadir Göksel var yüzün şekline göre en uygunu n ve dogalini yapıyor ama baya pahalı

Çok gençken ben de burnumu cildimi takardım kafaya ablanın biri aynada çok inceleme kendini yüzüne bir bütün olarak bak dedi ve kendimi çok beğenmeye başladım bilmem size de faydalı olur mu

Takip ettigim cok iyi bir cene cerrahı prof var fakat cesaretim cok yok.Sabahlari cenem cıtlıyor cok zor gercekten.Agzim bebek gibi tam acamiyorum bile.Discide dis cektirmeye gitmistim zor actik agzimi.Benimde saga kayiyor.Fotolarda tebessum ettigimde yamuk agzim ama ciddi boyutta degil inceleyen anliyor.Yasta 30 u gecti ne bileyim

Dislerim de ust uste oturmuyor birlestirdigimde.Emzik emmenin bedeli.Aman emdirtmeyin o plastikleri.

şimdi konuyla alakasız olacak ama göz altı için hangi fondöten ya da kapatıcıyı kullanıyorsunuz 😅 ben hep göz altıma aksine bir şey sürmekten çekinirim mor olunca daha bir kötü duruyor diye baya da ürün kullandım ama en son olduğu gibi bıraktım artık
Size guzel bir tuyo vereyim dudak tonlarinda herhangi bir ruju goz altlarimiza cok cok hafif parmak ucuyla nemlendiriciden sonra surun. Onun ustune cok hafif parmak ucuyla azicik fondoten kullanin. O rujun pembeligi morlugu kapatiyor😘 bunu ogrendiimden beri yapiyorum.cunku bizde genetik. Ne yapsam gitmedi. Gaytte kapaniyor. Bu arada ben yuzumede loreal true match 1 numara rose kullanirim beyaz tenliyim. Ve innailmaz puruzsuz yapiyor hem cok hafif ve dogal. Cokta guzel kapatici. Ustune guzel bir pudra. Benim makyajim genelde cok hafidtir ve begenilir. Eski guzellik uzmaniyim uzmanyim bu arada.

Arkadaşlar yüzümde asimetri ve burnumda kemik eğriliği ve kemer var. Aynı zamanda cenem de yamuk. Bu ucu canımı çok sıkıyor. Asimetri için sürekli araştırıyorum araştırıyorum ama bir yol bulamiyorum. Fazla butcem de yok. Devlette iyi bi doktor bulmak istiyorum. Ama bulamıyorum :KK43: Benim yaşadığımı yaşayan var mıdır acaba? Lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Nasip olursa eğer yaza kadar para biriktirip ameliyat olmak istiyorum.
Burun neysede çenene dokundurma .Allah bence herkesi kusursuz yaratmış.

Size guzel bir tuyo vereyim dudak tonlarinda herhangi bir ruju goz altlarimiza cok cok hafif parmak ucuyla nemlendiriciden sonra surun. Onun ustune cok hafif parmak ucuyla azicik fondoten kullanin. O rujun pembeligi morlugu kapatiyor😘 bunu ogrendiimden beri yapiyorum.cunku bizde genetik. Ne yapsam gitmedi. Gaytte kapaniyor. Bu arada ben yuzumede loreal true match 1 numara rose kullanirim beyaz tenliyim. Ve innailmaz puruzsuz yapiyor hem cok hafif ve dogal. Cokta guzel kapatici. Ustune guzel bir pudra. Benim makyajim genelde cok hafidtir ve begenilir. Eski guzellik uzmaniyim uzmanyim bu arada.
Ayy çok teşekkür ederim ❤ayaküstü kaptım güzelllik uzmanından da tüyoları 😅

Ben hep sukrediyorum zaten. Ama insanlar beni anlamıyor siz de anlamiyorsunuz. Çirkin olduğum için dışlandım sevilmedim. Sevdiklerim hep baskalarini sevdi. Başkalarıyla çıktılar. Benim zamanında ne acilar cektigimi bilmiyorsunuz. Şuan antidepresan kullanıyorum. Lütfen empati yapın.
Bence beklentileriniz hatalı. Dünyada sadece güzel insanlar sevilmiyor sonuçta. Siz estetik yaptırınca da herkes size aşık olmayacak ya da kimi sevseniz sizin olmayacak. Görünüşten çok kişilikle ilgili sevme sevilme işi.

Mutlu olmak için istiyorsanız yine yaptırın estetik ama sonrasında sevileceğim beklentisiyle yapmayın sadece. Yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız çünkü.

dudak tonlarinda herhangi bir ruju goz altlarimiza cok cok hafif parmak ucuyla nemlendiriciden sonra surun.
Göz altına ruj sürülebiliyor mu 😱 bunu ilk kez sizden duydum. Ben hep en saf en temiz şeyi sürmeye çalışıyorum gözler bana hassas geliyor diye.

Bence beklentileriniz hatalı. Dünyada sadece güzel insanlar sevilmiyor sonuçta. Siz estetik yaptırınca da herkes size aşık olmayacak ya da kimi sevseniz sizin olmayacak. Görünüşten çok kişilikle ilgili sevme sevilme işi.

Mutlu olmak için istiyorsanız yine yaptırın estetik ama sonrasında sevileceğim beklentisiyle yapmayın sadece. Yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız çünkü.

Göz altına ruj sürülebiliyor mu 😱 bunu ilk kez sizden duydum. Ben hep en saf en temiz şeyi sürmeye çalışıyorum gözler bana hassas geliyor diye.
Bunu bende youtuberdan duydum ve gordum o gunden beri uyguluyorum nemlendiricinin ustune. Tabiki hergun degil yani onemli yerlere dugun dernek olur gittigim zaman uyguluyorumm normalde evde oldugum zaman genelde bakim yaparim zaten
Emin olun o kapaticilar daha zararli ve fekaket yasli gosteriyor

Bunu bende youtuberdan duydum ve gordum o gunden beri uyguluyorum nemlendiricinin ustune. Tabiki hergun degil yani onemli yerlere dugun dernek olur gittigim zaman uyguluyorumm normalde evde oldugum zaman genelde bakim yaparim zaten
Emin olun o kapaticilar daha zararli ve fekaket yasli gosteriyor
Kapatıcı da kullanmıyorum ben zaten. Makyaj yapacaksam mineralli ürünler kullanıyorum. Güzellik uzmanıyım deyince güvenli mi diye meral ettim. İlk kez sizden ruj sürmeyi duydum çünkü göz altınq

Üniversite hastanelerini araştır. Makul fiyata iyi bir tedavi alabilirsin. Gazi üni önerebilirim.

Teşekkür ederim orası da aklimda

Gata baya iyi zaten babam da asker emeklisi. Orayı da yazdim aklıma :)

Burun neysede çenene dokundurma .Allah bence herkesi kusursuz yaratmış.

Evet kesinlikle öyle. Ama burnum için şunu söyleyeyim geceleri ağzım açık uyuyorum. Ve bazen horluyorum. Bi keresinde uykudan uyandığımda boynum islaktı. Ağzım açık uyudugum için öyle olmuş. Cene için ameliyat değil de dolgu dusunebilirim belki

Hangimiz 4.4 lük bedene sahibiz ki..
Rabbim vermiş sağlık sorunu yoksa..
Kendinizle barışın hayat herşeye rağmen güzel..

Çok şükür Allaha. Sağlığım yerinde. Ama ozguvensizim bunu çözmem lazim

Kapatıcı da kullanmıyorum ben zaten. Makyaj yapacaksam mineralli ürünler kullanıyorum. Güzellik uzmanıyım deyince güvenli mi diye meral ettim. İlk kez sizden ruj sürmeyi duydum çünkü göz altınq
Surebilirsiniz hatta ben ruj markasini bile verebilirm cok guzel kapatiyor😂 aslinda bitkisel ve eczane markasinin guzellik uzmanydim uzun sure calistm ve ayrildim. Cok enteresandirki bakim urunleri harika iken ben makyaj urunelrini kullanmiyordum kendi markamizin. Cunku bitkisel.urunler tamamen kapaticilik ozelligi yok. Ben zaten cok.organik bitkisel seyleri tercih etmiyorum madem yuzum3 bisey surecegim saglam kapatacak o sekilde dusunuuorum.yani yaoiyosam guzel olsun kkafasindayim
O yuzden true match fondotenden cok memnunum. Altina yves rocherin nemlendiricisi. Cildim cok guzel parliyo. Isil isil. Goznaltina surulen ruju yotubda cok makyaj onerilerini dinliyorum orda gordum deniyeyim.dedim vallahi oldu

Takip ettigim cok iyi bir cene cerrahı prof var fakat cesaretim cok yok.Sabahlari cenem cıtlıyor cok zor gercekten.Agzim bebek gibi tam acamiyorum bile.Discide dis cektirmeye gitmistim zor actik agzimi.Benimde saga kayiyor.Fotolarda tebessum ettigimde yamuk agzim ama ciddi boyutta degil inceleyen anliyor.Yasta 30 u gecti ne bileyim

Dislerim de ust uste oturmuyor birlestirdigimde.Emzik emmenin bedeli.Aman emdirtmeyin o plastikleri.
Ben emzik değil parmak emiyordum. 6 yaşıma kadar emdim. Sonrasında fotoğraflarda fark etmeye başladık sizin ki gibi benimde sağa kayık yani sanki ki kısmi felç geçirmişim gibi duruyor :( ve çenemi açamıyorum bazen küt diye ses geliyor :D benimle gata daki birçok doktor ilgilendi 6 sene ortodonti tedavisi gördüm ama etkisini göremedim doktorum son olarak ameliyat önerdi estetik plastik cerrahi ile konuştuk ama çok ağır bir ameliyattı bende olmak istemedim çünkü 19yaşındaydım o zamanlar doktorum son işlemleri yaptı telleri çıkarttık bilmiyorum biraz pişmanlık var gibi geçti artık.
yüz yüze konuştuğum zaman insanlar hiç fark etmiyor kilo aldıkça yüzüm toparlandı bu durum biraz düzeldi. Fotoğraflarda da kafanızı hafif sağa doğru Eğin belli olmasın :)

Bak arkadaşım
Benim de diş dizilimim yamuk. Sağa doğru kayık yarım diş kadar.
Burnum yamuk. Ameliyat oldum ama tekrar yamuldu.
Kaş düzenim vs de yamuk bence.
Ama takılmıyorum. Sen de takılma bence.
Ameliyat demek bir sürü risk ağrı acı demek.
Sosyal medyada çok fazla kusursuz yüz gördüğümüz için kıskanıyoruz.
Ama emin ol insanların çoğunun yüzü asimetrik.
Güzel açılar bulmaya çalış kendinde.
Kendini sev
Nice insanlar estetik uğruna sağlıklarından oluyor
Bana denk gelmez deme.
Ya gelirse?
Ya burun kemerin yüzünden hayatın kararırsa?

Barış hadi kendinle.
Eminim çok hoş Bi kızsındır.
Haksızlık etme kendine.

Benim de üst dişlerimde kayma var, aslında fark edilir bir çirkin görüntü yoktu ama geçen seneden beri kayma arttı gibi geliyor bana. Artık bariz fark ediliyor. Şuan hamileyim doğumdan sonra ilk isim.bununla ilgilenmek olacak.
Onun dışında alt çenem de biraz ilerilik var. Bizim sulalede genetik bu birçok kuzenimde ve annemde de (benim kadar olmasa da) var. Beş yıl önceye kadar çok kafama takıyordum ve tek sebebi kalabalık bir ortamda birinin bu durumla dalga geçmesi , benim de duymamdı. Zamanla geçti bu kafaya takma olayı , hatta şirin bile geliyor bu durum bana.

Back
X