Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halı üzerinde oynatmaya özen göster boşluklara da battaniye serersen ses çıkmazArkadaşlar merhaba,
Yeni üye oldum.Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bir çocuğum var 2 yaşında ve oyun oynarken oyuncaklarını falan yere atıyor zaman zaman.Gülüyor oynuyor.Alt komşumla konuşmuyoruz. Rahatsız oluyor sanırım şöyle ki watsuptan durmadan durum kısmana yazılar yazıyor Laf sokmaya çalışıyor.Bu durumlarla ya da başka şeylerle ilgili.Ben muhatap olmuyorum.Kendisinin de çocukları var biri büyük biri küçük ve hala gürültü yapıyorlar biz yıllardır hiçbir şey söylemedik çocuktur dedik.Benimde hiç tarzım değil böyle sosyal medyadan laf sokmak.Sizinde var mı böyle tanıdıklarınız ve herhangibirşey yapıyormusunuz böyle sosyal ortamdan laf sokmaya çalışanlara. Yoksa kendi yazsın kendi okusun mu diyorsunuz.
Elinden dusurmeler anlik bir sey oldugu icin yapacak bir sey yok.Diger turlu bende dikkat ederim rahatsizlik vermemek icin.Cocuklu evde istemedende olsa illaki ses gurultu oluyor.Biraz anlayisli olmak lazim.Ben tabiki dikkat ediyorum.Ama yerinde durmuyor .Elinden düşürüyor bazen.Çocuğu olanlar beni anlarlar.Hemen müdahale ediyorum.
Boşverin akşam 9-10 dan sonra gürültü yapmiyorsaniz sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun. Çocuğunuz çok küçük çünkü. O kadarı olur. Bence o ufak gürultulere değil size sinir olmuş sinirini bu şekilde çıkartmaya çalışıyor.Kendisi hiçbir şekilde dikkat etmiyor garip olanda bu zaten..Dikkat etse içim yanmaz.Daha apartmanda nasıl yaşanır onu bilmiyor ki.Bir de eşim 1 haftadır çocuğa söyleniyor ses yapma diye.Ona söylediler galiba ses oluyor diye.Çocuğa kızıyor ters ters bakıyor falan.Ne anlar ki daha küçük.İnanın öyle ses falan yaptığı da yoktur yani.
halı üzerinde oynatmaya özen göster boşluklara da battaniye serersen ses çıkmaz
alt komşunla konuşmuyosan neden numarası sende var ki? lazım olur diye tutuyosan eğer durumundayken üstüne basılı tut ve sona al.[/QÖ
Önceden konuşyorduk Silmedim ben de.Sona almıştım teşkür.
Valla bravo süpersinizBoşverin akşam 9-10 dan sonra gürültü yapmiyorsaniz sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun. Çocuğunuz çok küçük çünkü. O kadarı olur. Bence o ufak gürultulere değil size sinir olmuş sinirini bu şekilde çıkartmaya çalışıyor.