evet bende bunları hazmedemıyorum !!!! bunca zaman ayrıydı ve tam bosanacaklar dedıgım anda cocuklarım ıcın onları ele muhtac bırakamam dedı konular derın aslında diğer acıtıgım konulardada anlatmıstım ... bu duyguyu hazmedemıyorum ve bu kadar yuzsuz yalan dolan dolu kötü ruha sahip olması benı cıldırtıyor hıc mı goremedım nasıl bır körlüktü bende ki bu hal !!!!!!!!!!!![/QUO
Arkadaşım şu mübarek günde kadınlar kulübüne konu açtığın içinde lanet ediyorsun yapma günaha girme,bu silgim yok ayakkabım şöyle sevgilim hıh dedi gibi bişey değil senin konun bu ülkede bu mevzu yüzünden canı yanmış milyonlarca kadının karşı tarafı olarak açtığın bir konu konunu objektif incelersen sende tepki verirdin açarken de kimsenin ah ah demeyeceğinin bilinciyle açtığını düşünüyorum, yorum yapmayın demek yada ima etmek manasız yorumsuz iç dökmek istiyorsan tavsiyem bir günlük tutmandır,kendin yazar içini boşaltır eleştiri de almamış olursun.ama yok ben yorum istiyorum dersen de konundan ötürü dediğim gibi vah vah diyen pek olmaz ,ilk önce yorum yapan tüm hemcinslerim lütfen büyük konuşmayım kimin başına ne geleceğini bilemiyoruz hiç birimiz,konu sahibi arkadaşım bana göre senin hataların çok fazla,3 aylık ilişkin sırasında evli olduğunu öğrenmişsin boşancam demiş kanlı bıcaklıymış falan ve çocukları da varmış o zaman sana düşen boşan gel demek değilmiydi?merhametsiz değilim çocukların günahına giremem barışsın diye diledim gibiisinden birşey demişsin,bunun için nasıl bir çaba harcadın? mesela yerini değiştirdin mi iletişim bağlantılarını değiştirdin mi?yanına geldiğinde çokkk sevsen de çocuklar için demişsin ya işte o sebebden polise şikayet ettin mi bu adam beni rahatsız ediyor diye sevgini kalbine gömüp sadice git demek dışında birşey yaptın mı?peki kendini o kadının yerine koydun mu adamın sana anlattıklarını bir yana bırak kendini aldatan adamla gülüm çiceğim olacak hali yok heralde kavgalı olcak, ya ben olsaydım o dedin mi?sıkıntımda aradım demişsin ne beklentin vardıda aradın ki? he sadice sen mi suçlusun hayır adamda eminim binbir takla atmıştır ,ama sen bir kadınsın herşeyden önce Anne aday adayısın karşında bir anne var bırak eşliğini,başkasından sana gelen senden başkasına gider o eşine gitmiş,boşancaktım etcektim .. yok böyle bir dünya gerçekten seni mutsuz olduğuna ayrı olduğuna ikna etmişse seninde boşanma kağıdını görmek istemen lazımdı.ama olmamış olan olmuş bitmiş hakkında hayırlısı olsun, şimdi ona beddua ettim diyorsun ya ,o adamın seninle olmama sebebi belkide o yavruların ettiği duadır? ne dersin babam eve dönsün diye döktükleri gözyaşı,annelerini ağlarken gördüklerinde sebebine ettikleri minik beddualardır?? Silkelen kendine gel yepyeni bir hayat kur kendine canın sıkkınken vs hiç arama onu herşeyini değiştir ,zor olabilir ama imkansız değil dün konuştuk diyorsun birde konuşma arkadaşım eşine dönmüş yok sayılmışsın daha ne muhattap oluyorsun ..hala bir umut mu besliyorsun? ayrıca mahrem konu demişsin birine önceki konularıma bakın diyince o mahrem dediğin konuyu açık açık yazdığın için pek mahremi olmuyor..yalanlar ,günahsız çocukların gözyaşları üzerine kurulu sevgi dünyası olamıyor işte.. o kitabı artık kapa ve hayatına yeni bir yön ver bence