- Konu Sahibi Exception11
-
omzum güneş lekesi dolu elma sirkesinin çil ve lekelere iyi gelir ve sade soda gözenekleri rahatlatıyo. aynı orantıda soda ve sirkeyi karıştırın ve tonik gibi cilde sürün. lekeyi kesinlikle açıyo ben çillerime uyguluyorum ve gözeneklerim çok açıktı sıkılaştı tamamen geçince sırtıma uygulicam ben pamukla yüzüme sürüp yarım saat sonra gül sabunu ile sabunluyorum gül sabunu düzenli kullanımda leke ve sivilce giderici olabiliyor diye okumustum ve cildiye önerdi
önerin için teşekkür ederim canım gül suyunu bende duymuştum deniycem bunu.
gül suyu değil gül sabunu kullanıyorum cildi parlatıyo. ama gül suyu da kullanıcam tonik şeklinde deriyi derinlemesine temizliyomuş
ay ben onu gül suyu olarak gördüm iyi mii :) ama dediğim gibi gül suyu cilde iyi geliyormuş denemeye başlamalısın
Aynı şey benimde başıma gelmişti canım :)
1 dakika boyunca hergün limonu ortadan kes ve suratına sür ve yıka suratını ama gül suyuyla yıka canım lekelerin azaldıgını ve 1 veya 1,5 ay snra hıc bırsey kalmıyor..
lekelerin değilde sivilcelerinde varsa ;
ilk hafta gün aşırı bir yap dger gun dur öbür gun tkrardan yap.
1. haftadan sonra 3 güne 1 yap o hafta gectıkten snra haftada 1 yap zaten azaldıgını ve yok oldugunu fark edeceksın.
2 yemek kaşığı yeşil kil.
3 damla limon suyu
yarım çay kaşığı karbonat
1 damlacık saf zeytinyağı
ve normal su kremleşene kadar yanı 2 yemek kaşığı kil 3 yemek kaşığı su yeterli olabılır ama sen genede göz kararı ayarını yap ama ne cıvık olsun ne katı olsun onu suratına sür ve bekle yarım saat kuruduktan snra suratını güzelce yıka kuruluk yaparsada nemlendirici kremini sür bende kuruluk yapıyor o yzden sivilce oluşumunu engelleyen nemlendirici kremde kullanıyorum.
şuan cildim çok güzel aynaya bakmadıgım ve agladıgım gunlerımıde bılıyrm sırf sıvılcelerden lekelernden felan brde yara yapırdu sıkınca onlrın kahverengı lekelerı flnda oluyodu derınden hepsinin gttiğinden kendın deneyınce 1,5 ay sonra şahıt olucaksn.
Hoşçakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?