Sivilceli Ciltler Yüzümü Sivilceler Basti Yardim Edin?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilceli cilde asla peeling yapılmaz. Hatta sivilcelerinize dokunmaniz bile sivilceyi deri altinda yayar. Ayrica zimpara gorevi gorur ve sivilceler sonse bile iz yapar. Doktora gidin ilacla geçiyor. Cok pismanim daha önce gitmediğim icin
Teşekkür ederim hanımlar doğru diyorsunuz Ama doktora gidince sanki işe yaramayacakmış gibi geliyor. Ne bileyim daha önce bir kere doktora gittim. ilaç bile vermemişti. marketlerde satılan bir jüz yıkama jeli önerdi kullan geçer dedi. tabi ki geçmedi. evet cildiyeciydi bu doktor.

Teşekkür ederim hanımlar doğru diyorsunuz Ama doktora gidince sanki işe yaramayacakmış gibi geliyor. Ne bileyim daha önce bir kere doktora gittim. ilaç bile vermemişti. marketlerde satılan bir jüz yıkama jeli önerdi kullan geçer dedi. tabi ki geçmedi. evet cildiyeciydi bu doktor.
Siz iyi bir doktora gitmemissiniz ondan olmuş oyle. O yikama jellerini ben bir iki ay duzenli kullandim ona ragmen ise yaramazken doktorun verdiği ilac sayesinde bes alti gunde yuzum makyajsiz cikabilecek duruma geldi. Iyilesti siyah noktalar zaten gidiyor. Siz bence arastirip cevrenizdeki iyi bir doktora gidin. Ha bir de yeme aliskanliklariniz da degisiklik iyi gelebilir fazla yagli sekerli yiyorsanuz ondan olabilir. Gunde birqz spor ve yesilcay bol su icmek iyi geliyor. Kullandiginizakyaj fircalari da yapiyormus . Bende cikma sebebi de bu sanirim cunku tam allik fircasinin degdigi yerlerde sivilce çıktı. Mikrop uretiyorlarmis bu fircalar

Once doktora basvurmasi daha dogru degil mi. Bu da bir tur cilt rahatsızlığı. Bosa vakit ve zaman kaybı kozmetikler.
Once doktora basvurmasi daha dogru degil mi. Bu da bir tur cilt rahatsızlığı. Bosa vakit ve zaman kaybı kozmetikler.

Merhaba her sivilce hormonel değildir eğer bazı insanların saçı nasıl bir iki günde yağlanıyorsa cildimizde öyle yağlı cilt akne üretir herzaman çok iyi derinlemesine bir temizlik ve bakım ister her cilt tipine göre önemli olan doğru ürün kullanım ve düzenli kullanarak önüne geçilebilir bu konuda çevremden öncesi sonrası fotoğraflarım var sorunlu cildinizle ilgili yardım isterseniz msj yoluyla bana ulaşabilirsiniz instagram sayfam lr_gulayy dm dende yazabilirsiniz ürünlerimiz kesinlikle kozmatik değildir dermatest onaylı hayvan üzerinde denenmiş değil insanlar üzerinde denenmiş ve sağlık bakanlığından onaylıdır alman markasıdır dünyaca ünlü markalar arasındadır şuana kadar doğru ürünle düzenli kullanan kişilerin hepsinden mükemmel sonuçlar aldık

Her yeride LR sardı.
En iyisi dr git en iyi çözüm

ÇÜNKÜ LR hayata değer katar arkadaşlar bende tüm samimiyetimle söylüyordum bende sizin gibiydim taki nezaman gül hastalığına yakalandık doktora gitmemize rağmen sonuç alamadık LR aloe vera sayesinde kurtulduk çok şükür şimdi bütün kullanan çevrem biz önceden ne yapıyormuşuz nasıl yaşıyormuşuz diyor memnuniyetler artık dualarla sonuçlanıyor çok şükür insanlara çare bulmak vesile olmak çok güzel. oyüzden LR hayattlara dokunuyo ve değer katar diyoruz

Eklentiler

• IMG_5929.webp
    IMG_5929.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 42
Evet kesinlikle aktif sivilceniz varsa peeling yapılmaz kanama yapar ve leke izi kalır instagram lr_gulayy

ÇÜNKÜ LR hayata değer katar arkadaşlar bende tüm samimiyetimle söylüyordum bende sizin gibiydim taki nezaman gül hastalığına yakalandık doktora gitmemize rağmen sonuç alamadık LR aloe vera sayesinde kurtulduk çok şükür şimdi bütün kullanan çevrem biz önceden ne yapıyormuşuz nasıl yaşıyormuşuz diyor memnuniyetler artık dualarla sonuçlanıyor çok şükür insanlara çare bulmak vesile olmak çok güzel. oyüzden LR hayattlara dokunuyo ve değer katar diyoruz
Gul.hastaliginin cok basit bir cozumu var ilacla

Ay
Ayrica once doktora gitmeleri yine daha iyi hormonal sorunlara bakmiyor sadece doktorlar. Ben doktora gittim hormonal hicbir sorunum yokmus sadece cilt dengem bozulmus ve ilacla cozumlendi suan iyiyim sukur. Bir suru para verip aylarca cozum arayacaklarina doktora gidip uc kurusluk ilacla sifa bulabilir. Ha ise yaramadi mi o zaman dermokozmetik alanlara yonelsin insanlar. Insanlarin kafasi karisiyor sirf bu lr farmasi vb seyler yuzunden. Doktora gitme aliskanligi yok millette ya

Ay

Ayrica once doktora gitmeleri yine daha iyi hormonal sorunlara bakmiyor sadece doktorlar. Ben doktora gittim hormonal hicbir sorunum yokmus sadece cilt dengem bozulmus ve ilacla cozumlendi suan iyiyim sukur. Bir suru para verip aylarca cozum arayacaklarina doktora gidip uc kurusluk ilacla sifa bulabilir. Ha ise yaramadi mi o zaman dermokozmetik alanlara yonelsin insanlar. Insanlarin kafasi karisiyor sirf bu lr farmasi vb seyler yuzunden. Doktora gitme aliskanligi yok millette ya
Ki zaten bu dermokozmetik alanlardan ben de faydalaniyorum ama yardimci unsur olarak tek basina ise yaramaz. Aylarca gecmeyen siyah noktalarim benim bir haftada ilacla gectiyse doktoru oneririm tabi herkese

Kullandık tabiki geçmedi en son LR aloe verada çözüm bulduk. zaten o bitkinin bir çok sorunlu cild üzerinde faydası olduğunu duymuştum artı insanlara doktora gitmeyin demiyoruz cildiyeye gidin tabiki ama cildiyeye gidipte sivilcelerine çözüm bulamayan çor arkadaşlarım var kimyasal çok ürün kullanmamakta yarar var buyüzden dermakozmetik taraftarıyım bu Alman ürünlerinin kaliteside tartışılmaz.

Back
X