Yüzünüze bakıp selam vermeden gitseler??

Bilmiyorum kii hadi diğerleri neyse ama biriyle tanısıp bowling oynamışlıgımız var yani kafasını çevirmesine çok alındım :KK43:
Hee o zaman hödüklük etmiş bir miktar. Kıskançlık durumları da olabilir arkadaşların dediği gibi ama cidden yerinde olsam takılmazdım.

Birisinin bana selam vermesi benim genel değerimi göstermez sadece onların gözündeki durumu merak ettim. Kaldı ki biriyle tanışıp bowling oynamışlığım var. Bana göre tanıdığın birine kafanı çevirmek çok ayıp. Size göre değilse saygı duyarım.
Bana göresi sana göresi yok vermiyorsa keyfi bilir konu açacak kadar hiç de takmam

Haklısınız.
Bunu çok normal karşılayanları da anlamadım doğrusu.
İnsan ilişkileri bu kadar mı bitti.
Kuzenimi ve sevgilisini bir restoranda görürsem buna şaşırır, gider yanlarına bir "merhaba" derim,demeliyimdir.
Sonra yine dönerim masama,rahatsız etmemekse maksat.
Bildiğin terbiyesizlik,görgüsüzlüktür bu.

Ama bunu dert etmeyin siz yine de.
Çünkü sizi istememeleri gibi bir durum olamaz.Annesi mi babası mı,yani insiyatif onların elinde değilki.
Sadece selam verseler şık olurdu,vermemişler, "görgüsüzlük" deyin geçin.
Bunun için sevgilinizin başını hiç ağrıtmayın.

Adabı muaşeret kurallarından bir haber bu kuzenler galiba hiç tanımadığımız insanlara bile yeri geliyor selam veriyoruz bence normal değil bundan sonrası için sizde öyle davranın kendilerine herkesle anladığı dilden konuşmalı.

Aile yapısına bağlı biraz. Sevgilisiyle otururken rahatsız etmek istememiş de olabilirler üff kim çekecek bu kızı demiş de olabilirler. Siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra onları umursamanız anlamsız biraz. Kuzenlerim istemiyor diye ayrılacak değil heralde.

Kuzenlerinin seni istememe gibi bir hakkı yok.
Ayrıca bazıları cidden öyle oluyor yani normal değil ama normal geldi bana. Çok takılma canını sıkma :)

Goz goze geldiginizde siz selam vermeli degil miydiniz? Benim bildigim selam kadindan gelir ilk olarak. Ama cok da tinlamayin ya isteseler nolur istemeseler nolur sizi,takilmayin

Ben neden önemsemedim bu konuyu acaba, yaptıkları da absürt gelmesi açıkçası çekinmiş olabilirler ya da sizi rahatsız etmemek için konuşmamış olabilirler ne var ki bunda

Back
X