Sivilceli Ciltler Yüzümü sivilceler bastı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fndkr

Beklemek güzeldir.. Ama doğru durakta..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
10.120
2.808
248
Kızlar 30 yaşındayım pürüzsüz bir cilde sahipken birden bire yüzüm sivilce doldu, bunun sebebini tam olarak anlamasam da iki nedenden biri sanırım ama hangisi ?
D.K.Hapı olan yasmini kullanıyordum uzun süre, Çocuk düşüncemizden dolayı bıraktım 8 ay oldu bırakalı
aynı zamanda B12 iğneleri vuruluyordum oda bitti gerçi ama oda yapabilir sanırım.
Tam olarakda 7-8 aydır sivilceler çıkmaya başladı ama 3-4 aydır aşırı çok rahatsız oluyorum çıktıkça iyice stres oluyorum
Ne yapmalıyım bu yaşta bu sivilcelerde ne yaaa ilaçta kullanamıyorum doktora gittim normal normal dedi geçti bebek düşüncen var ilaç yazamam sabun al dedi sabun yazdı offff benim gibi böle bi sorun yaşayan oldumu olduysa ve bu sebeplerden ise eğer ne zaman geçti ?

sivilceler için bi çözüm duydum sadece sivilce değil cilt lekeleri göznekler siyah noktalar da dahilmiş ne kadar etkili bilmiyorum bana da kuzenimin eşi söyledi oğlunun yüzü sivilceden gözükmüyomuş cocuk dısarı cıkmaya utanıyomus erkek oldugu halde fondoten kullanıyomuş falan. her gün düzenli olarak uygulamış 1 ayda sivilce falan kalmamış babyface olmuş öyle anlatıyor
yapılımı çok kolay bend e başladım dün

her akşam yatmadan yüze tonik şeklinde sürülecek yarım saat sonra ılık suyla yıkanacak
1 fincan elma sirkesi
1 fincan sade soda
bi kabın içinde bunları birleştirin yavaşca yukarı aşşagı sallayın iyice karışsın. gündüz hazırlayın akşama kadar buzdolabında bekletin her akşam pamuga döküp bütün yüzünüze sürün. buzdolabında muhafaza edin . bol sivilcesiz günler :)

Teşekkürler tek cevap veren olduğunuz için, ben özellikle benle aynı sorunu yaşayan var mı diye sordum ama konuyu okuyup çıkmış bisürü kişi ya hormonlarla alakalı sanırım benim ama verdiğiniz formül çok pratik vede tonik yerine uygulanabilir. Kesinlikle deniycem sağolun :)

belki alakası yoktur ama ailede sivilce problemi yaşayan varsa ergenlikte sivilce problemi geçirmemiş birey belirli bir yaştan sonra sivilce çıkarıyormuş bu olaya şahitte oldum teyzem yaşadı çözüm önerisi olarakta aknefug diye bir ilaç var ben onu kullandım iki hafta ve sonuç mükemmel kullanmaya başladıktan 3 veya 4 gün sonra cilt ciddi bir derece soyuluyo ve kuruyo cildiniz kuruyunca bephanten yeni adıyla bephantol veya hametan krem kullanabilirsiniz

aknefug u denemek istiyorum araştırdım bayağı etkiliymiş çok sağol.
Ama bebek düşünüyorum riski olurmu acaba hamile kalırsam offf yaaa aylardır çekiyorum dr. ilaç yazmıycam dedi beni böle mutsuz etti çok rahatsızım napim kullanimmi bilemedimki

üretimden kalktı diyoo doğrumu eczaneye koşuyom şimdi :)))

Gebeliğe bir zararı var mı bilmiyorum ama olacağını sanmam sonuçta krem ve cilde uygulanıyor ama siz yinede bir araştın

Kızlar 30 yaşındayım pürüzsüz bir cilde sahipken birden bire yüzüm sivilce doldu, bunun sebebini tam olarak anlamasam da iki nedenden biri sanırım ama hangisi ?
D.K.Hapı olan yasmini kullanıyordum uzun süre, Çocuk düşüncemizden dolayı bıraktım 8 ay oldu bırakalı
aynı zamanda B12 iğneleri vuruluyordum oda bitti gerçi ama oda yapabilir sanırım.
Tam olarakda 7-8 aydır sivilceler çıkmaya başladı ama 3-4 aydır aşırı çok rahatsız oluyorum çıktıkça iyice stres oluyorum
Ne yapmalıyım bu yaşta bu sivilcelerde ne yaaa ilaçta kullanamıyorum doktora gittim normal normal dedi geçti bebek düşüncen var ilaç yazamam sabun al dedi sabun yazdı offff benim gibi böle bi sorun yaşayan oldumu olduysa ve bu sebeplerden ise eğer ne zaman geçti ?

benmde yüzüm kötüydü ama ergenlkten kalma bide yağlı bi yüzüm var. komsum eczacı bana bi ürün söyledi kullandım.2 ay kadarda geçirdi. hemde cilt bakım için o kadar para harcamıştım bi işe yaramadı bunu hala kullanıyorum. ideal diye bi marka. hem sabun hem krem var. bunu duzenli yatmadan sürüyorsun. cewabım gec oldu ama inş faydalanırsınız

teşekkürler ilgi alakana :)
Yüzü beyazlattığı yazıyor bi topicde doğrumu önemi yok gerçi sivilceler geçsinde :)

İdeal Kremi bende aldım cildi beyazlattığı söyleniyor işe yarar mı bilmiyorum ama sana tavsiyem gece yatmadan yüzüne limon suyu sür 1 haftaya bir şey kalmaz yüzünde :34:

sivilceler için bi çözüm duydum sadece sivilce değil cilt lekeleri göznekler siyah noktalar da dahilmiş ne kadar etkili bilmiyorum bana da kuzenimin eşi söyledi oğlunun yüzü sivilceden gözükmüyomuş cocuk dısarı cıkmaya utanıyomus erkek oldugu halde fondoten kullanıyomuş falan. her gün düzenli olarak uygulamış 1 ayda sivilce falan kalmamış babyface olmuş öyle anlatıyor
yapılımı çok kolay bend e başladım dün

her akşam yatmadan yüze tonik şeklinde sürülecek yarım saat sonra ılık suyla yıkanacak
1 fincan elma sirkesi
1 fincan sade soda
bi kabın içinde bunları birleştirin yavaşca yukarı aşşagı sallayın iyice karışsın. gündüz hazırlayın akşama kadar buzdolabında bekletin her akşam pamuga döküp bütün yüzünüze sürün. buzdolabında muhafaza edin . bol sivilcesiz günler :)

Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkürler, ben ilk etapta manikk in tarifini uyguladım doğal sonuçta tonik niyetine 2 gece sürdüm yattım gerçekten sivilceler söndü çok memnunum umarım devamı gelir :)

Aynı dertten ben de muzdaribim eski bi yazışma ama sivilceleri çıkan arkadaş kuruldu? Ben de hormonal problemler yüzünden Yasmin kullandım, sadece 4 ay aynı zamanda b12 iğnesi vuruşuyorum, şu an ayda bir 2 tane kaldı ama yüzüm korkunç sivilcelendi. Ergenlikte de roacutanne kullanmıştım. Lütfen arkadaşım yanıt bekliyorum

Back
X