Yüzünüze bakıp selam vermeden gitseler??

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Çok sinir olduğum bi olayı anlatmak istiyorum size, haklı mıyım emin olamıyorum.
Sevgilimle birlikte yemek yerken bulunduğumuz restoranta "kardeşim" dediği kuzenleri girdi (4kişi) hepsi de beni sosyal medyadan tanıyordu ama biri hariç diğer üçüyle yüzyüze tanışmamıştık hic.
Sevgilimin arkası dönüktü hepsiyle yüzyüze geldim yüzüme bakıp kafalarını çevirdiler selam falan vermediler. O kadar bozuldum ki. Sevgilime söyledim kuzenlerin geldi ama selam vermeden geçtiler dedim utanmışlardır dedi. Sevgilim onların masasına gidicekken en büyük kuzeni eliyle gülerek gelme işareti yaptı sevgilimde geri dondu masamıza oturdu... güya "rahatını bozma" anlamında yapmışlar onu

Ben bu olayı beni istemiyolar (ya da önem vermiyolar) olarak algıladım ve saygısızlık olduğunu düşündüm çok bozuldum ama sevgilime göre abartılcak bi sey yok... sizce?

Valla hayal ettim de gulesim geldi nasil bi aileyse

Bilmiyorum kii hani yaşça onlardan çok küçük olsak çocuk yerine koyup önemsemesiler dicem ama değil yani aralarında sevgilimle yaşıt ve daha küçük/büyük olan var. Hele biriyle tanışmıstım daha önce resmen bakıp kafa çevirdiler yaa böyle saygısızlık görmedim

Belki sevgilinizin dediği gibidir, belki sizin düşündüğünüz gibi bilemedim. Nasıl olursa olsun takılmayın bence abartmaya gerek yok. Bazıları, iş ciddiye binmeden karşı tarafı önemsemeyebiliyorlar.
Tekrar tanışma ortamı olursa siz üzerinize düşeni yapıp, kibarca tanışırsınız.

valla sasırmadım..artık gencler boyle seylere takmıyor...oyuzden takılmayın...art niyet yoktur...sızı ıstemıyıp ne yapcaklar...elllerıne ne gececek.

Bilmiyorum ben mi çok alınganım ama ben kuzenimi ve sevgilisini görsem selam veririm yani görmemiş gibi devam etmem. Hele ki yüzyüze tanıştıysam asla kafamı çevirmem

Bence seninle ilgisi yoktur tanimiyorlar bile seni.Demek ki soguk insanlar ya da rahatsiz etmeyelim demis olabilirler.Biz kuzenler birbirimizi gorsek bi yerde bagirarak sariliriz.

Bilmiyorum kii hadi diğerleri neyse ama biriyle tanısıp bowling oynamışlıgımız var yani kafasını çevirmesine çok alındım

Bence seninle ilgisi yoktur tanimiyorlar bile seni.Demek ki soguk insanlar ya da rahatsiz etmeyelim demis olabilirler.Biz kuzenler birbirimizi gorsek bi yerde bagirarak sariliriz.

Evet ben de kuzenimi ve sevgilisini görsem hemen gider konuşurum. Ki aralarından biriyle yüzyüze tanışıp bowling oynamışlığım var,buna rağmen kafa çevirmesi çok kırıcıydı bence

Selam verseler ne vermeseler ne kendinizi önemli mi hissetmek istiyorsunuz

Birisinin bana selam vermesi benim genel değerimi göstermez sadece onların gözündeki durumu merak ettim. Kaldı ki biriyle tanışıp bowling oynamışlığım var. Bana göre tanıdığın birine kafanı çevirmek çok ayıp. Size göre değilse saygı duyarım.

Bilmiyorum ben mi çok alınganım ama ben kuzenimi ve sevgilisini görsem selam veririm yani görmemiş gibi devam etmem. Hele ki yüzyüze tanıştıysam asla kafamı çevirmem
artık ınsanlar cok degişti...belkıde onların yetıstırılme tarzı oyledır..kafayı takmayın:)))uzulmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…