Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konu sahibinin eski konularına bakamadım da kızlık zarı diktirme olayı bu adamdan sonra mı açılmış? Eğer öyleyse her ne kadar yaptıkları yanlış da olsa üzüldüm :/ Kendim ettim kendim buldum, yine de toparlanabilmesi dileğiyle...
umarım en yakın zamanda aklını basına devşirirsin çocukları varmış yazık evli olduğunu bilmiyodum boşancaktı ayrıydı falandı filandı.. nolcaktı senin kollarına mı gelcekti.. bide en büyük beddualarımı ettim demişsin.. bu mübarek gecede bedduaların sana dönsün inşallah.. annesi ve babası bi o...u yüzünden ayrı olarak büyüdüm ben.. hiç bi haklı yanın yok.. karsındakinin yüzsüz olduğunu söylüyorsun ya acaba senin yüzün nasıl merak ediyorum... evli olduğunu çocukları olduğunu bile bile nasıl öptün o adamı nasıl dokundun nasıl seviştin onunla..sana gelmediği geceler baskasının yatagında baskasıyla uyudugunu bile bile nasıl aldı miden.. evet hazmedememen çok çok normal...