yüzüne tükürsem Yarabbi şükür diyecek...

Herşeyden önemlisi sen değerlisin bencede yalnızlık biraz canını sıkıyor sevgili demek seni mutlu eden istediklerini ve istemediklerini(dile getirmediklerin gönülden geçenleri) yerne getiren demektir. Senin neyin eksik daha iyilerine layıksın bence. Şu 5 para etmez değersiz erkekleri biz şımartıyoruz

kimse vazgeçilmez değildir... olmıycak bi duaya amin diyorum bende.. ama bigün bu sözümü ona da kendime de hatırlatıcam.. hadi başı sen çek ve uygula, bunu ona göster.. GAZAN MÜBAREK OLSUN :)))

çok güzel anlattın yaşadıklarımı ki aslında bunlar daha ne ki değil mi? neler yaşıyoruz (

BAŞARACAĞIM.... Allahım sabırlar verecek bana ve ben bu sıkıntılı dönemi atlatacağım ve bir gün karşıma öyle biri çıkacak ki iyi ki bırakmışım diyeceğim...

yalan dünyadaki tülay geldi aklıma "Ezik miyin lan ben!" neşelendim vallahi kızlar bu gazla ben neler yapıcam görün siz darısı benim gibi arkadaşların başına..

BAŞARACAĞIM.... Allahım sabırlar verecek bana ve ben bu sıkıntılı dönemi atlatacağım ve bir gün karşıma öyle biri çıkacak ki iyi ki bırakmışım diyeceğim...

tatlımm benim tabiki biri çıkıcak karşına gerçekbi ilişkide bu anlattıklarının yeri olmadığını görüceksin , harcadığın vakte üzülüceksin ama bu yaşanmışlıklarınıda gereksiz sayma .. iyiyi kötüyü böyle görüyoruz,

Son düzenleme:
böyle sevgililik olmaz ki canım...

en güzel yaşlarını böyle geçirme bence.. mutlu anıların olması için çaba göster.

BAŞARACAĞIM.... Allahım sabırlar verecek bana ve ben bu sıkıntılı dönemi atlatacağım ve bir gün karşıma öyle biri çıkacak ki iyi ki bırakmışım diyeceğim...[/QUOTE]

inşallah... önemli olan istemek.. ben mesela kendimde o gücü göremiyorum henüz.. hayatım da ilk kez birini sevdim aşık oldum, ne yazıkki o değil
umarım sen yaparsın.. yap , bana ön ayak ol :)) ve inşallah karşına gerçekten sana hak ettiğin değeri vericek biri çıkıcaktır.. Allah hepimizin gönlüne göre versin ( amin )

yalan dünyadaki tülay geldi aklıma "Ezik miyin lan ben!" neşelendim vallahi kızlar bu gazla ben neler yapıcam görün siz darısı benim gibi arkadaşların başına..

gazına , emeğine sağlık arkadaşımm :13: kararını uygulamaya geç ve bu dönemdede yalnız kalmamaya çalışş olurmu kafan hep bişilerle doldur doldurki boşluk oluşmasın

Son düzenleme:

kesinlikle.. ben bu yaşıma kadar hiç bir ilişkimde böyle kalmak istememiştim şeytan tüyümü vardı neydi anlamadım takıldım kaldım bunda :) ama o takılsın artık bana hıhhh

inşallah... önemli olan istemek.. ben mesela kendimde o gücü göremiyorum henüz.. hayatım da ilk kez birini sevdim aşık oldum, ne yazıkki o değil
umarım sen yaparsın.. yap , bana ön ayak ol :)) ve inşallah karşına gerçekten sana hak ettiğin değeri vericek biri çıkıcaktır.. Allah hepimizin gönlüne göre versin ( amin )[/QUOTE]

Amin canım mutlu olmayı hakediyoruz... sana da Rabbim yardımcı olsun. umarım kısa zamanda sende benim gibi farkında olduğun şeyleri ciddi ciddi gün yüzüne çıkarmak ve azıcık da olsa o gücü kendinde bulursun..

kesinlikle.. ben bu yaşıma kadar hiç bir ilişkimde böyle kalmak istememiştim şeytan tüyümü vardı neydi anlamadım takıldım kaldım bunda :) ama o takılsın artık bana hıhhh

umarım sen yaparsın.. yap , bana ön ayak ol :)) ve inşallah karşına gerçekten sana hak ettiğin değeri vericek biri çıkıcaktır.. Allah hepimizin gönlüne göre versin ( amin )[/QUOTE]

Amin canım mutlu olmayı hakediyoruz... sana da Rabbim yardımcı olsun. umarım kısa zamanda sende benim gibi farkında olduğun şeyleri ciddi ciddi gün yüzüne çıkarmak ve azıcık da olsa o gücü kendinde bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…