Cilt Bakımı Ürünleri Yüzünüzü gençleştirmek için-Yüz egzersizleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
o kalem iki dudağın arasında nasıl dönüyorkafamçokkarıştı
ilk başta bende zorlandım fakat uğraşınca oluyor canım zaten tam dönmüyor aslında daha çok hareket ediyor ve en çok işlevide alt dudak görüyor kalemi kalem egzersizinde yaptığımız gibi yerleştir dudaklarının arasına ve döndürmeye çalış tam dönmüyor fkat yinede dönüyor sayılır.daha çok alt dudağını öne getir çeirirken..işte anlatarak anca bukadar oluyor kızlar umarım anlamışsınızdır..ay videomu mu koysam ne
tatlicadiarzu

mrb jewel ben yeni üyeyim. ben kitabı indiremedim zaten ingilizcemde iyi diil bu kitapta boyun kırışıklıkları için bi hareket varmı yazabilirmisin (((

jevelcim canım benim sen harikasın çok teşekür ederim uğraştığın için sanki burnum kalktı gibi:)

bu kadının videolarını izledim ben you tubeden surekli ve dikkatle izlerseniz hareketlerin özunu kavrıyorsunuz yalnıs yapma olasılığınız azalıyo.hakkaten faydası olduuna inananlardanım. Ama islemleri yapmadan once kreminizi surup oyle yapın die okumustum bi yerde bende oyle yapıyorum.jevel hakaten tskrler sanada a.s.

jewel supersin cok tesekkur ederim herkezi biraz olsun iyi aydinlandirdin , hem resimi hem uygulama taktiklerinlen , cok iyi ve herkezin anlayabileceyi sekilde bu sayfayi hazirladigin icin tekrar sana tesekkur etmek istedim sagol , supersin teksin , hoscakal,saglik dilerim !saygilar !kocaman opuldunuz !:1hug:

Kızlar bi tane kadın varmış 58 yaşında istanbulda yüz yogası dersi veriyor. Yabancı, adı Lourdes Çabuk.Bence onun yogası daha faydalıdır.Kadının yü<ü çok güzel.Onun kitabını alan oldumu_?

kıss sayende gencecik çıtırlara benzicez sen çok yaşa emiiiii

Lourdes Çabuk adlı finlandiyalı kadının Yüz Yogası kitabını alan oldumu? Bence onun yüz yogası en güzeli..Çünkü kadın 58inde ama 35 gösteryo. Ama diğerleri yüz yogası yaptırdıkları halde yaşlarını gösteryolar. Yaa kitabı Urfada bulamadım. Artık başka şehirlerden arıycammm kitabı okuyan varsa bilgilendirebilir mi?

Lourdes çabukla ilgili ana sayfada vidoe var ama hareketlerin hepsini anlamak zor.Arayınca aşağıdaki blogu buldum.Blogcu arkadaş hareketleri yazmış, videoyla birlikte izleyince bir kaç yararlı hareket öğrenebilirsin belki.a.s.
http://nrl.blogcu.com/6671671
Ayırca bir kaç gündür ilk sayfadaki göz altları için olan egzersizi deniyorum işe yarıyor gibi sanki.Göz altı kırışıklıklarım hafifliyor, belirginliği azalıyor hareketten sonra:dance:Tavsiye ederim.

didemcim sağol video için a.s.hareketler güzel gerçekten aşağadaki linkte tüm videoları var;
http://www.howdini.com/H_search_result.php?search_id=yoga&search.x=0&search.y=0
ilki yanakları kaldırmak için, ikincisi göz kenarı çizgilerini hafifletmek için, üçüncüsü alın kırışıklıkları için, dördüncüsü gıdık ve boyun için, sonuncusuysa dudakları dolgunlaştırmak için ki ben buna bayıldım.öpücük atıyorsunuz resmen:icecream:bunun dışında pek çeviriye gerek yok gibi ama merak ettiğin bir yer olursa sorabilirsin didem:1hug:

göğüs dikleştirmek içinde varmı bunlar gibi bişe.daha 22 yaşındayım ama ebemin göğsüne benziyolar.

dudak egzersizlerini 1 haftadır yapıyorum ve sanki işe yaradı gibi bilmiyorum psikolojikte olabilir ama farklılaştığı sıkılaştığı kesin..birde ağız kenarı düzelticidende bahsedip resimle gösterebilirmisiniz çok merak ettim..:)

arkadaşlar burun egzersizini yapan var mı?kaç gün sonra etki ediyor?ya da yapmamıza değecek bir sonuç veriyor mu:?

ya bısı sorcam benım dudakLarım ıLe cenem arasımda bıraz arası var buda azcıkda oLsa uzun gosterıyo suratı pekı bunu gıdermek ıcın bıhareket varmı????

Son düzenleme:
kızlar burun egzersizini anlayan varsa anlatablir mi? kız kardeşim farklı uyguluyor ben farklı? yanlış uygulamaktan korkuyorum tam olarak anlayamadım egzersizin nasıl olduğunu.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…