- 13 Haziran 2012
- 240
- 96
- 73
hiç sevmediğim durumların ortasına düştüm ya inanamıyorum gerçekten.hayatımda en hoşlanmadığım şeydir birinin yüzüne gülüp arkasından konuşulması.daha nişanlanalı 2 ay oldu ve arkamdan dönen dedikoduları nişanlım sayesinde öğrenmiş oldum.herkesle iyi geçinmeye gayret ediyorum zaten yapım öyledir kimseyi kırmam güleryüzümü eksik etmem ama ben iyi davranmakla hata etmişim.bayramda nişanlımın ailesine gittik aile apartmanında oturuyorlar 4 amcasıyla ailesi dedesi aynı apartmanda oturuyor.hepsini gezdik gülüp sohbet ettik güzel geçti ama ben daha çıkar çıkmaz arkamdan dedikodum başlamış kadınlar arasında neymiş eteğimi beğenmemişler.ya böyle bişey denir mi sizene eteğimden kıyafetimden bunu konuşmuşlar hiç utanmadan nişanlım duymuş bunu bozmuş hepsini banada sinirle anlattı bidahaki bayram gitmicez hiçbirine dedi inanılmaz sinirlendim öyle mini etek falanda değil giydiğim yani uzun bu aralar herkesin giydiği eteklerden biri.dedikoducu insanlardan nefret ediyorum bidahaki bayramada inadına aynı eteği giyip gidicem :)