Maske Tarifleri Yüzüme, kabak lifi,gül suyu ve zeytinyağı ile masaj yapıyorum..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
:66:kızlar benim cildim ezelden beri sorunluydu.kızarıklıklar ve sivilceler.bu sorundan kurtuldum çok şükür.kabak lifi satılır aktarlarda yüz için küçük şekilde uyarlanmışları var.onlardan aldım.günde bir defa(öğlen saatlerinde)2yemek kaşığı hakiki gül suyu 1yemek kaşığı zeytinyağıile karışım yaptım.lifi o karışıma batırıyorsunuz cilde fazla bastırmadan 3;4 dakika masaj seklinde uygulyın.sonra yıkayın krem sürmeyin...
inanın bu formül sayesinde yüzümde tek bir iz bile kalmadı.diri ve parlak tutuyor cildinizi.tavsiye ederim.1senedir böyle devam ediyorum.
buarada ıspartalı olduğum için hakiki gül suyu alabiliyorum.sizde temin etmeye çalışın.ıspartanın bilindik markası var güvenilir kesinlikle..

canım bende aldım o liften hem yüz hem vücut için ama yüz için olanı yüzümü acaip yara yaptı bepanten kullandım kurtardım ama haftada bir kil maskesi yapıyorum ondan önce bu küçük keseyle hafifçe yüzümü temizliyorum sonra maske maskeden sonra portakal jojoba ve e vitamin karışımı hazırlayıp sürüyorum tabi bunları akşam yapıyorum yarım saat sonra yıkayıp bepanten sürüyorum ve yatıyorum...buarada kil maskemi ısparta markalı gül suyuyla hazırlıyorum:40:

canım bu lif dediğin disk şeklinde 3lü açık kahverengi tel tel olan vücut için de büyükleri satılan liflerden mi? gerçek gülsuyum var rosense diye markanın kullanıyorum memnunum

kızlar arkadasında dediği gibi rosense gülbirlik adı.kesinlikle saf gülsuyu.inanmazsınız ama gözü kızaran allerji olanlar gözine iki üç damla damlatıyorlar.
lifin ismi kabak lifi olarak geçiyor.rengi hardal rengine benziyor.yanlız çok bastırmayacaksınız arkadaslar.çok hafif.yüzünüzü soyar yoksa.dikkat edin.bilmiyorum ben çook memnunum.

gözlerim çok kaşındığında ben de pamuğa gül suyu damlatıp gözlerimi siliyorum, geçiyo hemen kaşıntı :)

canım bende aldım o liften hem yüz hem vücut için ama yüz için olanı yüzümü acaip yara yaptı bepanten kullandım kurtardım ama haftada bir kil maskesi yapıyorum ondan önce bu küçük keseyle hafifçe yüzümü temizliyorum sonra maske maskeden sonra portakal jojoba ve e vitamin karışımı hazırlayıp sürüyorum tabi bunları akşam yapıyorum yarım saat sonra yıkayıp bepanten sürüyorum ve yatıyorum...buarada kil maskemi ısparta markalı gül suyuyla hazırlıyorum:nazar:
Merhaba, dediginiz gibi uyguladım gül suyu ve zeytinyaği ile masajı. Masajdan sonra yüzü saf su ile mi yikayacağiz yağlı kaldı yüzüm yoksa bir temizleyici ile temizlemek mi gerekiyor. Cevap verirseniz sevinirim Teşekkürler

Back
X