• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünü ayağıma ayakkabı yapsam burdan karsa gitsem genede aşınmazzzz !!!!!!!

sanırım sızler anlıyamıyorsunuz kımseyı mazlum etmedım ama sıze bu konuda acıklama yapmıyacagım işin içinde olmadıgınız ıcın boyle rahat ve yakısıksız usluplarla cevap vermek kolay gelir :34:

yakışıksız derken ?

siz açtığınız konuyu bir okuyun sonra yazdığınız cevapları

hazmedemiyorum filan..biz önceki konularınızı bilmek zorunda değiliz..

ama merak ediyorum ben bilmiyordum filan diyorsunuz ya

eee öğrenince ne yaptınız ,eğer ilişkiyi kestiyseniz şimdi ne hakla eşine dönen

adama saydırıyorsunuz

eski konularimi oku demeseydin keske evet okudum sen bu adami yalancilikla sucluyosun ama sen kizlik zaei diktirme ameliyatlarinda doktor arastirmasina girmissin sen baskasini kandirmayacakmiydin peki o neolacak....
ben ailemde cok yakin bi sekilde babamda bu durumu yasadim cok aci evlen kocan baskasina gitsin ozmn anlarsin daha uc aylik iliskide ogrenmissin evli oldugunu corun cocugun vardida brakamadinmi asktan bahsetme sakin insanlar evladinin,olumune alisiyor kaldiki bi erkegin yokligunami alisamayacak
beni yargilayamazsin flnda deme buraya konu aciyorsan ve eski konularima bak diyorsan,bunuda goze almalisin.....

mahremımle alakalı bır konunun bununla bır alakası yok !!! neyse sızler haklısınız hepınız burada konu acmam derdımı soylemem bır hataydı sagolunn

Bunda ne var ki arkadaşım??Adam nikahlı karısının yanına gitmiş..gidecek tabii inşallah kadıncağızı üzmez de yuvada dağılmaz.

evet bu konuda haklı olabılırsınız ogrendıgım anda bıtırmelıydım yapamadım vaatlere kandım ınandım sıze cocuksu gelebılır belkı ama oyle ............

ve sız benı anlamıyorsunuz ben bana donsun gelsın ya da neden gıttı demıyorum !!! gitmenin bile bir adabı vardı dıyorum bu sekılde olmamalıydı en azından... ben ahlaksız bır ınsan olsam halen surduruyor olurdum bu durumu... ben karısına degıl ona beddua edıyorum ....

neyse cıdden sızlere bırsey anlatılmazmıs arkadaslar herkes kendı bıldıgı gıbı anlasın bırsey demıyorum sızlere

Duymak istediklerinizi söylemediğimiz için üzgünüz, rahatsız ettik sizi :) Gidenin adam olması tuhaf, asıl sizin gidiyor ve bunu ona yaşatıyor olmanız lazımken adam ne güzel oynamış, tebrik ediyorum kendisini :)

yarabbı ya resulallah ya allah askına konuyu bılmeden boyle yargılamayın ınsanlarında morelını bozmayın sızde allah korkusu yokmu bılıp bılmeden yargılıyorsunuz .................................. boşanacaklardı dıyorum degıl mı kadınla kanlı bıcaklı ve davalılardı vs vs sımdı cocukları ıcın donduugunu soyluyor her ne kadar oyle olmasada ...

hay lanet olsun ya sız kadınlar harbıden ınsanı bın pısman edersınız yuva yıkan demıssınız bırde yazıklar olsun ne dıyeyım

Bak bu söze katılıyorum"hay lanet olsun,biz kadınlara"!!!

Duymak istediklerinizi söylemediğimiz için üzgünüz, rahatsız ettik sizi :) Gidenin adam olması tuhaf, asıl sizin gidiyor ve bunu ona yaşatıyor olmanız lazımken adam ne güzel oynamış, tebrik ediyorum kendisini :)
yh aagzimi opeyim arkadasim ya evet haklisin,ne yuzsuz adam sen haketmedin sana nasil yapar bunu deseydik bizden iyisi yoktu bide benim mahremim diyor once insan,kendine,bakmali haddini bilmeli bin,dusunup bir konusmali yada uazmali sabah sabah tovbeestafurullah

onun gercekten korkak oldugunu dusunuyorum maddı olarak kendıne guvenı olmayan bır ınsan...... yenı bır hayat kurmayı hep hayal etti ama yapamadı cunkı hersey sıl bastan olacaktı o da hazırı varken o tarafa gıttı ama en buyuk bedduaları ettım Allah onun basına oyle ısler saracakkı olene dek belalara maruz kalacak ..............

ve kurtuldugum ıcınde rabbıme sukurler olsun dıyorum .......... bırde şu karmasık duygudan kurtulsa...

Belkide karisinin size edibilecegi beddua daha kuvvetlidir...

Evli adama takilip sonra mutlu olmayi hayal etmek ne alaka ya?

Adam karisi ile senin aranda secim yapmamis zaten ait oldugu yerden sana gonderme yapmis....

evli olduğunu öğrendiğin anda bitirecektin.. ayrı yaşıolardı, araları ii değildi, boşanacaklardı bunların hiçbiri bahane değil.. adam evli mi, evli.. bitti.. üçüncü kişi sen oluosun bu durumda, aradan çekilmek düşer sana.. ne zaman resmi olarak boşanır, o zaman geçerli bi bahaneniz olmuş olur...

adam heralde ayriyiz dicek ne diyecek cnm ben her cicekten bal almak isteyen bi ser...z im senle gezip tozmak karimlada mitlu bir aile olmak istiyorummu diyecekti asil o kadina yazik allah ona yardim etsin sana degil

evet bende bunları hazmedemıyorum !!!! bunca zaman ayrıydı ve tam bosanacaklar dedıgım anda cocuklarım ıcın onları ele muhtac bırakamam dedı konular derın aslında diğer acıtıgım konulardada anlatmıstım ... bu duyguyu hazmedemıyorum ve bu kadar yuzsuz yalan dolan dolu kötü ruha sahip olması benı cıldırtıyor hıc mı goremedım nasıl bır körlüktü bende ki bu hal !!!!!!!!!!!![/QUO
Arkadaşım şu mübarek günde kadınlar kulübüne konu açtığın içinde lanet ediyorsun yapma günaha girme,bu silgim yok ayakkabım şöyle sevgilim hıh dedi gibi bişey değil senin konun bu ülkede bu mevzu yüzünden canı yanmış milyonlarca kadının karşı tarafı olarak açtığın bir konu konunu objektif incelersen sende tepki verirdin açarken de kimsenin ah ah demeyeceğinin bilinciyle açtığını düşünüyorum, yorum yapmayın demek yada ima etmek manasız yorumsuz iç dökmek istiyorsan tavsiyem bir günlük tutmandır,kendin yazar içini boşaltır eleştiri de almamış olursun.ama yok ben yorum istiyorum dersen de konundan ötürü dediğim gibi vah vah diyen pek olmaz ,ilk önce yorum yapan tüm hemcinslerim lütfen büyük konuşmayım kimin başına ne geleceğini bilemiyoruz hiç birimiz,konu sahibi arkadaşım bana göre senin hataların çok fazla,3 aylık ilişkin sırasında evli olduğunu öğrenmişsin boşancam demiş kanlı bıcaklıymış falan ve çocukları da varmış o zaman sana düşen boşan gel demek değilmiydi?merhametsiz değilim çocukların günahına giremem barışsın diye diledim gibiisinden birşey demişsin,bunun için nasıl bir çaba harcadın? mesela yerini değiştirdin mi iletişim bağlantılarını değiştirdin mi?yanına geldiğinde çokkk sevsen de çocuklar için demişsin ya işte o sebebden polise şikayet ettin mi bu adam beni rahatsız ediyor diye sevgini kalbine gömüp sadice git demek dışında birşey yaptın mı?peki kendini o kadının yerine koydun mu adamın sana anlattıklarını bir yana bırak kendini aldatan adamla gülüm çiceğim olacak hali yok heralde kavgalı olcak, ya ben olsaydım o dedin mi?sıkıntımda aradım demişsin ne beklentin vardıda aradın ki? he sadice sen mi suçlusun hayır adamda eminim binbir takla atmıştır ,ama sen bir kadınsın herşeyden önce Anne aday adayısın karşında bir anne var bırak eşliğini,başkasından sana gelen senden başkasına gider o eşine gitmiş,boşancaktım etcektim .. yok böyle bir dünya gerçekten seni mutsuz olduğuna ayrı olduğuna ikna etmişse seninde boşanma kağıdını görmek istemen lazımdı.ama olmamış olan olmuş bitmiş hakkında hayırlısı olsun, şimdi ona beddua ettim diyorsun ya ,o adamın seninle olmama sebebi belkide o yavruların ettiği duadır? ne dersin babam eve dönsün diye döktükleri gözyaşı,annelerini ağlarken gördüklerinde sebebine ettikleri minik beddualardır?? Silkelen kendine gel yepyeni bir hayat kur kendine canın sıkkınken vs hiç arama onu herşeyini değiştir ,zor olabilir ama imkansız değil dün konuştuk diyorsun birde konuşma arkadaşım eşine dönmüş yok sayılmışsın daha ne muhattap oluyorsun ..hala bir umut mu besliyorsun? ayrıca mahrem konu demişsin birine önceki konularıma bakın diyince o mahrem dediğin konuyu açık açık yazdığın için pek mahremi olmuyor..yalanlar ,günahsız çocukların gözyaşları üzerine kurulu sevgi dünyası olamıyor işte.. o kitabı artık kapa ve hayatına yeni bir yön ver bence

onun gercekten korkak oldugunu dusunuyorum maddı olarak kendıne guvenı olmayan bır ınsan...... yenı bır hayat kurmayı hep hayal etti ama yapamadı cunkı hersey sıl bastan olacaktı o da hazırı varken o tarafa gıttı ama en buyuk bedduaları ettım Allah onun basına oyle ısler saracakkı olene dek belalara maruz kalacak ..............

ve kurtuldugum ıcınde rabbıme sukurler olsun dıyorum .......... bırde şu karmasık duygudan kurtulsa...

Bence siz ona beddua ederken aynı şekilde eşinden de siz bir ton beddua aldınız. Sonuçta diğer bir tarafta da bir annenin yuvasını yıkmamak için verdiği mücadeleyi, siz eşiyle birlikteyken yaşadıklarını tam anlamıyla bilemeyiz ama iyi kötü tahmin edebiliriz. Bence hayatınıza yeni bir sayfa açın. Bu sefer bekar biriyle !!!

Hakkınızda hayırlısı.

afrikalıkezban, malesef evli erkeklerle ilişki yaşayanların sorunları aynı. zaten eşini aldatan bi adam genel anlamda sahtekardır. aşk derler, eğlence derler ama vicdanı olan biri eşine bunu yapmaz. boşanır ondan sonra yapar. doğru olan budur. o yüzden sana bu şekilde davranması hiç anormal değil..

şükretmelisin kurtulduğuna, bi daha da bulaşma evli adamlara canım. geçmiş olsun.

saf bu kadınlar yeminle saf.
bazıları şeytan yuva yıkar, bazıları saf inanır kanar.
amaan ne bileyim,
bazı adamların da
ay sövesim geldi, neyse

:ssz:

bence yanlış yerdesiniz duymak istediğiniz tavsiyeler, ah lar vahlar burdan gelmez.. ziraa öyle sanıyorumki konuyu okuyan ve yorum yapan bayanların 10 da 8 i evlidir ve kendini adamın karısının yerine koyarak düşünüyordur..

Bu nasıl bır adamdır nasıl bır kısılıktır ben cozemedım... Bu sefer benımde hatam var bılıyorum önemlı bir mesele dahi olsa ona yazmamalıydım... Bir havalar bir kasılmalar vs kendını kaf dagında gormeler vee ardından hemen basladı ben işte cocuklarımı toparladım o kadından nefret edıyorum sadece cocuklarım ıcın döndüm seni bırakmadım bırakırmıyımmmm !!!!! bu ne demek bırakırmısın tabı bırakmazsın kı dışarda sürtmeye sevgılın olsun benı oyle bır askla seven bır adam nasıl boyle bır fırsatcıya donustu yada gozumden dustugu ıcınmı oyle dusunuyorum ya daa gercekten fırsatcımıydı aklım almıyor karman corman oldum ............

dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......

kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?

valla bu yazıdan hiç birşey anlamadım ne denmek ne anlatılmak istendiğini

Kusura bakma ama yada istersen bak umrumda değil, hiç bir bahane hiç bir söz, benim evli olduğunu bildiği halde adamlarla ilişki yaşayan kadınlara karşı öfkemi kıramaz... :47:

KADINLARIN EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR bu sözün doğrulunu bir kez daha gördüm.....

Ben size değil o adam müsvettesinin karısına acıdım yazık kadına yaa...:5:

Back
X