Yüzümdeki sivilceleri kafama çok takıyorum

haha ay canım cok güldüm yaa insanlar gibi onlarda cok yüzsüzz
peki ne yapmam gerekirr.. seninkler kendiliğndenmi gecti

canım ben o yaşlardayken ünivdeydim ve ben suratıma dokunamıyordum... cildiyeye gittim defalarca farklı hastanelere hepsi bir çok ilaç yazdı ama onları kullanınca cildim kuruyordu dudaklarım kavruluyordu, kuruyordu, dökülüyordu. çok fazla kullanamadım çünkü dayanamıyordum. zamanla kendiliğinden geçmesini bekledim ama ben çok oynuyordum sen sakın dokunma onlara hem çoğalıyorlar hem de leke kalıyor. tamamen geçmedi maalesef benimkiler ama o zamanki kadar çok değil. kullandığım ilaçları hatırlamıyorum ama zaten sen de gitmişssin cildiyeye. sık banyo yapıyor, her sabah gece yüzümü yıkıyorum ve dermologica ürünlerini kullanıyorum bana iyi geliyor

bende cok doktora gittim canım ya biir sürü ilac kutusu var hiç biride fayda etmedi.. bitkisel ürünler yada maskeeler mi kullansam acaba ya

senin sorunun sivilce mi, sivilce izleri mi.

22 yaşındayım, regl döneminde hala sivilce çıkar bende.

ben de çok oynarım, hemen sıkarım ve kıpkırmızı olur.

o kırmızılık da uzun bi süre geçmez.

hele 17-18 yaşlarında dudağımın üstü, yani bıyık bölgesi nerdeyse komple kırmızıydı.

teramicin sürdüm. gece yatarken.

sabah kalktığımda izler hafiflemiş oluyodu.

bi de ben şöyle yaparım; yüzümü dalinle sabunlayıp, kuruyana kadar bekletirim, bi yarım saat kadar.

sonra yıkar teramisin sürerim.

gün içinde evdeyken de sürebilirsin.

ama fazla da abartma, teramicin yağlı bi krem çünkü.

canım izlerimde var sivilcelerimde.. ya alnımda ve cenemde bişi yok ama yanaklarımdakiler bir türlü geçmedi en yoğun olan tarafta orası zaten. gülsuyu pudra maskesini yap dediler oda bi işe yaramadı

canım izlerimde var sivilcelerimde.. ya alnımda ve cenemde bişi yok ama yanaklarımdakiler bir türlü geçmedi en yoğun olan tarafta orası zaten. gülsuyu pudra maskesini yap dediler oda bi işe yaramadı

bana da bişey fayda etmiyodu, ama teramicin iyi geldi.
belki sende de işe yarar.

ara sıra sodayla da yıkayablirsin yüzünü.

ben arkadasımın yuzundekı ızı cok sevıyorum o begenmıyordu ama ben sevdıgımı soyleyınce emınım hosuna gıtmıstır
senınde erkek arkadasın senı sevıyor kı oyle seylerı sıkıntı yapmıyor
yanı sen bunu sureklı soyleyerek gozune sokmazsan bence sorun olmaz

hmm haklısın ..

B'nde sizin gibiyim ama inanin iyi bisey degil ,karşıdakine kabullendiriosunuz cirkin(sizin degiminizle) oldunuzu...
Demeyin fırsat vermeyin sanki yüzünün yarısı yanık mı? Tedavisimi yok?? Ömür boyu kalıcı mı da kuruntu yapiosunuz

ozonlanmış kantaron yağı sürmeni tavsiye ederim, sivilce izlerine iyi geliyor.
ama seninki hangi durumda bilemiycem tabi.
kardeşim sivilce tedavisi görüyor, baya kuruttu biraz izler kaldı, ona da bu yağdan sürüyoruz.
o da 16 yaşında senin gibi çok takıyordu. şimdi baya iyi oldu.

bende 1 sene önce senin gibiydim.tabi yüzünü görmedim ama bnmde bianda kozmetikler yüzünden alrjik sivilcelenme başladı büyük ve iltihaplıydılar.eh doktorun ikna etmesiyle cok korksamda roaccutane'ye başladım 4 ayda sönüp gittiler.daha sonra ünv. başladım işte ozaman dersler yüzünden zamanım olmdı pek doktora gitmeye cokta bişeyim kalmamıştı daha az kullanmaya başladım şimdi sivilce cıkmıyo. dudaklarım içinde nivea kullandım hiç bi sorun yaşamadım.

tek bi ilaç kaldı korkuyorum demişsn o ilaç roaccutane ise korkma yani bnm hiç bi şikayetim olmadı..tabi dozunu düşük tutman gerek

Milletin ne dertleri var geçmek,dinmek bilmeyen... Benimde vardı sivilcelerim hemde büyük büyük çıkardı kıpkırmızı. Doktora gittim kurtuldum ilaç kullanıyorum sadece izler var onlarda geçer. Kimsenin ne dediğini de önemseme,sevgilinde sorun etmiyorsa mesele yok ha sorun etse de seni her halinle beğenmeyenle işin olmasın ama takmaz demişsin ne güzel. Anlayışlı,seni seven bir sevgilin var. Bizim bir hocamız ; "güzelliğine güvenme bir sivilceye bakar" diyordu moralim bozuluyodu. Ama inan sivilceli çoğu insan bazı sivilcesizlere nazaran çok daha güzel.

coooooooooooookk haklısın canım.. teşekkür ederim yürekklendirdiğin için.. peki bir şey soracağım hangi marka kapatıcı yada fondoten kullanıyorsun suan sivilcelerin icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…