Yüzüne focus ultrason sanırım diğer adı hifu ya da ulthera yaptıranlar

Ahuyeni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
1
0
1
50
Yüzüne focus ultrason sanırım diğer adı hifu ya da ulthera yaptıran var mı? Faydasını gördünüz mü? Lütfen yazın

Son düzenleme:
Merhaba. Geçen yıl bu zamanlar Ankara'da Buket Yıldırım'a ulthera yaptırmıştım. İlk anda etkisini fark ediyorsunuz ama birkaç ay içinde daha da belirginleşiyor. Bende 4-5 ay sonra o sıkı ve diri cilt dokusu yavaş yavaş yine eski haline dönmeye başlamıştı.
Kalın ve yağlı bir cildim var. Dolayısıyla benim cilt dokumu toparlamak ince ve kuru ciltli birine göre daha zor. Benim gibi cilt tipleri ilerleyen yaşlarda kırışıklıktan ziyade sarkmadan şikayetçi olurlar. Bir de 1,5 yıl öncesinde bişektomi olmuştum. Yıllardır benimle olan devasa yanaklarım da gidince cildimde gevşeme yaşanmıştı. Dolayısıyla ulthera aslında doğru bir uygulama ama bana yetersiz kalmıştı.

Bir de gerçekten işi bilen bir hekim tarafından yapılmalı. Zira cilt tipi ve deri kalınlığına göre bir takım ayarlamalar yapılıyor.

Radyofrekans uygulamaları tamamlayıcı diye düşünmek gerek. Dolgular, mezoterapi ve diğer fraksiyonel lazerle beraber kullanılınca gerçekten iyi sonuç veriyor. Ama tek başına ulthera eğer cildinizde istediğiniz değişim çok minimal değilse yetersiz kalacaktır.
Belirgin bir fark için örümcek ağı ya da iple yüz germe belki daha iyi sonuç verebilir.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzüne focus ultrason sanırım diğer adı hifu ya da ulthera yaptıran var mı? Faydasını gördünüz mü? Lütfen yazın
Yüzde de diğer bölgelerde de etki gösteriyor sıkılaştırma işlemi yapıyo ama 3 ay sonunda kesin sonucu görüyorsunuz bildiğim kadarıyla.örümcek ağı yöntemini araştırdınız mı?İp ile yüz germe olarak geçiyor sanırım benim doktorum da yapıyor Mehmet Akgün'ü de araştırabilirsin.

Arkadaşlar Merhaba, benim kızkardeşim Amerikada yaşıyor orda yeni bir cihazla yüz germe işlemi yaptırdı. Orda doktorlar bildiğimiz hifu yöntemine göre çok daha etkili bir işlem olduğunu anlatmışlar, kendide işlem sonucundan baya memnun türkiyeye de gelmiş bu cihaz diye duydum, istanbulda mevcutmuş sizlerden duyan varsa guruba yazın lütfeeeennn.

Back
X