Yuzumdeki asimetri canımı çok sıkıyor

Benim yüzümdede asimetrik bozukluk var soldan başka sag profilden bambaşka biriyim. Burnumda yamuktur ama genelde çevrem de beğenilir yuzum bence eminim ki sizde çok güzel bir kadinsiniz bu kadar kendinize fiziksel ozelliginizle eleştirmeyin ama tabiki estetik düşünüyorsanız da çok iyi araştırın oyle güvenilir bir doktora gidin

Ben hep sukrediyorum zaten. Ama insanlar beni anlamıyor siz de anlamiyorsunuz. Çirkin olduğum için dışlandım sevilmedim. Sevdiklerim hep baskalarini sevdi. Başkalarıyla çıktılar. Benim zamanında ne acilar cektigimi bilmiyorsunuz. Şuan antidepresan kullanıyorum. Lütfen empati yapın.
Gerçekten çirkin olduğunuz için mi ?
Benim sevdiklerim başkalarını sevdiler beni sevenleri ben sevmedim normal herkes yaşıyor eğer iyi hissetcekseniz olun ama başkaları seni beğensin sevsin diye olacaksan sonra istediğin gibi olmazsa pişman olabilirsin sen kendini sevdikten sonra başkaları sevmese nolcak?
Ayrıca dış görünüşe göre sevmiyoruz ki insanları aaa o çok güzel/yakışıklı sevim olmuyor yani.

Gerçekten çirkin olduğunuz için mi ?
Benim sevdiklerim başkalarını sevdiler beni sevenleri ben sevmedim normal herkes yaşıyor eğer iyi hissetcekseniz olun ama başkaları seni beğensin sevsin diye olacaksan sonra istediğin gibi olmazsa pişman olabilirsin sen kendini sevdikten sonra başkaları sevmese nolcak?
Ayrıca dış görünüşe göre sevmiyoruz ki insanları aaa o çok güzel/yakışıklı sevim olmuyor yani.

Maalesef son gorusunuze katilmiyorum. Çünkü dış görünüş olmayınca olmuyor. Acı ama gercek

bende de göz kapagi asimetrisi var.. hayko cepkinin kiz kardesi gibiyim :KK70:

saka saka .. bir göz kapagim cok yorgun olunca ötekinden biraz daha düsük gözüküyor sadece. birde genel göz kapagi düsüklügü var. aldircam o gereksiz et parcalarini bende buna taktim :KK51: zaten gözlerime agirlik da yapmaya basladi iyice..

sana gelince de yaptir cok istiyorsan ama burundan basla önce. bakarsin burnu halledikten sonra cenen fazla gözüne batmaz.. ona göre devam edersin. burun ameliyati yapanlar cok oldugundan iyi birini bulmak daha kolaydir bence.
dedigim gibi sirayla yaptir ameliyatlarini.
hafife de almamali bu tarz ameliyatlari cunki insan aynaya bakinca birden farkli birini görünce ufak bir travma yasayabilir..

Maalesef son gorusunuze katilmiyorum. Çünkü dış görünüş olmayınca olmuyor. Acı ama gercek
Yanlış düşünüyorsunuz. Sizin düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum. Bir söz var bilir misiniz " Allah çirkin bahtı versin" denir. Bu asırlık söz bosuna soylenmiyor. Bakin bakalim, çok hoş zengin beylerin yanında pek güzel olmayan (yani sizin gibi düşünenlere göre güzel olmayan, normlara uymayan nevi şahsına münhasır) kimseler var. Bu arada, verdigim örnekler magazin dergilerini dolduran, bomboş kimseleri içermiyor. Güçlü, unlu iş adamlarına bakın.

Yanlış düşünüyorsunuz. Sizin düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum. Bir söz var bilir misiniz " Allah çirkin bahtı versin" denir. Bu asırlık söz bosuna soylenmiyor. Bakin bakalim, çok hoş zengin beylerin yanında pek güzel olmayan (yani sizin gibi düşünenlere göre güzel olmayan, normlara uymayan nevi şahsına münhasır) kimseler var. Bu arada, verdigim örnekler magazin dergilerini dolduran, bomboş kimseleri içermiyor. Güçlü, unlu iş adamlarına bakın.

Çirkin bahtı diye bir şey yok o katiyen yalan. Boş bir avuntu.

O sizin bakış açınız. Zaman size anlatacak. Siz gorunume takılmışsınız. Ben size sizin kendinizi tanimladıgınızın çevre tarafından tam aksi olarak tanimlanan bir kimse olarak konusuyorum. Sizin bakış açınızla A. Koç, bulunduğu konum, durumu ve görselliği ile olaganustu cekici bir kimse ile birlikte olmalıdır.

Siz benim yuzumu tipimi gorseniz varya gulmekten kendinize gelemessiniz. Babam dalga gecer kardeslerim dalga geceer esim dalga gecer. Ama dalga gecilmicek gibi degilki:KK53: dislerim on dislerim buyuk.dudaklarim kocaman dolgun bi ondan yana yuzum gulmus.goz altlarim esrarkeşler gibi mosmor. Burnum bir yamuk resmen yana yatiyor. Saclarim uzun sari sabahlar birbirne oyle bir giriyorki tarak gecmiyor. Bende kendimle dalga geciyorum napimm 😬 amaaaaa hepsi bir araya geliyo dalga gecseslerde bir dugunde bir yemektee ortaya bir cikiyorummm o burnumu makyajla duzeltiyorum yamuklugu yok ediyorum bu biiiirrr😬 saclarimaa fönü bir yapistirip yana atiyorum uzun uzun havali bu ikii 😬 dolgun dudaklarima hafif ruju suruyorum dislerimin buyullugunu kapatiyorumm bu 3. Goz altlarima fondoteni datiyorummm bembeyaz oluyoo budaa 4. Hicbir kusurum kalmiyo vallahi. Mutluyumm evet gonul isterki kalici olsun kusursuz olayim ama onada para lazim. Cok lazim. Hesaplarim en minimum 10 bin gerek benim kusurlarima. Istesem yaparim ama suan boylede mutluyum. Belki ilerde. Sende canini sikma. Benim bu halimle bile herkes begenir alimlisin der. Aura olayi var insanlarda o cok farkli bence

Nasıl bir yamukluk? Hafif düzeydeyse dolgu ile asimetriyi daha da hafifletilebilir diye düşündüm. Burun için de eğrilik değil ama kemer için yine dolguyla baya düzeltiliyor.

Yuz asimetrisi ile yuzune benzer bir google gorseliyle daha net anlayip derdinize bir nebze derman olunabilirdi ama konu maksadini asan bir hale geldi.
Bu bir rahatsizlik arkadaslar.Eger konu sahibesi kucuk bir asimetriden soz ediyorsa kuruntu diyecegiz.

Fakat bunu yasayan burun cene yuz egriliginden muzdarip olan tanidigim var konu bir hayli derin ve nerden tutsak elde kaliyor.

Not: Agzim yamuk, dis kapanis seklim bozuk.Ortodontiye gitmem lazim ama hep erteliyorum.Burnumda yamuktu yaptirdim.Benimkiler cok da kotu durumda bir hal almamisti.Mutsuzsan yaptir.

Yüz asimetrisi bildiğim kadarıyla genelde çene yamukluğundan kaynaklanıyor zaten. Ortodonti tedavisi görüyorum ben de, telle düzeltilebiliyor diye biliyorum. Onun dışında çoğu kişinin yüzündeki veya vücudundaki şeyler simetrik değil ki. Mesela iki kaşı birbirinin tıpatıp aynısı olan çok az kişi vardır bazen insanların bir gözü büyük diğeri küçük oluyor ya da benim göğüslerimden biri diğerinden daha büyük. Yani görünüşüzle ilgili takacak bir şey ararsanız illa bulursunuz klişe ama kendinizi sevmeye odaklanın.
Benimde küçükken parmak emdiğim için çenemde hafif kayma var 2yıl aparey 3.5yıl da diş teli ortodontik tedavi gördüm ama etki etmedi maalesef doktor son öneri olarak ameliyat önerdi bunu da ben istemedim çünkü zor bir ameliyatı var. İnsanlar çok fark etmesede fotoğraflarda baya belli oluyor ama bu konuda kendimle barışığım

Benimde küçükken parmak emdiğim için çenemde hafif kayma var 2yıl aparey 3.5yıl da diş teli ortodontik tedavi gördüm ama etki etmedi maalesef doktor son öneri olarak ameliyat önerdi bunu da ben istemedim çünkü zor bir ameliyatı var. İnsanlar çok fark etmesede fotoğraflarda baya belli oluyor ama bu konuda kendimle barışığım
Benimde 6 yasa kadar emzik emmekten kaymam :)

Benim de var çene kayması insanlar hiç fark etmedi hatta ben bile fark etmemiştim doktora gidene kadar. Doktor çene kayması sebebiyle alt dişlerimin üste uygun hizayla durmadığını ancak ağır bir lastik tedavisiyle düzeltilebileceğini söyledi eğer istersem ama ben gerek yok dedim. Sanırım konu sahibinin görünüş olarak direkt fark edilen bir sorunu var, o zaman da bence en mantıklısı burundan başlaması gibi geldi. Dediğiniz gibi çene olayları çok zor burun gibi olmuyor hem de burun yüze daha çok etki eder yüzün ortasında olduğu için.
Konu sahibi siz de kendinizden şikayetçiyseniz burundan başlayabilirsiniz kendi yakın çevremden bir örnek vereyim; bir arkadaşımın burnu da büyük ve eğriydi ve o zamanlar en azından benim için görünüş olarak dikkat çekici biri değildi sonrasında burnunu yaptırdı çok da güzel oldu ve o kadar değişti ki... İnanın değişmesi sadece burundan kaynaklı değildi, kızın kendisine özgüveni geldi ve en önemli şey insanın görünüşünden özgüven duyması sanırım (bende de çok yok) şimdi o kızı çok çekici ve güzel buluyorum o da kendisini öyle tabii. İmkanınız olunca ilk burnunuzu yaptırın madem diğer işlere çok girişmeyin derim.

Back
X