ozonlanmış kantaron yağı sürmeni tavsiye ederim, sivilce izlerine iyi geliyor.
ama seninki hangi durumda bilemiycem tabi.
kardeşim sivilce tedavisi görüyor, baya kuruttu biraz izler kaldı, ona da bu yağdan sürüyoruz.
o da 16 yaşında senin gibi çok takıyordu. şimdi baya iyi oldu.
bende 1 sene önce senin gibiydim.tabi yüzünü görmedim ama bnmde bianda kozmetikler yüzünden alrjik sivilcelenme başladı büyük ve iltihaplıydılar.eh doktorun ikna etmesiyle cok korksamda roaccutane'ye başladım 4 ayda sönüp gittiler.daha sonra ünv. başladım işte ozaman dersler yüzünden zamanım olmdı pek doktora gitmeye cokta bişeyim kalmamıştı daha az kullanmaya başladım şimdi sivilce cıkmıyo. dudaklarım içinde nivea kullandım hiç bi sorun yaşamadım.
tek bi ilaç kaldı korkuyorum demişsn o ilaç roaccutane ise korkma yani bnm hiç bi şikayetim olmadı..tabi dozunu düşük tutman gerek
Milletin ne dertleri var geçmek,dinmek bilmeyen... Benimde vardı sivilcelerim hemde büyük büyük çıkardı kıpkırmızı. Doktora gittim kurtuldum ilaç kullanıyorum sadece izler var onlarda geçer. Kimsenin ne dediğini de önemseme,sevgilinde sorun etmiyorsa mesele yok ha sorun etse de seni her halinle beğenmeyenle işin olmasın ama takmaz demişsin ne güzel.Anlayışlı,seni seven bir sevgilin var. Bizim bir hocamız ; "güzelliğine güvenme bir sivilceye bakar" diyordu moralim bozuluyodu. Ama inan sivilceli çoğu insan bazı sivilcesizlere nazaran çok daha güzel.
sivilcelerin üzerine AKNILOX JEL %4 sürmeni tavsiye ederim. bu sivilceleri kurutuyor.
cilt bakımı önemli.
sakın fondeten kullanma. sadece özel günlerde kullan. asla makyajlı yatma.
cilt yavaş iyileşir. iyi bir doktor bulup 1 yıl tedavisini dene. 1 yılın sonunda hiçbir düzelme olmaz ise doktorunu değiştir.
aa tamam canım cok teşekkür ederim deniyeceğim.. çok stresim vardı ondan sonra zaten ne olduysa oldu .. neyse bizide beğenen böyle beğensin elbet dikkat ceken güzel yönlerimizde vardır
Geçer canım onlar zamanla, olmadı şu meşhur haplardan kullanırsın benim birkaç arkadaşım kullandı cildinle bu kadar ilgilendiğine göre kesin duymuşsundur sende. Ama yan etkileri ağır kullanım süren bitene kadar yüzün dudakların vs. kuruyup pu pul oluyor sürekli bir de daha sinirli yaptığını söylüyorlar hapların ama bilemeyeceğim onu.
Bir de erkek arkadaşına öyle kendini beğenmediğini ima eden, sende birsüre sonra beni beğenmezsen benden daha iyisin anlamına gelen şeyler anlatma. Benden söylemesi sana belli etmese de inanıverir hemen, daha sonra yarattığım gereksiz özgüven balonunu nasıl patlatıcam diye düşünürsün
evet canım sadece o ilaç kaldı.. bilmiyorum okdar cok negatif sey okudum ki dehset korkuyorum ben zaten cok cabuk sinirlenen biriyim birde onun yan etkisiyle ne olurum bilemyorum :S simdi cildinde izlerin var mı canım kırmızı kırmızı
ben 4 ay düzenli kullandım canım.artık sivilcede cıkmıyo kurtuldum.ama daha dün tekrar aldım. artık eve döndüm devam edicem.hem sen bana sor siniribenimde cok sinirli bi yapım var ama o ilaçın yan etkilerini falan boşver. bana bişey olmadı en azndan kendimi hiç daha fazla sinirli hissetmedim yada psikolojik sorunlarım olmadı. ancak 30mg bana cok fazla geliyo dudaklarım aşırı kuruyo ve ellerm pul pul oluyo oyüzden 20 mg'ye devam ediyorum. korkma yani ancak böyle kurtulabilirsin kullanan cook üye var burdada sayfayı ziyaret edersen görürsün zaten .izlerim var ama cok görünücek türden degil beni rahatsız etmiyo yani o eski halimden cok cok iyi. kullanmanı tavsiye ederim ..korkmanı gerektircek bi durum yok yani nemlendiriciler en büyük yardımcın olcak özellikle dudakların için sadece nivea kullan hiç bi sorun yaşamassın
ben 4 ay düzenli kullandım canım.artık sivilcede cıkmıyo kurtuldum.ama daha dün tekrar aldım. artık eve döndüm devam edicem.hem sen bana sor siniribenimde cok sinirli bi yapım var ama o ilaçın yan etkilerini falan boşver. bana bişey olmadı en azndan kendimi hiç daha fazla sinirli hissetmedim yada psikolojik sorunlarım olmadı. ancak 30mg bana cok fazla geliyo dudaklarım aşırı kuruyo ve ellerm pul pul oluyo oyüzden 20 mg'ye devam ediyorum. korkma yani ancak böyle kurtulabilirsin kullanan cook üye var burdada sayfayı ziyaret edersen görürsün zaten .izlerim var ama cok görünücek türden degil beni rahatsız etmiyo yani o eski halimden cok cok iyi. kullanmanı tavsiye ederim ..korkmanı gerektircek bi durum yok yani nemlendiriciler en büyük yardımcın olcak özellikle dudakların için sadece nivea kullan hiç bi sorun yaşamassın
anladım tatlımmmm haftaya tatile cıkıcam sonra gelip bir cildiyeye görüneyim ailem pek istemıyo bu ilacı ama bakalım ya benim dısımdaki herkes memnun benden ama ben hoslanmıyorum sunlardann.. yardımın içinde coooooooooooookkk tsekkür ederim
rica ederim canım..bnmde babam aşırı karşı cıkmıştı hele o yan etkileri yok mu.içinden ferman gibi bi kagıt cıkıoama daha cok hamilelerin kullanmaması için gerekli yazılar var. kullandıgın her ilaçın yan etkisinde öyle fena şeyler var ki hangi birine aldırıosun sanki.. her neyse tatilden dönüşte ve birazda güneş etkisini kaybettignde başla bence sonçta yüzün hassas olucak..umarım kullanıp olumlu sonuç alırsın tatlm .
nerden alabilirim canım onu ? doktor tavsiyesiyle mi aldınız yoksa recetesiz mi biraaz aydınlatırsan sevinirm ha birde fiyatını söylrsen cok mutlu olurum
teşekkür ederim önerin icin canım. peki kaç tl olduğunu biliyormusun ?
tatlım ben sevgilin için değil tamamen senin için söylüyorum geçer diye ihmal etme geçmiyo.
bi sivilce çıkıyo sönüyo snr başka sivilce en sonundaysa izler..
ii bi cildiyeciye git antibiyotkle dursun sivilcelerin
sevgilin öyle diyosa her haliyle seviyodur seni tamam ama o seviyo diyede bakımını ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?