merhaba arkadaşlar. benim bir derdim var
1 yıldır biriyle birlikteyim. şu gün oldu halen arkadaşmıyız sevgilimiyiz anlamış değilim. bencil sadece kendini düşünür ona kimse sende şöylesin diyemez kimseye laf ettirmez kimseye eyvallahı olmayan onun istedikleri onun vakti onun zamanı onun canı istediğinde vs vs hep o... konuşmayı sevmez, mesajlaşmayı sevmez sık görüşmek istemez şunu yapalım derim yapmaz buraya gidelim derim ne gerek var olur yürüyüş yapalım açılırız derim gelmez çay kahve vs içelim derim içmez.tek bildiği alkol almak haftanın belli günü dışarıda güzelce gezilir eğlenilir 12 den sonra külkedisi misali herşey biter.. arkadaşlarımla tanışmak istemedi daha 1 bardak çay içer kalkarız dememe rağmen. yılbaşı geçti bi hediye bi özel bişey yok.. sevgililer günü geçti yine yok.. doğum günüm geçti zorla pastaneye götürdüm.. sevmezmiş hediye çiçek böcek almayı. onu sevmez bunu sevmez onu yapmaz oraya gitmez buraya gelmez.... ilgi alaka desem o yok bir içten söz yok içten bir bakış yok sanki zorla tutuyolar yanımda...
1 senedir kaç kez ayrıldım hatırlamıyorum her defasında yüzüne vurdum yaptığı yanlışları hataları böyle olmaması gerektiğini seviyorsan bir şekilde bana hissettirmesi gerektiğini vs. çok konuştum dilim yetmediği yerde yazdım.. son zamanlarda çok ağar konuşmaya başladım ki tak etti canıma açık açık ağar bir şekilde bazen hakaretler ettiğimde oldu ama her seferinde geri aradı her seferinde bir şekilde bir bahane ile aradı söylediğim herşeyi yutup oturuyor. insanlara tepeden bakan biri benim ona saydığım laflar karşısında neden susar anlayamıyorum eğer beni istemiyorsa ben bitirdiğimde niye geri dönüyor anlamıyorum. eğer istiyorsa neden bir emek çaba sarfetmiyor anlamıyorum. karşıdan bizi gören 3. bir şahısın diyeceği şey şu olur sanırım bu çocuk bu kıza aşık (yanımda da bu şekilde davranıyor)... kafam çok karışık anlam veremiyorum istemiyorsan istemiyorum de zorla değil bırakta yoluma gideyim bu şekilde beni üzüyorsun diyorum ben bir şey yapmıyorum diyor.. evet sorunda bu zaten sen hiç bir şey yapmıyorsun kılını bile kıpırdatmıyorsun... ya çok düz bir mantığı var ben anlamıyorum yada sevmek sahiplenmek ne demek bilmiyor ya da işine gelmiyor...
yorumu olan var mı acaba ?
ah bide gönlüme söz geçirebilsem... her şeyin farkındayım kendime yazık ettiğimin kendimi küçük düşürdüğümün yeri geldiğinde gururumun kırıldığının her şeyin farkındayımda. nedir bendeki bu sabır ve merhamet ona karşı çözemedim inanın. kabullenemiyor muyum acaba ?
haklısınız kızlar bu ilişkiyi ben sürdürüyorum her şeyin farkında olarak sadece ben yaşıyorum ne yaşıyorsam ufacık bir ilgiyi devasa bir şeymiş gibi görüyorum ve bu bana yetiyor tabi bir süre.. mecbur muyum tabiki hayır hani bir şeyin olmasını çok istersiniz ya öyle bir şey sanırım benim yaşadığım. kaçan kovalanır hesabı o bana gelmedikçe daha bir çekici geldi sanırım.. doğru diyorsunuz ömür mü geçer sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar benim yerimde..
geldi ama hazır mıyım buna bilmiyorum yalnız kalmaktan mı korkuyorum acaba.. korkuyorum ki verdiğim karardan dönersem diye. şimdi diyeceksiniz ki daha ne yapsın sana? daha ne kadar sevgisizliği ile üzsün kırsın seni. "sevmek bazen vazgeçmektir" bu sözü şimdi daha iyi anlayabiliyorum.. 1 senedir nasıl sabrettimse kararımı verdikten sonrada sabrederim sanırım daha zoru olamaz bu şekilde olmasındansa
haklısınız kızlar bu ilişkiyi ben sürdürüyorum her şeyin farkında olarak sadece ben yaşıyorum ne yaşıyorsam ufacık bir ilgiyi devasa bir şeymiş gibi görüyorum ve bu bana yetiyor tabi bir süre.. mecbur muyum tabiki hayır hani bir şeyin olmasını çok istersiniz ya öyle bir şey sanırım benim yaşadığım. kaçan kovalanır hesabı o bana gelmedikçe daha bir çekici geldi sanırım.. doğru diyorsunuz ömür mü geçer sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar benim yerimde..
yorumlarınızı almak istemiştim. 3. kişinin her zaman daha net gördüğü şeyler vardır. düşüncelerim sizinkilerle aynı sanırım onay almak istedim. hazır mışım meğersem sadece uygulamak kısmında sıkıntılarım olacağından tedirginim.. umarım başarabilirim
yorumlarınızı almak istemiştim. 3. kişinin her zaman daha net gördüğü şeyler vardır. düşüncelerim sizinkilerle aynı sanırım onay almak istedim. hazır mışım meğersem sadece uygulamak kısmında sıkıntılarım olacağından tedirginim.. umarım başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?