Yüzünden ben aldıran?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.438
358
Kütahya
Merhaba herkese

Benimi aldırmak istiyorum ama yüzümde olunca iz kalır mı emin olamadığım için cesaret edemedim

Aldıran varsa iz kaldı mı? Ve hangi yöntemle aldırdınız cerrahi, lazer ya da başka bir yolsa ne?

bende aldırdım cerrahiyle 3 4 mm kadar iz kaldı burnumun kenarında ama cok belli olmuyo rahatsız da etmiyo beni

Benim bir tanıdıgim yüzünden 12 tane ben aldırdı hiçte iz kalmadı hepsi de büyük büyüktü

dikiş izi işte bildigin direk oraya bakarsan belli oluyor da goze bakarsan olmuyor olsada onemlı degıl benım için 3 4 mm burnumun kenarında yüz ortasında degıl .ben daha belirgindi yani

Benim benlerimde cok kücük nokta gibi ama baya var hangi yöntemle aldırsam acaba plastik cerrahi bıçak vurdugumuza değmez dedi lazerle de çukurluk kalır diye korkuyorum

Benim benlerimde cok kücük nokta gibi ama baya var hangi yöntemle aldırsam acaba plastik cerrahi bıçak vurdugumuza değmez dedi lazerle de çukurluk kalır diye korkuyorum
Ben çukurluk cerrahi müdahelede kalır diye biliyorum ama lazerde hiç duymadım. Ben de lazer düşünüyorum ama pahalıymış biraz.
Sanırım benin derinliğine göre değişiyor. Mesela et beni ya da çıkıntılıysa bile iz kalmayabiliyor ama yüzeyselse ve derindeyse yine kalabiliyor sanırım.

hadi yaa ama merak etmeyin forumlarda okudum ben zamanla geçiyormuş
peki hangi yöntemle yaptırdınız
Radyofrekans ile yaptırdım. Doktorum bana da 2 aya düzelcek. Konuşma mesafesinden fark edilmeyecek dedi. Artık inş öyle olur. Ben lazer için de sormuştum bundan önce. Lazerle daha kucuk nokta kadar olanlarda iz kalmaz bunda kalır yine demişti. Benimki de işte 3 mm kadardı.

2 ay geçince gelişmeleri yazarım unutmazsam unutursam da etiketlerseniz yazarım.
Kızlar ilk yaptırdığımda aynaya bakınca şok oldum yüzümde resmen kocaman bi delik var gibiydi. Benden daha büyük bi cukur vardı. Doktor bişeyler diyo ben dinleyemiyorum bi kafam gitti kızamadım bile çıktım gittim ofisten. Şimdi yine daha çok düzeldi kenarları doldu. Ama hala benden daha büyük bi cukur var. Zamanla geçecek diyolar inşallah geçer dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…