- Konu Sahibi afrikalikezban
Bu nasıl bır adamdır nasıl bır kısılıktır ben cozemedım... Bu sefer benımde hatam var bılıyorum önemlı bir mesele dahi olsa ona yazmamalıydım... Bir havalar bir kasılmalar vs kendını kaf dagında gormeler vee ardından hemen basladı ben işte cocuklarımı toparladım o kadından nefret edıyorum sadece cocuklarım ıcın döndüm seni bırakmadım bırakırmıyımmmm !!!!! bu ne demek bırakırmısın tabı bırakmazsın kı dışarda sürtmeye sevgılın olsun benı oyle bır askla seven bır adam nasıl boyle bır fırsatcıya donustu yada gozumden dustugu ıcınmı oyle dusunuyorum ya daa gercekten fırsatcımıydı aklım almıyor karman corman oldum ............
dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......
kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?
dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......
kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?