Yüzüne yağ dolgusu yaptıran var mı ?

burun estetiği görüşmemde saffet örs'e göz altlarına dolgu yapıyormusunuz diye sordum oda bana yapıyorum ama sonra torbalanma oluyor dedi sonra şöyle söyledi gözün üst kısmı yagı emer bi zaman sonra göz kapagının üstünde yağ kalmaz ama aynı şeyi göz altları için söyleyemicem dedi yağ erimiyor torbalanıyormuş bu yüzden tafsiye etmem dedi bilginize hanımlar :)

yanaklara yağ dolgusu nasıl bir işlem yaptıran yok mu? elmacık kemiklerinin görünmesi açısından

yüze yağ dolgusu yaptıranlar uzun dönemde memnun değiller. bu kişinin cilt yapısından mı kaynaklanıyor acaba? sarkma mı oluyor, şekil bozukluğu mu ya da başka bir şeyler?

yanaklara yağ dolgusu nasıl bir işlem yaptıran yok mu? elmacık kemiklerinin görünmesi açısından
Ben yaptırdım hayatım :3: Çokta memnun kaldım valla :nazar:
yüze yağ dolgusu yaptıranlar uzun dönemde memnun değiller. bu kişinin cilt yapısından mı kaynaklanıyor acaba? sarkma mı oluyor, şekil bozukluğu mu ya da başka bir şeyler?
Şu anki süreç harika,bundan sonrada olumsuz bir durum yaşayacagımı düşünmüyorum açıkcası.Çok memnun kaldım ben bu işlemden.Doktor çok önemli bence memnuniyet,sonuç konusunda.Her zaman uzman ellerde işlemleri yaptırmak gerekiyor..

Şu anki süreç harika,bundan sonrada olumsuz bir durum yaşayacagımı düşünmüyorum açıkcası.Çok memnun kaldım ben bu işlemden.Doktor çok önemli bence memnuniyet,sonuç konusunda.Her zaman uzman ellerde işlemleri yaptırmak gerekiyor..

arzum şuan senin başlığı inceliyorum :) bende burun ameliyatı ile birlikte düşünebilirim ancak araştırmam ve fiyat konusunu da halletmem gerek bişekilde

Kıme yaptırdınız bende serhat tuncerle görüştüm kendı yağımdan alınacak yüzüme enjekte edıcegını soyledı

Kıme yaptırdınız bende serhat tuncerle görüştüm kendı yağımdan alınacak yüzüme enjekte edıcegını soyledı
Benim doktorum Hasan Fındık canım.. Evet,kendi yağından işlem yapılıyor zaten.. Umarım sende en az benim kadar mutlu sonuçlara ulaşırsın,sevgiler :34:

Merhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamamm:(:(:( Şakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???

Merhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamamm:KK43::KK43::KK43: Şakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???
KIME YAPTIRDINIZ DOLGUYU

bu arada gecen tugba altıntopun yuzune yag enjekte ettırdıgını gordum cok ıyı gorunuyorduOperatör Doktor İlker Manavbaşı yapmıs amelıyatını bende yaptırmak ıstıyorum ama doktor konusunda karar veremedım

Merhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamamm:KK43::KK43::KK43: Şakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???
kıme yaptırdınız resım gorebılırmıyım

doktorunuz kım pekı

Arkadaşlar benim elmacık kemiklerim dolgun değil ve yüzümde uykusuz gibi görünen bir ifade var.endoskopik yüz germe düşünüyordum fakat bir doktor endoskopik yüz germenin bana çok fayda vermeyeceğini, yüzümde doğuştan doku eksikliği olduğunu bana çözüm olacak şeyin yağ dolgusu olduğunu söyledi. Aslında istediğim dolgun yanaklar ve fiyat olarakta karşılayabilirim ama kararsızım. yaptıran arkadaşlardan fikir alsam çok mutlu olurum[/QUOTE

CANIM BENİM BİR ARKADAŞIM IŞIK DOLGUSU YAPTIRDI ZAYIF ÇİRKİN SURATI BİR GÜZEL DOLGUNLAŞTI İFADE GELDİ VALLA KADININ SURATINA BEN ÇOK BEĞENDİM HEM DOLGUNLAŞTIRIYOR HEM BİR AYDINLIK CANLILIK OLDU YÜZÜNDE . AMA HERYERE YAPTIRILMAZ ARAŞTIRMAK LAZIM İYİ YAPAN BİR DOKTORUN ELLERİNE EMANET ET KENDİNİ ŞEKERİM.. İSTERSEN BEN SORAYIM ARKADAŞIMA NEREYE YAPTIRDIYSA SENDE GİT YAPTIR..

Slm ben Işık dolgusunu bir sene önce yaptırdım çok memnun Olduğum için yeniden yaptırdım.Göz altılarım çok mor ve içeri doğru çukurdu ilk yapıldığında biraz şişlik oluyor dayanın sonrası çok güzel oluyor. Hiç morluk kalmadı

Slm ben Işık dolgusunu bir sene önce yaptırdım çok memnun Olduğum için yeniden yaptırdım.Göz altılarım çok mor ve içeri doğru çukurdu ilk yapıldığında biraz şişlik oluyor dayanın sonrası çok güzel oluyor. Hiç morluk kalmadı
İsik
İsik dolgusunu kime ve ne kadar yaptirdiniz memnuniyetinize sevindim gule gule kullanin

Arkadaslar sizi oncelıkle bir konuda uyarıyım.. Ben Burun ameliyatımı 7.500 tl ye yaptırdım ILKER MANAVBASI na. ama muayenesınde dırek 3000 tl yı pesın alıyolar ve sana bır evrak vermıyor.. gerı kalan kısmını 4.500 tl balat hastanesınde sofor sizden elden teslim alıyor ameliyata girmeden.. ameliyatla ilgili bir sıkıntınız oldugunda avukata verseniz bile birsey ispatlayamıyosunuz.. cunku elden alınmıs para.. Bodrum beldesındekı avukatı hemen devreye gırıyor ve sizi yalanlıyor.. verdıgınızın altında bır tutarla beyan edıyor.. ve nıye cunku ıspatlayamıyorsunuz.. bıde kredi kart yada kartla kabul etmıyolar.. cunku vergı dısı haksız kazanc.. Siz siz olun verdıgınız her tutarın kayıtlı olmasına ve elınızde belge olmasına dıkkat edın.. o belgeler sızın garantınızdır.. eger vermıyosa.. bence amelıyat bıle olmayın.. Benım amelıyatım basarısız gectı.. Burnumun ustunde kıkırdak cıktı ve sol tarafımdan nefes alamaz haldeydım.. sonra revizyon yacagız dedi.. benden onun ıcın ayrıca utanmadan para talep etti.. mecbur ılk amelıyatı o yaptıgı ıcın kendımı teslım etmektenm baska carem yoktu.. oldum.. + 400 tl tahsıl ettı.. Yanı amelıyatım neredeyse 8.000 tl.. ve sonuc basarısız ve kendısıne sordugumda buda basarısız olursa napcam dedıgımde bana verdıgı cevap dıgerınde para almayız.. benım cevabım.. benım bunu dusunmem lazım.. kendımı 3. kez sızın ellerınıze taeslım etmek mı yoksa hukuksal surecmı baslatsammı dıye acıkca yuzune soyledım.. ve ne oldu arkadaslar .. avukatı tarafından yalanlanıp .. hıcbırsey yapamadım.. Ama cok cıddıyım.. kıme amelıyat olursanız olun.. elınızde kesın delıllerınız olsun.. benım yaptıgım hayatı sız de yapmayın.. korkumdan bır daha amelıyat olamıyorum.. cocuk oyuncaghı degıl kaburgamdan kemık aldı. gogsumun altında ız var. burnumda kocaman dıkıs ızı var.. ve kendısıde farkında yaptıgının.. ama fayda etmıyor.. Sonucta adam tv kanallarına cıkarak prım yapıyor.. cunku tv kanallarına para oduyolar.. kanmayın arkadaslar.. en guzel onerı kulaktan kulaga yayılandır.. yok unlu tv cıkıyor falan gecelım bunları.. fena oyuna geldım bunu da burnumla ve odedıgım parayla odedım..

Ben yaptırdım hayatım :KK3: Çokta memnun kaldım valla :nazar:

Bir şekilde sürekli konuyu doktorunuza yani Hasan FINDIK'a getiriyorsunuz. Açıkçası çok da güvenilir bulmuyorum açıklamalarınızı..

Back
X