Yüzüne yağ dolgusu yaptıran var mı ?

Bir şekilde sürekli konuyu doktorunuza yani Hasan FINDIK'a getiriyorsunuz. Açıkçası çok da güvenilir bulmuyorum açıklamalarınızı..
Alıntı yaptığınız yorumumda bilmedikte ismi vermemişim,siz yazmışsınız. Tabiki işlemi kime yaptırdınız,doktorunuz kim diye bir soru sorulursa doktorumun ismini yazarım. Ayrıca herşeyim ortada. Fotolarla yorumlarla.
Güvenilir bulup bulmamak sizin düşüncenizdir. Kimseye güven sağlatmak gibi bir çabam amacım yok zaten. Burada süreçleri paylaşmak,yardımcı olmak amaçlı varız ;)

@TTuana1977 basında sürekli boy gösteren doktorlara bende sıcak bakmıyor para verip çıktıklarını da biliyoruz zaten ama oralardan etkilenip gidende çok var (şekil a benim gibi:) elden para alınınca evet benim de bildiğim bişey ispat edemiyoruz umarım sağlıgınıza kavuşursunuz.

Arkadaslar sizi oncelıkle bir konuda uyarıyım.. Ben Burun ameliyatımı 7.500 tl ye yaptırdım ILKER MANAVBASI na. ama muayenesınde dırek 3000 tl yı pesın alıyolar ve sana bır evrak vermıyor.. gerı kalan kısmını 4.500 tl balat hastanesınde sofor sizden elden teslim alıyor ameliyata girmeden.. ameliyatla ilgili bir sıkıntınız oldugunda avukata verseniz bile birsey ispatlayamıyosunuz.. cunku elden alınmıs para.. Bodrum beldesındekı avukatı hemen devreye gırıyor ve sizi yalanlıyor.. verdıgınızın altında bır tutarla beyan edıyor.. ve nıye cunku ıspatlayamıyorsunuz.. bıde kredi kart yada kartla kabul etmıyolar.. cunku vergı dısı haksız kazanc.. Siz siz olun verdıgınız her tutarın kayıtlı olmasına ve elınızde belge olmasına dıkkat edın.. o belgeler sızın garantınızdır.. eger vermıyosa.. bence amelıyat bıle olmayın.. Benım amelıyatım basarısız gectı.. Burnumun ustunde kıkırdak cıktı ve sol tarafımdan nefes alamaz haldeydım.. sonra revizyon yacagız dedi.. benden onun ıcın ayrıca utanmadan para talep etti.. mecbur ılk amelıyatı o yaptıgı ıcın kendımı teslım etmektenm baska carem yoktu.. oldum.. + 400 tl tahsıl ettı.. Yanı amelıyatım neredeyse 8.000 tl.. ve sonuc basarısız ve kendısıne sordugumda buda basarısız olursa napcam dedıgımde bana verdıgı cevap dıgerınde para almayız.. benım cevabım.. benım bunu dusunmem lazım.. kendımı 3. kez sızın ellerınıze taeslım etmek mı yoksa hukuksal surecmı baslatsammı dıye acıkca yuzune soyledım.. ve ne oldu arkadaslar .. avukatı tarafından yalanlanıp .. hıcbırsey yapamadım.. Ama cok cıddıyım.. kıme amelıyat olursanız olun.. elınızde kesın delıllerınız olsun.. benım yaptıgım hayatı sız de yapmayın.. korkumdan bır daha amelıyat olamıyorum.. cocuk oyuncaghı degıl kaburgamdan kemık aldı. gogsumun altında ız var. burnumda kocaman dıkıs ızı var.. ve kendısıde farkında yaptıgının.. ama fayda etmıyor.. Sonucta adam tv kanallarına cıkarak prım yapıyor.. cunku tv kanallarına para oduyolar.. kanmayın arkadaslar.. en guzel onerı kulaktan kulaga yayılandır.. yok unlu tv cıkıyor falan gecelım bunları.. fena oyuna geldım bunu da burnumla ve odedıgım parayla odedım..
kesinlikle haklısın dr lar hastalara fatura vermiyor ama muhtemelen kesiliyo 10 verdiyseniz belki de 5 gösteriyorlar.
yazıklar olsun dünyanın parasını kazanıp vergi kaçıranlara.
mantıken en çok kazananlar plastik cerrahlar olması gerekirken en çok vergi veren dr ların içinde bi tane plastik cerrah yok.

Alıntı yaptığınız yorumumda bilmedikte ismi vermemişim,siz yazmışsınız. Tabiki işlemi kime yaptırdınız,doktorunuz kim diye bir soru sorulursa doktorumun ismini yazarım. Ayrıca herşeyim ortada. Fotolarla yorumlarla.
Güvenilir bulup bulmamak sizin düşüncenizdir. Kimseye güven sağlatmak gibi bir çabam amacım yok zaten. Burada süreçleri paylaşmak,yardımcı olmak amaçlı varız :KK66:

Bu forumdan söz etmiyorum sadece..Estetik uygulamalarla ilgili her forumda varsınız ve en başından beri yazdıklarınızı o forumları incelerken görmek zorunda kalıyorum. Sürekli doktorunuza yönelik açıklamalar gördüm. O yüzden güvenilir ve gerçekçi bulmuyorum sizi..Yaptırdığınız uygulamalar doğru olabilir ve o doktorun bir yakını da olabilirsiniz. Ben düşüncemi ifade ettim gerçeklik payı yoksa rahatsız olmamalısınız.

Bu forumdan söz etmiyorum sadece..Estetik uygulamalarla ilgili her forumda varsınız ve en başından beri yazdıklarınızı o forumları incelerken görmek zorunda kalıyorum. Sürekli doktorunuza yönelik açıklamalar gördüm. O yüzden güvenilir ve gerçekçi bulmuyorum sizi..Yaptırdığınız uygulamalar doğru olabilir ve o doktorun bir yakını da olabilirsiniz. Ben düşüncemi ifade ettim gerçeklik payı yoksa rahatsız olmamalısınız.
Ayrıca insanlar sormadan Dr. adı verdiğiniz çok önceki forumlar var..ben sıkı bir K.K. takipçisiyim ve bu forumları da ilgim gereği çok fazla takip ediyorum. Siz insanlara bir isim sunarsanız ve bir sürü işlemden söz ederseniz tabii ki o kişiler sizden bilgi isterler. İşin ticari boyutuna geçmişsiniz benim gördüğüm bu. Bunu da oldukça hissettirmeden yapıyorsunuz ama bence gören görmüştür.

Ben birçok estetik operasyon oldum. Olmayı kendime bakmayı güzle olmayı seviyorum :)
Ben insanlara bilgi verip yardımcı olmak için buradayım. Siz farklı algılamışsınız o sizin düşünceniz,siziikna etmek zorunda Değilim.
Konularımı yada yorumlarımı okumak zorunda değilsiniz. Beni engellersiniz olur biter ;)
Birçok kişiye yardımcı oluyorum. Siz öyle düşünüyorsunuz diyede buna son vermek zorunda Değilim .
Evli,iki çocuklu bayanım,doktor yakını yada akrabası Değilim :) Çok komik gerçekten gülüyorum sadece.
Siz beni alıntı yaparak yorum yaparsanız size cevap veririm Tabiki. Rahatsız olmak değil bu,yazdığınız yoruma cevap sadece.
Size iyi günler dilerim. Umarım hayatta hep Mutlu olursunuz . Mutlu insan kendisi ile mutsuz insan başkası ile uğraşırmış çünkü ;)

Estetik operasyon geçiren üyeler genelde buradan operasyonu bittikten sonra ayrılır ve bir daha uğramaz. Adam bu siteden nefret ediyor fakat viral bir reklam var.

canım, benim de gözaltlarım çökük duruyor ve ben de bugün vakıf gureba hastanesine gittim bir çözümü var mıdır diye. bana da yağ enjeksiyonu önerdi doktor. göbeğindeki yağları liposakşınla alıp saflaştırıyorlarmış ve yararlı olan kısmı enjekte ediyorlarmış. vakıf gureba.da 1000 TL dedi doktor bir de liposakşın yapabilmek için özel bir yağ çekme aleti gibi bişey varmış, onu da kendiniz alıyorsunuz dedi, o da 400 TL civarında birşeymiş. Ya güzel birşey gibi görünüyor ama bu yağlar sonra torbalanmış gözaltı gibi de yapmasın bir de. Yaptıran var mı acaba, merak ediyorum.

yaptıran birkaç kişiyi gördüm gayet güzeldi fakat kalıcımı bilemiyorum.

Ben birçok estetik operasyon oldum. Olmayı kendime bakmayı güzle olmayı seviyorum :)
Ben insanlara bilgi verip yardımcı olmak için buradayım. Siz farklı algılamışsınız o sizin düşünceniz,siziikna etmek zorunda Değilim.
Konularımı yada yorumlarımı okumak zorunda değilsiniz. Beni engellersiniz olur biter :KK66:
Birçok kişiye yardımcı oluyorum. Siz öyle düşünüyorsunuz diyede buna son vermek zorunda Değilim .
Evli,iki çocuklu bayanım,doktor yakını yada akrabası Değilim :) Çok komik gerçekten gülüyorum sadece.
Siz beni alıntı yaparak yorum yaparsanız size cevap veririm Tabiki. Rahatsız olmak değil bu,yazdığınız yoruma cevap sadece.
Size iyi günler dilerim. Umarım hayatta hep Mutlu olursunuz . Mutlu insan kendisi ile mutsuz insan başkası ile uğraşırmış çünkü :KK66:

Gerçekten güldüm yazdıklarınıza:))) bende şöyle bağlayayım konuyu o halde, mutlu insan kendisiyle barışık olup bu tarz müdahaleleri abartmayandır. Mutsuz insan ise kendisiyle bile sıkıntısı olduğundan '' sürekli adı geçen'' dr. un muayenehanesinden çıkamayandır.:) Tşk. ederim ilginize..Burda kapatalım konuyu. Anlayan forumcular anladı zaten.:)

Estetik operasyon geçiren üyeler genelde buradan operasyonu bittikten sonra ayrılır ve bir daha uğramaz. Adam bu siteden nefret ediyor fakat viral bir reklam var.
Ben bir cok operasyion gecirdim ve hala burdayim ve bir cok kisi hala burda
Burda yardim amacli surecleri paylasmak icin burdayiz operasiyonu yaptirip da gidenler sadece bir resim paylasan insanlar malesef bize yardimci olmuyor cunki bu operasiyonlarin sonucu hemen alinmiyor malesef .. En son sonucu gormek icin bir kac ay gecmesi lazim hem burda surekli yazistigimiz icin ister istemez arkadaslar ediniyoruz ve bagimlilik yapiyor sanirim :KK66:

Back
X