Yüzüne yağ dolgusu yaptıran var mı ?

lamia34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
1.243
52
158
42
Arkadaşlar benim elmacık kemiklerim dolgun değil ve yüzümde uykusuz gibi görünen bir ifade var.endoskopik yüz germe düşünüyordum fakat bir doktor endoskopik yüz germenin bana çok fayda vermeyeceğini, yüzümde doğuştan doku eksikliği olduğunu bana çözüm olacak şeyin yağ dolgusu olduğunu söyledi. Aslında istediğim dolgun yanaklar ve fiyat olarakta karşılayabilirim ama kararsızım. yaptıran arkadaşlardan fikir alsam çok mutlu olurum

görüştüğüm doktor yüzde kırkının kalcı olduğunu söylüyor ama ben eridiğini duyuyorum yaptıranlardan. hiç yaptıran yok mu yaff :26:

Benim dişcim beni bir plastik cerraha yönlendirdi çapada görev yapıyormuş. Ama işlerden bir türlü gidemedim. En kısa zamanda gitcem inş. Eger bir çözüm bulursa ve anlaşırsak hemen uygulamaya geçmek istiyorum.

Arkadaşlar benim elmacık kemiklerim dolgun değil ve yüzümde uykusuz gibi görünen bir ifade var.endoskopik yüz germe düşünüyordum fakat bir doktor endoskopik yüz germenin bana çok fayda vermeyeceğini, yüzümde doğuştan doku eksikliği olduğunu bana çözüm olacak şeyin yağ dolgusu olduğunu söyledi. Aslında istediğim dolgun yanaklar ve fiyat olarakta karşılayabilirim ama kararsızım. yaptıran arkadaşlardan fikir alsam çok mutlu olurum

canım, benim de gözaltlarım çökük duruyor ve ben de bugün vakıf gureba hastanesine gittim bir çözümü var mıdır diye. bana da yağ enjeksiyonu önerdi doktor. göbeğindeki yağları liposakşınla alıp saflaştırıyorlarmış ve yararlı olan kısmı enjekte ediyorlarmış. vakıf gureba.da 1000 TL dedi doktor bir de liposakşın yapabilmek için özel bir yağ çekme aleti gibi bişey varmış, onu da kendiniz alıyorsunuz dedi, o da 400 TL civarında birşeymiş. Ya güzel birşey gibi görünüyor ama bu yağlar sonra torbalanmış gözaltı gibi de yapmasın bir de. Yaptıran var mı acaba, merak ediyorum.

yaptırdınız mı ? sonuç alan ya da yaptıran var mı ?

Hayır yağ enjeksiyonu yaptırmadım. Bu sitede yağ enjeksiyonu yaptırıp hemen erimesinden şikayeteden çok insan olunca vazgeçtim. Onun yerine agua lift dolgu yaptırdım. Dolguyu birazda yağ enjeksiyonu sonrası oluşan morarma ve şişmeden korktuğum için yaptırmamıştım ama eminim dolguda yağ enjeksiyonu kadar şişti. 2 ay olacak nerdeyse ve şişlik morluk yeni geçti (hatta hala azıcık var) diyebilirim. Ama sonuç göz altı ve yanak için tatmin edici diyebilirim

canım, benim de gözaltlarım çökük duruyor ve ben de bugün vakıf gureba hastanesine gittim bir çözümü var mıdır diye. bana da yağ enjeksiyonu önerdi doktor. göbeğindeki yağları liposakşınla alıp saflaştırıyorlarmış ve yararlı olan kısmı enjekte ediyorlarmış. vakıf gureba.da 1000 TL dedi doktor bir de liposakşın yapabilmek için özel bir yağ çekme aleti gibi bişey varmış, onu da kendiniz alıyorsunuz dedi, o da 400 TL civarında birşeymiş. Ya güzel birşey gibi görünüyor ama bu yağlar sonra torbalanmış gözaltı gibi de yapmasın bir de. Yaptıran var mı acaba, merak ediyorum.

canım ben dolgu yaptırdım 3 senelik bi dolgu. Açıkçası yağ enjeksiyonundaki şişme morarma durumlarından çekindim ama ameliyattan beter şiştim:) 2 hafta kedi gibi gezdim. sonuçlarını bekliyorum ileride bende yaptırabilirim. dolgu için konuşmam gerekirse görüntü itibari ile ilk bi ay baya sıkıntı yaşadım ama sonuç gayet güzel.

canım ben dolgu yaptırdım 3 senelik bi dolgu. Açıkçası yağ enjeksiyonundaki şişme morarma durumlarından çekindim ama ameliyattan beter şiştim:) 2 hafta kedi gibi gezdim. sonuçlarını bekliyorum ileride bende yaptırabilirim. dolgu için konuşmam gerekirse görüntü itibari ile ilk bi ay baya sıkıntı yaşadım ama sonuç gayet güzel.

Canım bende yanağıma aaynı dolguyu yaptırdım ama sadece yapıldığı gün şişti sonra geçti, acaba göz altlarımı çok şişiyor

Canım bende yanağıma aaynı dolguyu yaptırdım ama sadece yapıldığı gün şişti sonra geçti, acaba göz altlarımı çok şişiyor

evet canım yanak bi haftaya indi göz altları sıkıntı oldu.peki sana antibiyotik verdimi mi. bana antibiyotikle bir ilça daha verdi kullanmadım. acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor.

evet canım yanak bi haftaya indi göz altları sıkıntı oldu.peki sana antibiyotik verdimi mi. bana antibiyotikle bir ilça daha verdi kullanmadım. acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor.

Evet verdi 5 gün içtim ama öyle morarma ve şişme olmadı sadece yapıldığı gün biraz vardı oda ertesi gün geçti

Evet verdi 5 gün içtim ama öyle morarma ve şişme olmadı sadece yapıldığı gün biraz vardı oda ertesi gün geçti

anlamadım ben bu işten hiçbişey. bir sıkıntı var ama ne. doktor bu konuda hiç bilgide vermedi herşey normal dedi. aynı dolguyu teyzem dudağına yaptırdı 3. gün şişlil falan kalmamıştı. senin doktorun göz altına yapıyor mu? yapıyorsa bu dolgu eriyince ona yenileteyeim :)

yaptırdınız mı ? sonuç alan ya da yaptıran var mı ?

ben yaptırdım, göz altımda boşalma vardı, çok da yorgun gözüküyordum.. yüzüm toparlandı elmacık kemiklerim de belirginleşti.. ben memnunum.. sizin sorununuz nedir bilemiyorum tabi ama problem ordaki yağın yok olması ise faydalı olacağı kesin..

ben yaptırdım, göz altımda boşalma vardı, çok da yorgun gözüküyordum.. yüzüm toparlandı elmacık kemiklerim de belirginleşti.. ben memnunum.. sizin sorununuz nedir bilemiyorum tabi ama problem ordaki yağın yok olması ise faydalı olacağı kesin..

siz yağ enjeksiyonu mu yaptırdınız? aslında benim çekindiğim şey Seda Sayan'ın göz altlarında yaşadığı problem. o da enjekte ettiriyordu bazı maddeler ve sonra çok kötü sonuçlarla karşılaştı. ameliyat olacaktım, kan tahlillerim yapıldı, ama vazgeçtim şimdilik, emin değilim çünkü.

bir de bu ameliyatla daha tombiş bir yüz mü oluyor acaba? :))

Son düzenleme:
yağ dolgusu yaptırmadım ama aqualift dolgu yaptırdım. göz altı ve elmacık kemiğime. yaptırmayı düşünen arkadaşlık gönderip profilimden bakabilir

Merhabalar yağ enjeksiyonu ile dolgu yaptıraan arkadaş yokmu hiç bir resim görseydik bilgi alsaydık bende yaptırmak istiyorum ama bir türlü tam bilgi alamadım kimseden.

bende göz altıma dolgu yaptırmak istiyorum ama şikayetim kırışıklıklar ince çizgiler sinir oluyorum ne yapayım yaa

yağ dolgusu yaptırmadım ama aqualift dolgu yaptırdım. göz altı ve elmacık kemiğime. yaptırmayı düşünen arkadaşlık gönderip profilimden bakabilir
siz yaptırdınız dolgu göz altına ince çizgilerde kayboldumu nasıl oldu çok mu mor resimlerini göremedim ben mesaj yazmam gerekiyor bnde gençlik aşısı düşünyorum acaba aptıran varmı

gençlik aşısı yaptıran varmı memnun kalan varmı ne kadar dayanıyor bildiklerini anlatırmısınız yaptıranlar

Back
X