Yüzünde skarları olup bundan kurtulabilen oldu mu?

Bende de o meşhur sivilce ilacından sonra derin çukurlar oluşmuştu. İz tedavisine önce 0,5 lik dermaroller ile başladım sadece cilt yeniledi amacı da buymuş zaten. 2 sene Sonra 1,5 luk roller yapıldı 4 seans kadar, iz derinliği azaldı ama istediğim sonucu alamadım. Düğünümden önce dermapen+prp yaptırdım, sade roller dan daha etkili, bazı çukurlarım daraldı ve sonrasında cilt kendini temizledi; beyaz noktalarım ve içindeki yağlar kendini atmaya başladı. Düğün sonrası fraksiyonel lazere başladım. İlk seansım 10 gün kadar önce yapıldı. Yaralar iyileşince cildinizde bi nemlenme,canlılık değişiklik olduğunu hissediyorsunuz ama benim amacım izleri yok etmek olduğundan başarı kriterim farklı tabi, izlerde iyileşme var gibi ama daha erken sanırım. 1 ay sonra 2. seansa gideceğim. 3 seans yeterli olur demişti doktor. Sonuçları yazmaya çalışacağım..
merhaba hangı doktora yaptırdın bılgı verebılırmısın

Sonuçlarından memnun musun lazerin üstünden 1 buçuk sene geçmiş ama

Merhabalar, hesabımda sorun olduğu için uzun süre giremedim kusura bakmayın. Fraksiyonel lazer bana iyi gelmedi kararma güneş lekesi tarzı lekeler oluşturdu. Geçen seneAltın iğne (scarlet) (infini) +prp yaptırdım, bu kış da yine infini+karbon peeling yaptırdım. İşlem diğerlerinden daha etkili, başka şeylerle hiç oyalanmayın bence altın iğne derim. İzler yeniye prp yi mutlaka yaptırın ama eski izlerde etkisi daha az.

merhaba hangı doktora yaptırdın bılgı verebılırmısın

Merhabalar, hesabımda sorun olduğu için uzun süre giremedim kusura bakmayın. Fraksiyonel lazer bana iyi gelmedi kararma güneş lekesi tarzı lekeler oluşturdu. Geçen seneAltın iğne (scarlet) (infini) +prp yaptırdım, bu kış da yine infini+karbon peeling yaptırdım. İşlem diğerlerinden daha etkili, başka şeylerle hiç oyalanmayın bence altın iğne derim. İzler yeniys prp yi mutlaka yaptırın ama eski izlerde etkisi daha az. Doktor bilgisi vermeyim ben de her sene farklı bir dr geçiş yapıyorum çünkü Ama kesinlikle kaliteli malzeme kullanan, işlemi kendisi uygulayan ve bilinen drları tercih edin.

Back
X