Yüzümdeki sivilceleri kafama çok takıyorum

nerden alabilirim canım onu ? doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa recetesiz mi biraaz aydınlatırsan sevinirm ha birde fiyatını söylrsen cok mutlu olurum

evet canım sadece o ilaç kaldı.. bilmiyorum okdar cok negatif sey okudum ki dehset korkuyorum ben zaten cok cabuk sinirlenen biriyim birde onun yan etkisiyle ne olurum bilemyorum :S simdi cildinde izlerin var mı canım kırmızı kırmızı

haklısın canım biliyorum Allahıma sükürlerde ediyorum oyle bir derdim olmadığı icin ama ne bileyim bunada ister istemez takılıyorum.. ve Allahtan iyiki böyle bir erkek arkadasım var herzaman yanımda olur hatta konusunu bile acmaz açtığımdada bana cok kızar.. ha aynen sorun eden biri olsaydıda hiiiç sanmıyorum muhabbetimin olacağını.. ya aslına bakarsan ben 1.75 kilomda 65 yani dikkat ceken bi kızım kimsenin bu denli yüzüme bakacağını sanmıyorum ki hergüzelinde bi kusuru varmıssss derler bizimkide bu olsun nasıl olsa bir gün kurtulucazz

sivilcelerin üzerine AKNILOX JEL %4 sürmeni tavsiye ederim. bu sivilceleri kurutuyor.

cilt bakımı önemli.

sakın fondeten kullanma. sadece özel günlerde kullan. asla makyajlı yatma.

cilt yavaş iyileşir. iyi bir doktor bulup 1 yıl tedavisini dene. 1 yılın sonunda hiçbir düzelme olmaz ise doktorunu değiştir.

benim cilt doktorumun şöyle tavsiyeleri var.
cildini gün aşırı, sabah niveanın bebek şampuanı ile yıka. üzerien bepantol losyon sür. hava güneşli ise mutlaka güneş kremi sür.
diğer günler sabah yüzünü duru su ile yıka ve üzerine bepantol losyon sür.

stresten kaynaklanan sivilce olduğu için akşamları yatmadan doğadan ın relax çayı veya melisa çayını iç.

sivilce çıkınca üzerine ya yukarıda yazdığım ilacı kullan demişti. geçmiş olsun.

erkeklerin hepsi fiziksel güzelliğe baklmıyor inan bana... bazıları kalbinin güzelliğine bakıyor...

Son düzenleme:

Geçer canım onlar zamanla, olmadı şu meşhur haplardan kullanırsın benim birkaç arkadaşım kullandı cildinle bu kadar ilgilendiğine göre kesin duymuşsundur sende. Ama yan etkileri ağır kullanım süren bitene kadar yüzün dudakların vs. kuruyup pu pul oluyor sürekli bir de daha sinirli yaptığını söylüyorlar hapların ama bilemeyeceğim onu.

Bir de erkek arkadaşına öyle kendini beğenmediğini ima eden, sende birsüre sonra beni beğenmezsen benden daha iyisin anlamına gelen şeyler anlatma. Benden söylemesi sana belli etmese de inanıverir hemen, daha sonra yarattığım gereksiz özgüven balonunu nasıl patlatıcam diye düşünürsün

haklısın tatlımmm özgüvenli olduğumu göstermek için neler yapmalııyım mesela yani hayran kalsınlarr??

ben 4 ay düzenli kullandım canım.artık sivilcede cıkmıyo kurtuldum.ama daha dün tekrar aldım. artık eve döndüm devam edicem.hem sen bana sor siniri benimde cok sinirli bi yapım var ama o ilaçın yan etkilerini falan boşver. bana bişey olmadı en azndan kendimi hiç daha fazla sinirli hissetmedim yada psikolojik sorunlarım olmadı. ancak 30mg bana cok fazla geliyo dudaklarım aşırı kuruyo ve ellerm pul pul oluyo oyüzden 20 mg'ye devam ediyorum. korkma yani ancak böyle kurtulabilirsin kullanan cook üye var burdada sayfayı ziyaret edersen görürsün zaten .izlerim var ama cok görünücek türden degil beni rahatsız etmiyo yani o eski halimden cok cok iyi. kullanmanı tavsiye ederim ..korkmanı gerektircek bi durum yok yani nemlendiriciler en büyük yardımcın olcak özellikle dudakların için sadece nivea kullan hiç bi sorun yaşamassın

anladım tatlımmmm haftaya tatile cıkıcam sonra gelip bir cildiyeye görüneyim ailem pek istemıyo bu ilacı ama bakalım ya benim dısımdaki herkes memnun sevgilimde benden ama ben hoslanmıyorum sunlardann.. yardımın içinde coooooooooooookkk tsekkür ederim

Son düzenleme:

hmm tamam tatlım tatile cıkacağım haftaya gelince bir cildiyeye daha görüneyim. ailem pek istemiyor bu ilacı kullanmamı sevgilimde dahil bilmiyorum ya herkes memnun benden ama ben rahatsız oluyorum sunlardan coooooooooookk tsekkür ederim yardımın içinnnnn

rica ederim canım..bnmde babam aşırı karşı cıkmıştı hele o yan etkileri yok mu.içinden ferman gibi bi kagıt cıkıo ama daha cok hamilelerin kullanmaması için gerekli yazılar var. kullandıgın her ilaçın yan etkisinde öyle fena şeyler var ki hangi birine aldırıosun sanki.. her neyse tatilden dönüşte ve birazda güneş etkisini kaybettignde başla bence sonçta yüzün hassas olucak..umarım kullanıp olumlu sonuç alırsın tatlm .

teşekkürler balımmmmmmmmmm

nerden alabilirim canım onu ? doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa recetesiz mi biraaz aydınlatırsan sevinirm ha birde fiyatını söylrsen cok mutlu olurum

doktor tavsiyesiyle almadık canım, bu bitkisel bir yağ ve özelliği de lekelere iyi gelmesi.
aktarlarda satılıyor, büyükşehirdeysen lokmanhekimden alabilirsin 14 tl.

tatlım ben sevgilin için değil tamamen senin için söylüyorum geçer diye ihmal etme geçmiyo.
bi sivilce çıkıyo sönüyo snr başka sivilce en sonundaysa izler..
ii bi cildiyeciye git antibiyotkle dursun sivilcelerin

sevgilin öyle diyosa her haliyle seviyodur seni tamam ama o seviyo diyede bakımını ihmal etme

yok tatlım ASLA ıhmal etmem..

Doktorlar korktuğun kadar kötü değiller yahu :) Bence en yakında gidip tedavini ol.
Ve kendini güzel hisset böyle boş kuruntulara kapılma.. Sen kendini nasıl görürsen karşındakide öyle görürmüş.. O yüzden kendine güven.
Bak sevgilinde ne güzel destek oluyormuş sana daha ne.. Dert etme güzelim çaresiz birşey değil sende ki..
Hadi bakiim doğru doktora

Merhaba :) Ustteki yoruma tamamen katiliyorum, suna emin ol ki insanlar seni "senin" gozunle gorurler. Sen kendini nasil hissedersen o hal tum davranislarina, tutumlarina, konusmalarina, vucut diline yansir. Sana bakanlar da seni bu gorduklerine gore degerlendirirler. Bir insani en cekici yapan sey kendine olan guvenidir bunu sakin unutma canim. Asla sivilcelerin yuzunden cirkin oldugunu veya begenilmeyecegini aklina bile getirme. Herkes kendi dunyasinin merkezindedir ya, iste sen o dunyanin en guzeli, en kiymetlisisin. Senden daha degerlisi yok. Kendini hep zaman sev ve degerli gor, cunku oylesin.
Kafanda olumsuz senaryolar yaratip olmamis seyleri neden dusunuyorsun, erkek arkadasina baskalarinin olumsuz seyler soyleyecegi vs? Boyle bir sey olmadi ve olmayacak cunku bugunden itibaren olumsuz dusunmeyi birakacaksin. Dusuncelerimiz duygularimizi yaratir, duygularimiz davranislarimizi, davranislarimiz da durumlari.. Sen ilk olarak yuzune gerekli bakimi yap, ikinci olarak bugunden itibaren olumlu dusun, kendinin en guzel oldugunu kabul et ve buna inan, sonra da ruh halinin gunden gune nasil duzeldigini, sivilcelerinin de bundan etkilenip birer birer kurudugunu seyret. Endiselerden uzak sevgilinin elini tutup en guzel yasinin tadini cikar canim :13:

Pişi kremi bana çok iyi gelmişti canım,belli bir zaman diliminden sonra.:)Ama daha yaşın genç,onlar da zamanla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…