haha ay canım cok güldüm yaa insanlar gibi onlarda cok yüzsüzz
peki ne yapmam gerekirr.. seninkler kendiliğndenmi gecti
canım ben o yaşlardayken ünivdeydim ve ben suratıma dokunamıyordum... cildiyeye gittim defalarca farklı hastanelere hepsi bir çok ilaç yazdı ama onları kullanınca cildim kuruyordu dudaklarım kavruluyordu, kuruyordu, dökülüyordu. çok fazla kullanamadım çünkü dayanamıyordum. zamanla kendiliğinden geçmesini bekledim ama ben çok oynuyordum sen sakın dokunma onlara hem çoğalıyorlar hem de leke kalıyor. tamamen geçmedi maalesef benimkiler ama o zamanki kadar çok değil. kullandığım ilaçları hatırlamıyorum ama zaten sen de gitmişssin cildiyeye. sık banyo yapıyor, her sabah gece yüzümü yıkıyorum ve dermologica ürünlerini kullanıyorum bana iyi geliyor
Gecer gecer izi bile kalmaz cok takma kafana.
Yalnız sivilcelerden kurtulucam diye, herşeyi deneyip mahfetme yüzünü.
Yüzün gözeneklerini acan peeling'ler var, düzenli olarak
kullanirsan zamanla tamamen kurtulursun.
teşekkürler canım insallah..
önerebileceğin marka var mı ve fiyatı ?
Canim ben yurtdışında yaşıyorum, önceden
Clearasil peeling kullaniyordum çok işe yariyor.
Cok pahalli da degil.
senin sorunun sivilce mi, sivilce izleri mi.
22 yaşındayım, regl döneminde hala sivilce çıkar bende.
ben de çok oynarım, hemen sıkarım ve kıpkırmızı olur.
o kırmızılık da uzun bi süre geçmez.
hele 17-18 yaşlarında dudağımın üstü, yani bıyık bölgesi nerdeyse komple kırmızıydı.
teramicin sürdüm. gece yatarken.
sabah kalktığımda izler hafiflemiş oluyodu.
bi de ben şöyle yaparım; yüzümü dalinle sabunlayıp, kuruyana kadar bekletirim, bi yarım saat kadar.
sonra yıkar teramisin sürerim.
gün içinde evdeyken de sürebilirsin.
ama fazla da abartma, teramicin yağlı bi krem çünkü.
Canim ben yurtdışında yaşıyorum, önceden
Clearasil peeling kullaniyordum çok işe yariyor.
Cok pahalli da degil.
hmm anladım canım bende deniyeym ozaman
canım izlerimde var sivilcelerimde.. ya alnımda ve cenemde bişi yok ama yanaklarımdakiler bir türlü geçmedi en yoğun olan tarafta orası zaten. gülsuyu pudra maskesini yap dediler oda bi işe yaramadı
bana da bişey fayda etmiyodu, ama teramicin iyi geldi.
belki sende de işe yarar.
ara sıra sodayla da yıkayablirsin yüzünü.
ben arkadasımın yuzundekı ızı cok sevıyorum o begenmıyordu ama ben sevdıgımı soyleyınce emınım hosuna gıtmıstır
senınde erkek arkadasın senı sevıyor kı oyle seylerı sıkıntı yapmıyor
yanı sen bunu sureklı soyleyerek gozune sokmazsan bence sorun olmaz
evet canım yapıyorum onu zaten. off ya tam bir baş belası bu sivilce olayı. sivilce cok mu önemli erkekler acısından bu kdar .
Arkaadaşlar merhaba...
gercekten bugun cok dertliyiim yani belkide kuruntu bilmiyorum ama fikirlerinizi almak beni rahatlatacak..
beni çok seven bi sevgilm var aynı sekilde bende onu cok seviyorum.. yalnız yüzümdeki sivilceleri çok kafama takıyorum yüzüne bakmaya cekiniyorum bazen ki 2 bucuk senedirr beraberiz onunla arkadaslarım cok abartlı olmadğını yaşla alakalı olduğunu (18 yaşındayım bu arada) ama ister istemez o kdar cok takıyoumki anlatamam.. ya insanlar sevgilime siz yakısmıyosunuz falan derlersee o bunu takmaz ama ne bilimm arkadaslar anlıyosunuzdur beni umarım.. sizinde var mı böyle sıkıntılarınız? cok cekiniyorum yaa bu konuda onada danıstım zamanında ondada varmıs sivilceler vs bunlar beni ilgilendirmiyo seni çok beğeniyorum en önemlisi kalbinin temizliğine aşığım diyo ama bilmiyorum bilmiyorummm çok mu cirkinim ben acaba ya..
yok ya, saçmalama.
altı üstü sivilce.
bugün vaaar yarın yok
garnier'in var roll on sekılınde arkadasım kullandı memnun kaldı deneyebılırsın.
B'nde sizin gibiyim ama inanin iyi bisey degil ,karşıdakine kabullendiriosunuz cirkin(sizin degiminizle) oldunuzu...
Demeyin fırsat vermeyin sanki yüzünün yarısı yanık mı? Tedavisimi yok?? Ömür boyu kalıcı mı da kuruntu yapiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?