Merhaba arkadaşlar, yüzüme lazer epilasyon yaptıracağım. Yalnız bir sorunum var. Benim yüz bölgemdeki tüyler koyu renkli ve sert yapıda. İlk seans sonrası tüy köklerinin koyu halde dışarı çıktığını duydum. Bu yüzden estetik açıdan endişeleniyorum. Ve seans sonrası dökülme süreci nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
ee öyle olsun daha iyi değil mi?
Ben yaptırıyorum. çok memnunum. estetik açıdan endişeyi bırakın harika oldu. direkt seans sırasında kıllar patlıyor zaten gidiyor.
Ben 1 senedir devam ediyorum lazere, yüzümde sadece bıyıklara atış yapılıyor. Hani öyle köklerde bi koyulaşma falan olmadı. Koyulaşsınlar diye traş oluyorum bana mısın demiyor, her ay lazeri yiyince kendilerinden geçiyorlar.
Ama biliyorsun keserek temizleniyor tüyler lazerden önce jilet ile. Bu tüylerini koyulaştırıyor evet. Mesela benim hali hazırda koyu olanlar 3. seansta döküldüler, arada bir iki tane yeniden çıktı ama ayva tüyü gibi, zaten tüylerim kahverengi ama malum bölge sürekli jilet vs yüzünden simsiyah olmuştu tüylerim.
Şimdi kollarıma 2 günde bir jilet yapıyorum dediğim gibi tüylerim ince olduğundan lazer tam etki etmiyor sadece zayıflatıyor. Koyulaşıp kalınlaşsınlar diye uğraşıyorum bir orası bir bıyıklar kaldı:)
Normalde 1 haftada uzayan jiletle temizlenmiş tüyler lazer seansı sonrası takribi 3 hafta sonra uzamaya başlıyor. Yani bir sonraki seansın gelene kadar 1 hafta falan idare ediceksin, çok kafanı bozarsa traş makinesiyle kesiver. Bol bol kese yapıcaksın zaten anlatacaklar sana da, köklerin falan göze batacağını sanmıyorum.
Dökülme kişiden kişiye değişiyor benimkiler zaten zayıf pıtaa diye dökülüverdi kalın olanlar. Geriye ince açık renk tüylerim kaldı, işin garip tarafı bazı tüylerim o kadar jilete rağmen ısrarla ince kalmaya devam ediyor.. Ama şunu biliyorum ne kadar koyu olursa o kadar hızlı dökülüyorlar.
Merhaba arkadaşlar, yüzüme lazer epilasyon yaptıracağım. Yalnız bir sorunum var. Benim yüz bölgemdeki tüyler koyu renkli ve sert yapıda. İlk seans sonrası tüy köklerinin koyu halde dışarı çıktığını duydum. Bu yüzden estetik açıdan endişeleniyorum. Ve seans sonrası dökülme süreci nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Başta bende şok geçirdim. Açık açık "eğer kurtadama dönüşürsem bu tesisi başınıza yıkarım" dedim. Şükür aynen dedikleri gibi oldu. Pıtır pıtır döküldüler.acaba cihazdan cihaza değişiyor mu?
vücuduma jilet yapmak.. hele hele yüzümeçok korkunç düşünmek bile istemiyorum.
Başta bende şok geçirdim. Açık açık "eğer kurtadama dönüşürsem bu tesisi başınıza yıkarım" dedim. Şükür aynen dedikleri gibi oldu. Pıtır pıtır döküldüler.
Bu lazer meselesinde memnun olan kadar memnun olmayan da var elbette. Ben memnunum, bana vadedilen ile aldığım sonuç birbirini tutuyor. Makineden makineye fark varmış evet, "ütüleme" diyorlar galiba benim yaptırdığım makineye. İsmini hatırlamıyorum ama bir sorarım olmadı.
in vino veritas Kuzum düşük mhz ile yüze de yapıyorlar valla.
Demek istediğim ilk seans sonrasında çıkan tüylerin kökleri oldukça belirgin oluyormuş ve birkaç gün böyle devam ediyormuş... Bu açıdan endişeleniyorum.ee öyle olsun daha iyi değil mi?
Ben yaptırıyorum. çok memnunum. estetik açıdan endişeyi bırakın harika oldu. direkt seans sırasında kıllar patlıyor zaten gidiyor.
Demek istediğim ilk seans sonrasında çıkan tüylerin kökleri oldukça belirgin oluyormuş ve birkaç gün böyle devam ediyormuş... Bu açıdan endişeleniyorum.
Yüz için olduğu için çok endişeleniyorumBrn senin demek istedigini anladım. Alete gore degisiyor ama ben alex ile genitale yaptırdım. Killar yandigi icin daha sert ve belirgin sekilde kaldi 10 gun sonrada dokulmeye basladi.
Yüz için olduğu için çok endişeleniyorumKoyu renkte kökler gözükürse çıkamam dışarı Yüz bölgesinde ne zamana dökülüyor acaba...
Çok rahatladım yaa özellikle ne kadar koyu oluyorsa o kadar çabuk dökülüyor diyinceBen 1 senedir devam ediyorum lazere, yüzümde sadece bıyıklara atış yapılıyor. Hani öyle köklerde bi koyulaşma falan olmadı. Koyulaşsınlar diye traş oluyorum bana mısın demiyor, her ay lazeri yiyince kendilerinden geçiyorlar.
Ama biliyorsun keserek temizleniyor tüyler lazerden önce jilet ile. Bu tüylerini koyulaştırıyor evet. Mesela benim hali hazırda koyu olanlar 3. seansta döküldüler, arada bir iki tane yeniden çıktı ama ayva tüyü gibi, zaten tüylerim kahverengi ama malum bölge sürekli jilet vs yüzünden simsiyah olmuştu tüylerim.
Şimdi kollarıma 2 günde bir jilet yapıyorum dediğim gibi tüylerim ince olduğundan lazer tam etki etmiyor sadece zayıflatıyor. Koyulaşıp kalınlaşsınlar diye uğraşıyorum bir orası bir bıyıklar kaldı:)
Normalde 1 haftada uzayan jiletle temizlenmiş tüyler lazer seansı sonrası takribi 3 hafta sonra uzamaya başlıyor. Yani bir sonraki seansın gelene kadar 1 hafta falan idare ediceksin, çok kafanı bozarsa traş makinesiyle kesiver. Bol bol kese yapıcaksın zaten anlatacaklar sana da, köklerin falan göze batacağını sanmıyorum.
Dökülme kişiden kişiye değişiyor benimkiler zaten zayıf pıtaa diye dökülüverdi kalın olanlar. Geriye ince açık renk tüylerim kaldı, işin garip tarafı bazı tüylerim o kadar jilete rağmen ısrarla ince kalmaya devam ediyor.. Ama şunu biliyorum ne kadar koyu olursa o kadar hızlı dökülüyorlar.
Evet ayva tüylere yaptırmamak lazımmış ama ben ağda vurduğum için sertleşti ve koyulaştı... Yoksa yanak bölgemde o kadar kötü değildi durumYüzüne lazere başlama pişman olursun. Bitmez.aksine ince tuylerinde uyanıp sert çıkar. Yüzde tek çözüm iğneli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?