- Konu Sahibi little bird
-
İz derken çizik gibi bir iz mi nasıl? Ve direkt karşıdan bakınca dikkat çekiyor mu?bende aldırdım cerrahiyle 3 4 mm kadar iz kaldı burnumun kenarında ama cok belli olmuyo rahatsız da etmiyo beni
Hangi yöntemle biliyor musunuz? Cerrahi mi lazer mi?Benim bir tanıdıgim yüzünden 12 tane ben aldırdı hiçte iz kalmadı hepsi de büyük büyüktü
Anladım teşekkürlerdikiş izi işte bildigindirek oraya bakarsan belli oluyor da goze bakarsan olmuyor olsada onemlı degıl benım için 3 4 mm burnumun kenarında yüz ortasında degıl .ben daha belirgindi yani
Lazerle aldirdilar canım çokta kolay oldu yani yüzü bebek gibi oldu kızın benler gidinceHangi yöntemle biliyor musunuz? Cerrahi mi lazer mi?
Teşekkür ederimLazerle aldirdilar canım çokta kolay oldu yani yüzü bebek gibi oldu kızın benler gidince
Çukurluk oluştu mu benin alındığı yerde? Kimisinde öyle oluyormuş da.dikiş izi işte bildigindirek oraya bakarsan belli oluyor da goze bakarsan olmuyor olsada onemlı degıl benım için 3 4 mm burnumun kenarında yüz ortasında degıl .ben daha belirgindi yani
Siz aldırdınız mı beninizi son durum nedir?Merhaba herkese
Benimi aldırmak istiyorum ama yüzümde olunca iz kalır mı emin olamadığım için cesaret edemedim
Aldıran varsa iz kaldı mı? Ve hangi yöntemle aldırdınız cerrahi, lazer ya da başka bir yolsa ne?
Aldırdım rf ile su an baya cukur var; doktor daha yeni aldırdın dolcak dedi beklemedeyim. Eğer böyle kalırsa önceki halinden daha kötü olcak.Siz aldırdınız mı beninizi son durum nedir?
hadi yaaAldırdım rf ile su an baya cukur var; doktor daha yeni aldırdın dolcak dedi beklemedeyim. Eğer böyle kalırsa önceki halinden daha kötü olcak.
peki hangi yöntemle yaptırdınızAldırdım rf ile su an baya cukur var; doktor daha yeni aldırdın dolcak dedi beklemedeyim. Eğer böyle kalırsa önceki halinden daha kötü olcak.
Benim benlerimde cok kücük nokta gibi ama baya var hangi yöntemle aldırsam acaba plastik cerrahi bıçak vurdugumuza değmez dedi lazerle de çukurluk kalır diye korkuyorum
Sanırım benin derinliğine göre değişiyor. Mesela et beni ya da çıkıntılıysa bile iz kalmayabiliyor ama yüzeyselse ve derindeyse yine kalabiliyor sanırım.Ben çukurluk cerrahi müdahelede kalır diye biliyorum ama lazerde hiç duymadım. Ben de lazer düşünüyorum ama pahalıymış biraz.
hadi yaaama merak etmeyin forumlarda okudum ben zamanla geçiyormuş
Radyofrekans ile yaptırdım. Doktorum bana da 2 aya düzelcek. Konuşma mesafesinden fark edilmeyecek dedi. Artık inş öyle olur. Ben lazer için de sormuştum bundan önce. Lazerle daha kucuk nokta kadar olanlarda iz kalmaz bunda kalır yine demişti. Benimki de işte 3 mm kadardı.peki hangi yöntemle yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?