Yüzüne tükürsem 'Yarabbi şükür' diyecek

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Iyi geceler herkese..Bu saatte beni uyutmayan bir derdim var.Aslinda kendime kızıyorum,'Ya bu dengesiz aptal komşunu niye kafana takıyorsun bosver' diyorum ama insan birine gıcık gidince sinirleri geriliyormuş uyuyamiyormus gerçekten.

Gecen sene bir konumda bahsetmistim,alt katımda benden 4 yaş büyük annemin kiracısı olan gurcu bir komşumuz var.Annemden ve benden çıkmaz her Allahin gunu gelir,saatlerce oturur yer içer çünkü yemek yiyilen saatlerde de bizde olur hatta özellikle o saatlerde gelir. Yabanci memlekette oldugu icin küstürmeden,gelmeleri azaltsin diye imada bulundum anlamadı.Imaların dozunu artirdim işine gelmediği için gelmeye devam etti.
Ben sanmıyorum ki,içinizden biri 'Bizim evden sizin eve içerden merdiven koyalım ne de olsa hep burdasın,zorluk olmasın' veya 'Çocuklarım seninkiyle bir araya gelince anlaşamıyorlar,biraz uzak kalalım.Vallahi kafam kavgayi gurultuyu almiyor artik' laflarını işitip,suratsiz bir ev sahibiyle karsilasip yine o eve misafirliğe gitmeye devam etsin...Artık yuzsuzluge vurduğunu,bilerek anlamamazlıktan geldiğini farkedince kapıyı açmamaya basladım,cama taş attı umursamadım,bağırdı duymadim.Annemin de evde olmadigi bir kaç gün, merdivendeki kapiyi gectim apartman kapısından bile giremeyince kudurdu. Annem dönünce ona ve kardeşime ağlamış,'CeYz bana kapıyı açmadı beni istemiyor.Bir daha asla ona gitmem yüzüne bakmam.Ben biliyorum evdeydi ses geliyordu hatta perdenin arkasindan benim olduğumu gördü,bana kapı açmadı kargocuya acti' gibi taramalı tüfek gibi saydırmış. Ikinciye hamile bir kadını aglattım diye biraz kızdı annemler ama 1 aydır ne güzel kafam rahat kızlarımla huzuruydum yaa..(6 yaşındaki kızım o bizdeyken çok degisiyor)

Annem cenaze sebebiyle 1 haftadır evde değil ve kardeşim burun ameliyatı geçirdi,bize gelen giden oluyor hem geçmiş olsuna hem baş sagligina.5 gündür hergun bize uğruyor telefonla arıyor.1 hafta öncesinde bu olaylar olmadan önce de sancısı var diye aradı gidip yardımcı oldum. Ve son olay,bu gece 11de telefonla aradı açmadım. 3 kere aradı sonra da mesaj yazdı.Kardesimin internetin şifresini istiyor! Yarın ona 'X bak,bir insan o saatte boyle bir sebeple aranmaz bu bir.Ikincisi sen birkac sene önce sizde alt-yapı olmadığı icin kardeşime telefondaki yeterli geldigi halde internet aldırıp iki ay faturayı ortak ödeyip sonrada bizim evde çekmiyor diyip kardeşimin üzerine yikmamismiydin? Üstelik kardeşim sana daha gecen hafta paylaşmak istemediğini söyledi,esine söyleyip kendiniz halledecektiniz.Bu yaptığın çok ayıp hatta belescilik kusura bakma' diyecegim. Yine de küsmeyecek adım gibi eminim. Sizce nasıl kurtulurum, başka bir şeyler de yazın lütfen.

Son düzenleme:
Aman allahım o nasıl bi komşu öyle :skandal:bence annenizi ve kız kardeşinizi de yanınıza alarak beraber tavır koyun. Çünkü siz iltimas vermeseniz de annenizden yüz buldukça gelmeye devam eder. Ayrıca sizi nasıl annenize şikayet edebiliyor bu ne cürret yahu? Toplu tavır şart yoksa bir diğerinizden yüz bulup sürekli taciz etmeye devam eder :oha:

Aman allahım o nasıl bi komşu öyle :skandal:bence annenizi ve kız kardeşinizi de yanınıza alarak beraber tavır koyun. Çünkü siz iltimas vermeseniz de annenizden yüz buldukça gelmeye devam eder. Ayrıca sizi nasıl annenize şikayet edebiliyor bu ne cürret yahu? Toplu tavır şart yoksa bir diğerinizden yüz bulup sürekli taciz etmeye devam eder :oha:
Annem bize gelsin gunah cani sikiliyor diyor. Bazen sen tavır koydun kurtuldun diyor.Ama rahatsız olduğu şeylerde uyarıyor.Kadin oğlum açıktı diyip buzdolabını aciyordu surekli.Cok sık olunca annem uyardı, 'oğluna öğret başkasının evinde böyle olmaz,hadi ben neyse'dedi. Annemden destek de istiyor hep,sürekli söylüyorum önünü alamazsa ikinci bebeği doğunca yanacaksın diyorum,annem de bir şey olmaz diyor. Artık sadece kendimi kurtarma derdindeyim malesef:(

Neden dırek defol demıyorsunuz bızımde bole bır komşumuz vardı dırek senınle görüşmek ıstemıyoruz gelme dedık
Bunun farkında zaten.O kuslukten sonra hastanelik olunca çağırmak zorunda kaldı ve ben de gitmek zorunda kaldım. Şimdi yine başa sardı,normal insan olsa başkasından yardim isterdi kaç tane hane var burada. Mesela siz öyle yaptıktan sonra çok kötüyüm nolur gelirmisin dese gitmezmiydiniz? Sonrasında nasıl davranırsınız?

Allah yardımcın olsun..
bir üye daha vardı nickini hatırlayamadım ama kayınpederinin ikinci eşi Gürcü Bir kadın hemen hemen anlattığınız karakterlere sahipti, üye illallah diye anlatıyordu acaba bu milletin genel Karakteri mi böyle

Allah yardımcın olsun..
bir üye daha vardı nickini hatırlayamadım ama kayınpederinin ikinci eşi Gürcü Bir kadın hemen hemen anlattığınız karakterlere sahipti, üye illallah diye anlatıyordu acaba bu milletin genel Karakteri mi böyle
Bence dünyada eşleri benzerleri yok bunların,herhangi bir bölgeyi etiketlemek doğru olmaz sanirim. Keşke bahsettigin üye de gorse konuyu. Belki daha etkili çözümleri vardır,benim aklima taşın kurtul çözümü geliyor da sadece

Merhabalar, bizimde böyle aynen sizin anlattğınız gibi bir komşumuz vardı tam yan kapımızdı herr Allahın günü bizdeydi, her yemek saati herşeyin içinde kapıyı açmada gör birde azalanırdık kapıyı açmadık diye küserdi ertesi gün aynen devam her gelen akrabamızla oturur hiç çekinmezdi, erkekmiş kadınmış farketmez, babam işten gelirdi kanepeye uzanıp uyurdu, derdiki ne saygısız adam büyük ablasının yanında uzanıyor ne yapsın adam sen evine gidene kadar saygı duruşunda mı bekleyecek ama suç babaannemin, biz babaannemle oturuyorduk ve bu kadın tek yaşıyordu babaannemde acıyıp aynı anneniz gibi bişey olmaz diye diye 13 senemizi yedirdi o kadına en sonu annem dayanamadı artık taşındık ve kurtulduk başka türlüsü bu arsızın karşısında mümkün görünmüyordu pek zaten

Eşinizi bahane etseniz eşim istemiyor o izin vermediği sürece bende bundan sonra kabul edemem vs. Gibi yada kapıya eşiniz çıkıp azarlasa ben zırt pırt gelip gitmenden rahatsızlık duyuyorum erkekli ev burası bu nedir ya falan diye çıkışsa kapınızdan geçemez korkar bence bir deneseniz mi acaba

Izinizi kaybettirin diyeceğim de koklaya koklaya bulur bu kadın sizi :olamaz:

Akıl sağlığınızı bile bozabilir,herkese karşı böyle mi?
Normal bir hareket değil ve tacize varmış olay.

ayyy ne degısık bır ınsan
bence sız napın edin küstürün onu
mesaja aynen acık acık dedıgınızı yazıp gonderın baska care yok kırılırsa kırılsın
hatta lutfen kırılsın :) saka gıbı

ayyy ne degısık bır ınsan
bence sız napın edin küstürün onu
mesaja aynen acık acık dedıgınızı yazıp gonderın baska care yok kırılırsa kırılsın
hatta lutfen kırılsın :) saka gıbı
Yazayım sence? Bugün direk soyleyecektim

Ben gitmezdim şahsen bu kadar taciz edildiğim biri çağırsa. Sancısını siz mi durduracaksınız? Çağırsın taksiyi gitsn hastaneye, kocasını arasın.

Şimdide daha açık olun. “Ben görüşmek istemiyorum, neden ısrar ediyorsun anlayamıyorum. Lütfen arayıp sorma bi daha. Bıktım taleplerinden” diyeceksiniz. Sonrada bi daha ne kapı ne telefon açın çok ısrar ederse “şikayet edeceğim, bıktım tacizinden” der şikayet edersiniz. Ay ben 3. Günde polisi arardım. Hiç sevmem böyle yapış yapış.

Bu ne ya sülük gibi yapıstımı ayrılmıyo
Cevap bile vermem görmezden gelmeye devam

Bir arkadaşımın böyle yüzsüz komşusu vardı. Zırt pırt kahvaltıya, kahveye, kızının ödevlerini yaptırmaya gelirdi. Artık bezmişti telefonlarını ve kapıyı açmıyordu, mesajlarına dönmüyordu.
Kadın pes etmeyip balkonlardan seslenirdi.
En sonunda ciddi bir mesaj yazdı. Eşini de kattı 'görüşmemi istemiyor' diye.

Önceden 'eşini niye katarlarki mevzuya istemiyorsa kendi istemediğini belirtsin' diye düşünürdüm, ama bazı insanlarda bu erkekten çekinme var mesela.
O komşu kadın ondan sonra 1 2 sefer daha yazdı sonra pes etti..

ay neden bu kadar kasıyorsunuz ki direk söyleyeceksiniz
kaldı ki çocuğunuzun tavırları değişiyor diyorsunuz
kırmamaya çalışmak neden alıp karşına "ben sürekli gelmenden rahatsızım de,
uzatıyor mu anlamıyor musun evimde huzur istiyorum de kırmak zorundasın
anlattığına göre başka türlü anlamayacak kendinize saygı duyun yahu sanki
ekmeğinizi o kadın veriyormuş gibi ezilip büzülmeyin dosdoğru söyleyin
İSTEMİYORUM bu kadar kolay :kahve:

ay neden bu kadar kasıyorsunuz ki direk söyleyeceksiniz
kaldı ki çocuğunuzun tavırları değişiyor diyorsunuz
kırmamaya çalışmak neden alıp karşına "ben sürekli gelmenden rahatsızım de,
uzatıyor mu anlamıyor musun evimde huzur istiyorum de kırmak zorundasın
anlattığına göre başka türlü anlamayacak kendinize saygı duyun yahu sanki
ekmeğinizi o kadın veriyormuş gibi ezilip büzülmeyin dosdoğru söyleyin
İSTEMİYORUM bu kadar kolay :kahve:
Kırmadan soyleme mevzularını çoktan aştım,çat çat söylüyorum artik ona rağmen böyle . Benim evimde ne var böyle gelmek istiyo anlamadım zaten annem gelecek bugün daha almayacağım evime. Cenaze ve kardeşimin ameliyatı derken sustum,olan sinirlerime oldu.Az önce aradı,napıosun dedi uyuyorum dedim,görümce bizde de internet şifresini verebilir misin dedi.Ben de şifre yok dedim,kardeşim evdemi dedi.Evde uyuyordur saate bakmadın galiba,ayrıca boşuna onu da arama vermez şifreyi hadi bye dedim yüzüne kapattım. Uyku sersemiyim onun yuzunden 4bucukta uyuyup 8de kalktım,geçmiş konulara giremedim valla.Telefonda söylemek istemiyorum zaten yüzüne söyleyip utandiracagim

Kırmadan soyleme mevzularını çoktan aştım,çat çat söylüyorum artik ona rağmen böyle . Benim evimde ne var böyle gelmek istiyo anlamadım zaten annem gelecek bugün daha almayacağım evime. Cenaze ve kardeşimin ameliyatı derken sustum,olan sinirlerime oldu.Az önce aradı,napıosun dedi uyuyorum dedim,görümce bizde de internet şifresini verebilir misin dedi.Ben de şifre yok dedim,kardeşim evdemi dedi.Evde uyuyordur saate bakmadın galiba,ayrıca boşuna onu da arama vermez şifreyi hadi bye dedim yüzüne kapattım. Uyku sersemiyim onun yuzunden 4bucukta uyuyup 8de kalktım,geçmiş konulara giremedim valla.Telefonda söylemek istemiyorum zaten yüzüne söyleyip utandiracagim
en iyisini yaparsın anlamayan insanlara ima,sessiz kalınma ,kendisinin empati yapmasını bekleme taraftarı değilim
benim canım sıkılacağına onun canı sıkılsın yahu üç günlük dünyada kendi dertlerin yetmiyor gibi bir de başkasının derdini yüklenmek saçmalığın daniskası bana göre :kahve:

Back
X