- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Valla hayal ettim de gulesim geldi nasil bi aileyse
Aynen öyle, abartılacak birşey yok...
Hem kuzenleri sizi istese ne, istemese ne...
valla sasırmadım..artık gencler boyle seylere takmıyor...oyuzden takılmayın...art niyet yoktur...sızı ıstemıyıp ne yapcaklar...elllerıne ne gececek.
Bence seninle ilgisi yoktur tanimiyorlar bile seni.Demek ki soguk insanlar ya da rahatsiz etmeyelim demis olabilirler.Biz kuzenler birbirimizi gorsek bi yerde bagirarak sariliriz.Bilmiyorum kii hani yaşça onlardan çok küçük olsak çocuk yerine koyup önemsemesiler dicem ama değil yani aralarında sevgilimle yaşıt ve daha küçük/büyük olan var. Hele biriyle tanışmıstım daha önce resmen bakıp kafa çevirdiler yaa böyle saygısızlık görmedim
Belki sevgilinizin dediği gibidir, belki sizin düşündüğünüz gibi bilemedim. Nasıl olursa olsun takılmayın bence abartmaya gerek yok. Bazıları, iş ciddiye binmeden karşı tarafı önemsemeyebiliyorlar.
Tekrar tanışma ortamı olursa siz üzerinize düşeni yapıp, kibarca tanışırsınız.
Bi neden olmadan birisi size kafasını çevirse bozulmaz mısınız ben mi çok alınganım acaba yakii biriyle daha önce tanışmıştım, siz tanıştığınız birisine kafanızı çeviriyor musunuz görünce?
Bence seninle ilgisi yoktur tanimiyorlar bile seni.Demek ki soguk insanlar ya da rahatsiz etmeyelim demis olabilirler.Biz kuzenler birbirimizi gorsek bi yerde bagirarak sariliriz.
Selam verseler ne vermeseler ne kendinizi önemli mi hissetmek istiyorsunuz
Madem tanıdınız siz merhaba deseydiniz.Belki onlar da size bozulmuşlardır.
artık ınsanlar cok degişti...belkıde onların yetıstırılme tarzı oyledır..kafayı takmayın:)))uzulmeyınBilmiyorum ben mi çok alınganım ama ben kuzenimi ve sevgilisini görsem selam veririm yani görmemiş gibi devam etmem. Hele ki yüzyüze tanıştıysam asla kafamı çevirmem
Bosver takma kafana her insan bir olmuyor.Sende ona gore mesafeli olursun.Evet ben de kuzenimi ve sevgilisini görsem hemen gider konuşurum. Ki aralarından biriyle yüzyüze tanışıp bowling oynamışlığım var,buna rağmen kafa çevirmesi çok kırıcıydı bence
Bosver takma kafana her insan bir olmuyor.Sende ona gore mesafeli olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?